سلام
شما باید یه IP معتبر توی اون شبکه بدید به اتصال خودتون . مگه اینکه شبکه ی اونجا DHCP داشته باشه و آی پی اتوماتیک بهتون بده میتونید یکی دیگه از سیستمهای اونجا رو نگاه کنید و آی پی شبیه همون با عدد سمت راست 20-30 تا بیشتر از اون بدید و DNS و gateway هم اگه داشتند بدید
ممکنه وصل شید به اینترنت و اونم بتگی به روش شیر کردن اینترنتشون داره ممکنه لازم باشه یه کانکشن --- بسازید با یوزر و پسورد معتبر . به هر حال میشه از کامپیوتر های دیگهی اون شبکه فهمید
خب وقتی سیستم ها شبکه شدند میتونید از امکانات شبکه استفاده کنید چه اینترنت شبر کردن چه پرینت چه شیرینگ فایل .من میخوام PC رو که ویستا روش نصبه با لپ تاپ که XP SP3 هست شبکه کنم و قابلیت اشتراک فایل رو بینشون فعال کنم ولی هر چی گشتم بیشتر مطالب مربوط میشه به اشتراک اینترنت.
PC به یه Wireless Router از نوع D-Link وصله و اتصال اینترنتم از همین طریق بدون مشکل با لپ تاپ برقراره ولی نمیدونم چطوری یه فولدر رو بینشون share کنم.
اگه یه راهنمایی کامل بکنید مطمئنا جواب سوالات خیلی از کاربرای دیگه رو هم دادید.
با تشکر
البته توی ویستا باید هم دیسکاوری رو فعال کنید هم فایروال رو خاموش کنید فایل شیرینگ و ... هم نباید غیر فعال باشه .از همون اتصال شبکتون قابل انجامه
اگه دو کامپیوتر همدیگه رو میبینن با دادن IP اون سیستم میتونید از فایلهای share شده استفاده کنید . البته use simple file sharing رو از فولدر آپشن غیر فعال کنید .