سلام لطفا کمکم کن
hosein66 آقا
سلام لطفا کمکم کن
hosein66 آقا
دوست عزیز شما عکستو توی رپید آپلود نکن مثل توی یک سایت آپلود عکس مناسب آپ کن تا بتونیم بهتر راهنمایتون کنیم مثل
tinypic.com
-------------
iimage.us
سلام اینم آدرس جدید
idm
dapکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یکی کمک کن ؟؟؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل با idm
کمک کنید
با سلام
من از مدیریت دانلود ida استفاده می کنیم و مرورگر های مختلف در این بین یک ناسازگاری کوچک هست نبود گزینه ای برای راست کلیک لینک ها در ff چگونه گزینه ی راست کلیک رو می شه اضافه کرد؟تیک مرورگر مربوطه در تنظیمات زده شده است.
سلام دوست من این نکته را که در ادامه عرض می کنم از carl همکار انجمن هم می تونی بپرسی.سرعت هایی که مدیریت دانلود DAP نشون می ده حقیقی نیستند و یک سری عدد برای دلخوش کنک نمایش داده می شود سرعت شما یعنی سرعتی که کانکت شدی تقسیم بر 8 معمولا از 7 کیلو بایت برای dial-up تجاوز نمی کنه البته شبانه سرعت بیشتر هم هست.حالا برای تعداد دریافت همزمان مثل عکس عمل کنید.
برای بالا بردن سرعت دانلود خود می توانید از نرم افزارهای بهینه کننده سرعت استفاده کنید مثل WINASO یا TUNEUP البته این نرم افزارها بخشی شون اختصاص به این موضوع داره.نرم افزارهایی هم هست که مجزا و فقط وظیفه اش همینه .
بهینه سازی با TuneUp Utilities 2008 را در تصویر می بینید.
مشکل دیگه سایت هست ممکنه سایت نتونه سرعت لازمه رو به شما بده و سرعتتون کم باشه سعی کنید به جاش به طور مثال از میرر استفاده کنید.
![]()
سلام واقعا تشکر
هرچی از خدا می خواهی انشا الله بگیری
ممنون
کسی path یا کرک کامل برای
Download.Accelerator.Plus.v8.7.0.5
دارد
ممنون میشم
راستی موضوع
SpeedBit Video Accelerator
چیه سرعت دانلو فایل رو زیا میکنه یا برای فیلم ؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی path یا کرک کامل برای
2.3.2.4 SpeedBit Video Accelerator
داره
کسی نیست
چقدر سایت ساکت شد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)