تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 1081 اولاول ... 3137383940414243444551911415411041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Denmark- Copenhagen

پيش فرض

با سلام و تشکر از شما که برام پیغام گذاشتین و بخاطر محبتی که دارید مرا و یا کسانی را که مشکلی مثل من را دارند ، راهنمائی می کنید. از این بابت بینهایت از همه شما سپاسگزار هستم.پس به سوالاتی که از من پرسیده بودید جواب میدهم.
    1/ زبان اینجا دانمارکی هست که هیچ شباهتی به انگلیسی نداره و من متاسفانه زبان انگلیسیم خوب نیست.گفتید که (گذشته از همه این حرفها شما میتوانید با یک بار تنظیم کسپر رو در حالتی قرار دهید که بدون هیچ پیغامی خودش به ترتیب کارهایی رو که میتونه انجام بده). من مایل نیستم زیاد مزاحم شما شوم . اما اگر لطف کنید و بگوئید ایا نوشته ای در مورد تنظیمات مورد نظر و جود دارد یا نه؟ راستش رو بخواهید در مورد انجام تنظیمات اینگونه برنامه ها میترسم، به دلیل اماتور بودن در کامپیوتر.
    2/ من از اینترنت کابل تی وی ( یعنی سیم اینترنت از پریز انتن میاید).
    3/ فایروال هم اسمش Sygate Personal هست.
    4/ وقتی کاسپر بالاتر از ورژن 5.0.123 رو دانلود میکردم و بعد از دانلود که کامپیوتر رو ری استارت میکردم اینترنت بلوک میشد و وقتی کاسپر رو پاک میکردم ، میتوانستم از اینترنت استفاده کنم. البته ربطی به نوع اینترنت نداشت چون تا 3 ماه پیش من از اینترنت فیبر نوری استفاده میکردم و باز این مشکل وجود داشت.
    در پایان من از وقتی کامپیوترم رو خریدم کاسپر رو دانلود کردم و حالا با این مشکلی که پیش اومده من نمیتونم از کاسپر بالاتر استفاده کنم و تا چند ماه دیگه که مدت کاسپر تموم میشه، نمیدونم باید چکار کنم چون به نظر من کار کردن با کاسپر بسیار راحت هست و بقولی به کاسپر عادت کردم. اما از اینکه هر بار مزاحمتان میشوم، مرا خواهید بخشید. اینجا تنها جائی است که من برای گرفتن کمک مراجعه میکنم ولی با عرض تاسف من نمیتوانم بخاطر اماتور بودن کمکی بکنم. اما هر کمکی از دستم براید از ان دریغ نخواهم کرد.
    سالی پر از شادی و موفقیت برای تک تک شما ارزو میکنم.
    به امید روز های روشن با تشکر تارا از دانمارک

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام یک نگاهی به اینجا بیاندازید جالب است:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط tara
    با سلام و تشکر از شما که برام پیغام گذاشتین و بخاطر محبتی که دارید مرا و یا کسانی را که مشکلی مثل من را دارند ، راهنمائی می کنید. از این بابت بینهایت از همه شما سپاسگزار هستم.پس به سوالاتی که از من پرسیده بودید جواب میدهم.
    1/ زبان اینجا دانمارکی هست که هیچ شباهتی به انگلیسی نداره و من متاسفانه زبان انگلیسیم خوب نیست.گفتید که (گذشته از همه این حرفها شما میتوانید با یک بار تنظیم کسپر رو در حالتی قرار دهید که بدون هیچ پیغامی خودش به ترتیب کارهایی رو که میتونه انجام بده). من مایل نیستم زیاد مزاحم شما شوم . اما اگر لطف کنید و بگوئید ایا نوشته ای در مورد تنظیمات مورد نظر و جود دارد یا نه؟ راستش رو بخواهید در مورد انجام تنظیمات اینگونه برنامه ها میترسم، به دلیل اماتور بودن در کامپیوتر.
    2/ من از اینترنت کابل تی وی ( یعنی سیم اینترنت از پریز انتن میاید).
    3/ فایروال هم اسمش Sygate Personal هست.
    4/ وقتی کاسپر بالاتر از ورژن 5.0.123 رو دانلود میکردم و بعد از دانلود که کامپیوتر رو ری استارت میکردم اینترنت بلوک میشد و وقتی کاسپر رو پاک میکردم ، میتوانستم از اینترنت استفاده کنم. البته ربطی به نوع اینترنت نداشت چون تا 3 ماه پیش من از اینترنت فیبر نوری استفاده میکردم و باز این مشکل وجود داشت.
    در پایان من از وقتی کامپیوترم رو خریدم کاسپر رو دانلود کردم و حالا با این مشکلی که پیش اومده من نمیتونم از کاسپر بالاتر استفاده کنم و تا چند ماه دیگه که مدت کاسپر تموم میشه، نمیدونم باید چکار کنم چون به نظر من کار کردن با کاسپر بسیار راحت هست و بقولی به کاسپر عادت کردم. اما از اینکه هر بار مزاحمتان میشوم، مرا خواهید بخشید. اینجا تنها جائی است که من برای گرفتن کمک مراجعه میکنم ولی با عرض تاسف من نمیتوانم بخاطر اماتور بودن کمکی بکنم. اما هر کمکی از دستم براید از ان دریغ نخواهم کرد.
    سالی پر از شادی و موفقیت برای تک تک شما ارزو میکنم.
    به امید روز های روشن با تشکر تارا از دانمارک
    سلام تارا جان
    اول باید بگویم تا حالا مشکلی مثل این برایم پیش نیامده است ولی اگر از آنتی ویروس کاسپرسکی (نه از اینترنت

