وی9 چهارده میلیون؟
حاجی وی9 دنده اتوماتیکه زیر 18 نیست
ولی نه که خودم وی8 دارما ولی به نظرم وی8 بگیری تا وی9 بهتره که وی8 هم حدود 17 اینا هست
یاحق
وی9 چهارده میلیون؟
حاجی وی9 دنده اتوماتیکه زیر 18 نیست
ولی نه که خودم وی8 دارما ولی به نظرم وی8 بگیری تا وی9 بهتره که وی8 هم حدود 17 اینا هست
یاحق
یه سوال دیگه شرمنده
ممنون از همه دوستان
ماشین وی8 هست
به نظرتون تا چقدر کپ بشه مشکلی برای جلوبندی پیش نمیاد و اینکه میشه فقط عقب ماشینو کوپ کرد ؟
قربونه مرامتون
1 انگشت بالای لاسستیک خیلی قشنگ و خوب میشه البته هرچی پاین تر بهتر![]()
![]()
فقط عقببی خیال بابا اصلا ارتفاع نزنی بهتره تا اونجوری بزنی
![]()
زشت میشه فقط عقب ؟
اون 1 انگشت منظورت همون کوپ استاندارد هست؟
3 سانت ؟
حالا مثلا یکم بیشتر بشه چی میشه ؟
لاستیک 14/60/195 هست
بعد دسته فنر هم میخاد مگه نه ؟
قربونه مرامت لوتی
عزیز مثل اینکه شما منظور اون دوستمون رو بد متوجه شدین
ایشون گفتن 206 مدل V20 کلاس 9
نه 206 V9 !!!!![]()
بچه ها من فردا پس فردا می خوام برم واسه ثبت نام
فروش فوری نقدی اقساطی تحویل 20 روزه
یکی از گزینه ها 206 صندوقدار V8 جدید هست
منظور از جدید چیه؟
به نظرتون قهوه ای لیزری به 206 میاد یا رنگ دیگه بردارم؟
(سفید ، خاکستری متال ، قهوه ای لیزری، خاکستری متالیک،آبی کاسپین) کدوم تو بازار پر طرفدارتره؟؟؟؟
یک سوال دیگه هم دارم . مشخصات V6 یا تفاوتش با V8 چیه؟ چون جایی مشخصات V6 رو ندیدم تو سایت ایران خودرو هم نبود!
سلام دوست من در مورد v6 و v8 جدید (فکر نکنم چیزه قابل توجهی باشه ) چیزی نمیدونم ولی میدونم بهترین رنگ برای SD سفیده هم کیفیت رنگ و هم ظاهری
رنگ گیلاسی و بادمجونیشو دوست دارم ولی کیفیتش فاجعه هست
به نظر من سفید خوبه ولی در کل رنگ رابطه مستقیم با سلیقه شما داره
من بودم سفید میخردیم ...
ابی کاسپین چیه؟! من قرمز لوسیفر که سفارشی هم هست رو خیلی میپسندم
بزارین یه تجربه از خودم بگم در مورد نمایندگی شاید جالب باشه، تقریباً برای یک ماه پیشه؛
من ماشینم رو بعد قرنی گفتم ببرم نماینده مرکزی تو آزادی همیشه یه آشنا داشتم میبردم پیش اون این بار گفتم ببرم نماینده مرکزی ببنیم چطوریاست.
از اینترنت وقت گرفتم و ماشین رو کله صبح بردم، خلاصه 2 روز ماشین خوابید اونجا، موتور ماشین صدا میداد کارشناسه گفته بود از بولبیرانگای نمیدونم کجاست و باید بعد 60 هزارتا عوض بشه، برفپاکنام هم که عقب و دزدیده بودن بقیشونم تیغههاشون نابود بود دیگه و البته کلی جزئیات دیگه که لیست کرده بود مثل جلو بندی ماشینم که نابود بود فکر کنم و خیلی هم ماشین بد میکوبید که البته تو تیپ 5 تا حدیش طبیعیه ولی واقعاً دست اندازهای خیلی ریزم ضربش میمود تو اتاق، موتورم هم نمیدونم چرا روغن ریزی داشت که خودمم نفهمیده بودم کارشناسه گفت بهم،خلاصه یه لیست بلند شد که بیش از 10-15 مورد مختلف بود، که البته بیشترش جزئی بود گفتم یه 300-400 تومنی حداقل افتادم، 2 روز بعد زنگ زدن گفتن 100 تومن خرج ماشینت شده بیا ببر، ما هم خوشحال رفتیم و اول کارای اداری رو کردیم.
