با سلام و تشکر از شما که برام پیغام گذاشتین و بخاطر محبتی که دارید مرا و یا کسانی را که مشکلی مثل من را دارند ، راهنمائی می کنید. از این بابت بینهایت از همه شما سپاسگزار هستم.پس به سوالاتی که از من پرسیده بودید جواب میدهم.
1/ زبان اینجا دانمارکی هست که هیچ شباهتی به انگلیسی نداره و من متاسفانه زبان انگلیسیم خوب نیست.گفتید که (گذشته از همه این حرفها شما میتوانید با یک بار تنظیم کسپر رو در حالتی قرار دهید که بدون هیچ پیغامی خودش به ترتیب کارهایی رو که میتونه انجام بده). من مایل نیستم زیاد مزاحم شما شوم . اما اگر لطف کنید و بگوئید ایا نوشته ای در مورد تنظیمات مورد نظر و جود دارد یا نه؟ راستش رو بخواهید در مورد انجام تنظیمات اینگونه برنامه ها میترسم، به دلیل اماتور بودن در کامپیوتر.
2/ من از اینترنت کابل تی وی ( یعنی سیم اینترنت از پریز انتن میاید).
3/ فایروال هم اسمش Sygate Personal هست.
4/ وقتی کاسپر بالاتر از ورژن 5.0.123 رو دانلود میکردم و بعد از دانلود که کامپیوتر رو ری استارت میکردم اینترنت بلوک میشد و وقتی کاسپر رو پاک میکردم ، میتوانستم از اینترنت استفاده کنم. البته ربطی به نوع اینترنت نداشت چون تا 3 ماه پیش من از اینترنت فیبر نوری استفاده میکردم و باز این مشکل وجود داشت.
در پایان من از وقتی کامپیوترم رو خریدم کاسپر رو دانلود کردم و حالا با این مشکلی که پیش اومده من نمیتونم از کاسپر بالاتر استفاده کنم و تا چند ماه دیگه که مدت کاسپر تموم میشه، نمیدونم باید چکار کنم چون به نظر من کار کردن با کاسپر بسیار راحت هست و بقولی به کاسپر عادت کردم. اما از اینکه هر بار مزاحمتان میشوم، مرا خواهید بخشید. اینجا تنها جائی است که من برای گرفتن کمک مراجعه میکنم ولی با عرض تاسف من نمیتوانم بخاطر اماتور بودن کمکی بکنم. اما هر کمکی از دستم براید از ان دریغ نخواهم کرد.
سالی پر از شادی و موفقیت برای تک تک شما ارزو میکنم.
به امید روز های روشن با تشکر تارا از دانمارک