سکیوریتی آن) استفاده می کنی روش زیر را یک امتحانی بکن شاید مشکلت حل شود:

1.اگر قبلا کاسپرسکی را نصب نکرده ای و تازه می خواهی آن را نصب کنی به این ترتیب عمل کن:

در جریان نصب به صفحه ای می رسی که حاوی این گزینه است:

Operate according to recommended settings

لطفا این گزینه را از حالت انتخاب شده خارج کن و به صفحه بعدی برو. در این صفحه گزینه زیر را از حا لت انتخاب شده

خارج کن:

Use real-time protection against network attacks

و نصب را ادامه بده.

2.اگر قبلا کاسپرسکی را نصب کرده ای به آدرس زیر برو:

Setting<Configure Real-Time Protection<Network<Real-time protection against network attacks

و گزینه real-time protection against network attacks را از حالت انتخاب شده در بیاور و بعد ریستارت کن.

انشا... که مشکلت حل شود ولی اگر حل نشد و دیگر دوستان نظری نداشتند نسخه ای را که کرکی عزیز گذاشته

داونلود و نصب کن و باستفاده از License Key که برای نسخه 5 داری ان را فعال کن و از ان لذت ببر.

داره خودمونی میشه mohammadaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام
    قبل از هر چیز یکم جسارت بهت پیشنهاد میکنم(البته کم)اگه این جوری پیش بری تا ابد به قول خودت آماتور میمانی. البته این به این معنی نیست که من مثلا حرفه ای هستم.
    حتما کاری رو که وی تی ان جان گفته بکن.من از نسخه شما استفاده نکردم ولی در نسخه ای که گفتم یک آپشن
    وجود داره که کامپیوتر حمله کننده به سیستم را تا مدت قابل تنظیمی تحریم میکند واجازه اتصال سیستم شما را به
    آن نمیدهد من هم دیشب بعد از یک حمله از طرف هکر ها اتصالم کاملا قطع شده بود و جالب اینجاست که بعد از
    گذشت مدت مقرر وصل نشده بود!تا اینکه این گزینه را غیر فعال کردم وارتباطم وصل شد.در مورد شما هم اگر آنتی
    ویروس یا فایروال شما چنین گزینه ای دارد آن را بردارید( ممکن است در حین نصب کسپر این گزینه در فایروال شما یا کسپر فعال میشود ویا هر یک دیگری را مهاجم میداند) و نگران نباشید زیرا مجددا اگه به سیستمتون حمله بشه باز
    کسپر یا فایر والتون بلوکش میکنه و این گزینه صرفا برای امنیت بیشتر تر است.
    در ضمن نسخه ای رو که معرفی کردم کردم یه رج کی روشه که تا ماه هفت دو هزارو هفت کار میکنه.اگه خواستی یه
    امتحانی بکنی آپدیت ها رو بردار تا اگه مجبور شدی (که با توصیه های وی تی ان بعیده)بتونی راحت به حالت اول
    برگردی.
    اینم چیزی که من سرم می شد.
    از قول من یه چند تا شیرینی دانمارکی هم بخور وای که من چقدر دوست دارم
    Last edited by mohammadaz; 19-03-2006 at 19:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Denmark- Copenhagen