وقتی رفتم ماشین رو از پارکینگ بگیرم به سلامتی ماشین تو پارکینگ ترخیص نبود حالا کجا بود کسی نمیدونست خلاصه یه نیم ساعتی حداقل نشستم تا ماشینم رو از ناکجا آباد بیارن که اصلاً معلوم نبود کجاس هست واقعاً بعدش رفتم ماشین رو تحویل گرفتم بالاخره.
خوب اول از همه دیدم همه برف پاکنها رو عوض کرده گفتم تست کنم ببنیم چطوریه، اهههه دیدم عجب چیز افتضاحیه واقعاً شیشه ماشین کثیف تر شد و دیگه جلوم رو نمیدیم اصلاً یه چیز افتضاحی بود برف پاکن جلو تیغش اصلاً اینگار یک سطح نبود بعضی جاها اصلاً انگار با شیشه تماس نداشت و یه چیز ناجوری مخصوصاً که یکمی هم شیشه انگار چرب شده بود واقعاً بدرد نمیخخورد و خیلی ناجور، خلاصه با دستمال شیشه رو تمیز کردم و راه افتادم گفتم حتماً چون نوست اینطوریه آقا یکمی راه رفتیم اول از همه دقیقاً صدای موتور هموطنور که بود مونده بود که لیست رو که نگاه کردم دیدم بولبیرینگها رو عوض نکرده دلیلش رو خودم نمیدونم گفتم حتماً دیده نیاز نداره ولی خوب صدا پس چرا میده؟! بعدش که کمی راه رفتم دیدم واقعاً ماشین چند برابر قبلش خشکتر شده بود و مورچه از زیر لاستیک رد میشه فکر میکردی رو سرعتگیری واقعاً اذیت میکیرد که بخاطر تعویض میل موجگیر و زیر اسکلها بود که معلوم نبود چی گذاشته واقعاً افتضاح بود، لنتهای جلو رو هم عوض کرده بود که به سلامتیه لنت پارس چرخها سوت میزدن که گفتم بخاطر نوایشون هست ولی هنوزم بعد از 1 ماه به طور کامل صداشون رفع نشده.
خلاصه من که بیشتر برای خشکی ماشین رفته بودم دقیقاً نتیجه عکس گرفتم و ماشین خشکتر شد و بیشتر میکوبید؛ البته بجز او تأخیر تحویل ماشین من از کلیت تعمیرگاه خیلی ناراضی نیستم مخصوصاً کارشناسهای خوب و حرفهای داره ولی خوب قطعاتشون چون همه تأمین خوده ایرانخودروست کلاً همشون از دم ایرانی هستن و کیفیت ساخت واقعاً خوبی ندارن و البته من اعتراضم کردم ولی خوب میگن قطعات ما همینه و دیگه هم نمیشه کاریش کرد.
کلاً میخواستم بگم اگر دنبال تعمیر ارزون هستین ماشین رو ببرین نمایندگیهای اصلی بجای لنت اصل 30-40 تومنی لنت پارس 14 تومنی براتون میزاره ولی اگر دنبال تعمیر درست حسابی ماشین با قطعات اصلی و کیفیت مناسب هستین بیخیال تعمیرگاههای اصلی ایرانخودرو بشین و ببرین بیرون یه جای مطمئن و قطعاتم خودتون تهیه کنید.
دوستان عزیز کسی عکس v9 با رنگ قهوه ای لیزری داره اینجا بگذاره
مرسی
سلام رفیق
رنگ : هم برای اسپرت کردن و .. فروش و ... فقط فید
بعدش اگر قید گیر بازارو میزنی قرمز سفارشی عجب رنگیه ولی بعد 1-2 سال تو دلته
وی 6 : همون تیپ 3 معمولی میشه
وی 8 : تیپ 5 اونا میشه ولی صندوقدارش
منورش از جدید هم یعنی تبلیغات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)