پيش فرض

با تشکر از راهنمائي هاي مفيدتان. خوشحال شدم که به من کمک کرديد تا کمي از حالت اماتور خارج شوم.اينجا مثل ايران نيست که اگر کامپيوتر دچار مشل شد ،بتواني از کسي کمک بگيري. من هم هميشه از راهنمائي هاي که در انجمن ميشه استفاده ميکنم و در اين مدت خيلي پيشرفت کردم البته با کمک شما اعضا خوب پي سي ورد.در مورد شيريني دانمارکي، ان شيريني دانمارکي که در ايران هست در اينجا وجود ندارد.اگر بگويم که شيريني هاي اينجا خوشمزه نيست شايد باور نکنيد.در پايان باز هم از کمک و راهنمائي هاي شما سپاسگزارم. فرا رسيدن سال نو را به تک تک شما تبريک ميگويم و سالي پر از شادي و موفقيت برايتان ارزو ميکنم
    به اميد روز هاي روشن
    تارا از دانمارک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من نمي دونم چرا نمي تونم اين انتي ويروس رو كه كركي زحمتشو كشيده دانلود كنم .حجم فايل دريافتي فقط 9.4 كيلو بايت و برنامه نصب نمي شه لطفا يكي كمك كنه.در ضمن من با dap دانلود مي كردم.ممنون مي شم اگر راهنمايي كنين يا يه لينك ديگه بدين.

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من هر وقت كاسپر را نصب ميكنم فلاپي خيلي سر وصدا ميكند مشكل كجاست ؟
    در ضمن براي اكتيو كردن آنتي ويروس از گزينه هاي داده شده بايد روي كدام گزينه را انتخاب كنم؟
    چرا در زمان آپديت آنتي ويروس كامل آپديت نميشود ؟
    Last edited by alaodin1; 20-03-2006 at 05:05.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alaodin1
    من هر وقت كاسپر را نصب ميكنم فلاپي خيلي سر وصدا ميكند مشكل كجاست ؟
    در ضمن براي اكتيو كردن آنتي ويروس از گزينه هاي داده شده بايد روي كدام گزينه را انتخاب كنم؟
    چرا در زمان آپديت آنتي ويروس كامل آپديت نميشود ؟
    كدام نسخه ؟
    نسخه 5 اون ؟

در جواب دوستمون كه ميگن فايل 9 كيلويي دانلود ميكنن احتمالا ايشون دانلود از رپيد شير رو خوب نميدونن
    براي راحتي كار ايشون من اونو لينك مستقيم ميدم تا با دپ بتونن دانلود كنن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by soda; 20-03-2006 at 11:08.

داره خودمونی میشه mohammadaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط zeos
    من نمي دونم چرا نمي تونم اين انتي ويروس رو كه كركي زحمتشو كشيده دانلود كنم .حجم فايل دريافتي فقط 9.4 كيلو بايت و برنامه نصب نمي شه لطفا يكي كمك كنه.در ضمن من با dap دانلود مي كردم.ممنون مي شم اگر راهنمايي كنين يا يه لينك ديگه بدين.
    با سلام به شما (نفهمیدم اسمتون چیه)
    کرکی عزیز کسپر رو روی رپید شیر آپلود کرده که به صورت دانلود رایگان دانلود منیجر ها رو ساپورت نمیکنه.
    این قبیل نرم افزارهای دانلود معمولا کلیپ بورد رو دنبال میکنند و با کپی گرفتن از لینک دانلود خود به خود
    فعال میشوند و یا بعد از کپی در اکسپلورر این اتفاق میافتد.شما یا باید آپشن مربوطه رو بردارید(من از دپ
    استفاده نمیکنم)یا آنکه بعد از بالا آمدن برای دانلود آن را کنسل کنید تا مرورگرتان به کار خود ادامه دهد.
    چند بار این کار را تکرار کنید موفق میشوید.بیشتر از این در این تاپیک نمیتونم توضیح بدم به هر حال منتظر
    نتیجه هستم.البته وقتی من این رو مینوشتم سودا جون هنوز گل نکاشته بود به هر حال اینم یه راه.
    اینم روش دانلود از رپید شر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سال خوبی داشته باشی.
    Last edited by mohammadaz; 20-03-2006 at 13:52.

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

soda جان
    من با تمامي ورژنهاي جديد اين مشكل را دارم البته ورژن 5 آن را تا حالا نصب نكرده ام
    اين ورژني كه كركي جان هم معرفي كرده گرفته ام نسبت به ورژنهاي قبلي خيلي بهتر است .
    شما كدام ورژن را توصيه ميكنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •