تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 210 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خط نت اینجا dataهستش،خوب در اتاق اصلی ispکه روتر هم اونجاست چند pcبه هم متصلا بوسیله شبکه که خوب چون مرکز isp هست سرعت نت بالاست من میخوام لپ تابم رو به این شبکه وصل کنم تا استفاده کنم
    برا همین آموزش اینکار رو میخوام الان کارت شبکه رو نصب کردم فقط برم اونجا و با پورت شبکه کابل رو وصل کنم؟
    آموزش خواستی نداره
    کتابی میشناسین که شبکه رو یاد بده از مبتدی شروع کنه؟
    سلام
    شما باید یه IP معتبر توی اون شبکه بدید به اتصال خودتون . مگه اینکه شبکه ی اونجا DHCP داشته باشه و آی پی اتوماتیک بهتون بده میتونید یکی دیگه از سیستمهای اونجا رو نگاه کنید و آی پی شبیه همون با عدد سمت راست 20-30 تا بیشتر از اون بدید و DNS و gateway هم اگه داشتند بدید
    ممکنه وصل شید به اینترنت و اونم بتگی به روش شیر کردن اینترنتشون داره ممکنه لازم باشه یه کانکشن --- بسازید با یوزر و پسورد معتبر . به هر حال میشه از کامپیوتر های دیگهی اون شبکه فهمید

من میخوام PC رو که ویستا روش نصبه با لپ تاپ که XP SP3 هست شبکه کنم و قابلیت اشتراک فایل رو بینشون فعال کنم ولی هر چی گشتم بیشتر مطالب مربوط میشه به اشتراک اینترنت.

PC به یه Wireless Router از نوع D-Link وصله و اتصال اینترنتم از همین طریق بدون مشکل با لپ تاپ برقراره ولی نمیدونم چطوری یه فولدر رو بینشون share کنم.

اگه یه راهنمایی کامل بکنید مطمئنا جواب سوالات خیلی از کاربرای دیگه رو هم دادید.

با تشکر
    خب وقتی سیستم ها شبکه شدند میتونید از امکانات شبکه استفاده کنید چه اینترنت شبر کردن چه پرینت چه شیرینگ فایل .
    البته توی ویستا باید هم دیسکاوری رو فعال کنید هم فایروال رو خاموش کنید فایل شیرینگ و ... هم نباید غیر فعال باشه .از همون اتصال شبکتون قابل انجامه
    اگه دو کامپیوتر همدیگه رو میبینن با دادن IP اون سیستم میتونید از فایلهای share شده استفاده کنید . البته use simple file sharing رو از فولدر آپشن غیر فعال کنید .

2. 2 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

behrad جان
    طریقه نصب pc به laptop چجوریه؟
    با کابل وصل کردی یا میخوای از همون وایرلس استفاده کنی؟؟
    میخوام وایرلس باشه...

نقل قول نوشته شده توسط ultimator
    خب وقتی سیستم ها شبکه شدند میتونید از امکانات شبکه استفاده کنید چه اینترنت شبر کردن چه پرینت چه شیرینگ فایل .
    البته توی ویستا باید هم دیسکاوری رو فعال کنید هم فایروال رو خاموش کنید فایل شیرینگ و ... هم نباید غیر فعال باشه .از همون اتصال شبکتون قابل انجامه
    اگه دو کامپیوتر همدیگه رو میبینن با دادن IP اون سیستم میتونید از فایلهای share شده استفاده کنید . البته use simple file sharing رو از فولدر آپشن غیر فعال کنید .
    دقیقا مشکل من همینجاست. من هیچی از شبکه کردن نمیدونم. برای همین اگر یه آموزش گام به گام که روش این کار رو در شرایط من بهم نشون بده رو بنویسید، یه دنیا ممنونتون میشم.

داره خودمونی میشه hamed182001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نمیدونم اینچوری میشه یا نه؟ تا حالا تست نکردم ولی امروز تست میکنم اگه شد راهشو میگم بهت.

5. این کاربر از hamed182001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خط نت اینجا dataهستش،خوب در اتاق اصلی ispکه روتر هم اونجاست چند pcبه هم متصلا بوسیله شبکه که خوب چون مرکز isp هست سرعت نت بالاست من میخوام لپ تابم رو به این شبکه وصل کنم تا استفاده کنم
    برا همین آموزش اینکار رو میخوام الان کارت شبکه رو نصب کردم فقط برم اونجا و با پورت شبکه کابل رو وصل کنم؟
    آموزش خواستی نداره
    کتابی میشناسین که شبکه رو یاد بده از مبتدی شروع کنه؟

خب اینکار کاری نداره تو نت مقاله های فراوان برای اینکار هست. اول همین تاپیک هم توضیح دادند دوستان. بخون اگه مشکلی داشتی بگو. اگه هم پیدا نکردی بگو تا برات پیدا کنم.

7. این کاربر از hamed182001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    داستان save کردن یوزرنیم و پسورد در خود مودم adsl چیه؟ گویا اینطور میشه بدون ساختن کامکشن به اینترنت وصل شد. یعنی تا ویندوز بالا میاد به اینترنت وصل میشه.
    من که اینترنتم از نوع adsl نیست و از اینترنت ,,وایرلس point to point استفاده میکنم، آیا امکانش هست که یوزرنیم و پسورد رو توی مودم و یا سخت افزار save کنم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان،

من میخوام PC رو که ویستا روش نصبه با لپ تاپ که XP SP3 هست شبکه کنم و قابلیت اشتراک فایل رو بینشون فعال کنم ولی هر چی گشتم بیشتر مطالب مربوط میشه به اشتراک اینترنت.

PC به یه Wireless Router از نوع D-Link وصله و اتصال اینترنتم از همین طریق بدون مشکل با لپ تاپ برقراره ولی نمیدونم چطوری یه فولدر رو بینشون share کنم.

اگه یه راهنمایی کامل بکنید مطمئنا جواب سوالات خیلی از کاربرای دیگه رو هم دادید.

با تشکر
    یعنی جدا هیچکس نمیتونه منو راهنمایی کنه؟!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

behrad جان عزیز
    شما اول laptop را به modem وصل کن. بعد روی pc یه wireless connection بساز و از روی laptop اونو add کن.اگه مشکلی داشتی بگو

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

behrad جان عزیز
    شما اول laptop را به modem وصل کن. بعد روی pc یه wireless connection بساز و از روی laptop اونو add کن.اگه مشکلی داشتی بگو
    حامد جان، لپ تاپ که به مودم وصله و auto-connect هم هست یعنی تا روشنش میکنم، کانکت میشه و به اینترنت دسترسی دارم. حالا از اینجا به بعدش رو واسه یه بی سوادی مثل من توضیح میدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

behrad جان
    اگه درست متوجه شده باشم شما هم pc و هم laptop رو به مودم وصل کردی و هر دو ارتباط شبکه دارند ، درسته؟
    خوب الان هر دو سیستم IP دارند. شما با اجرای دستور IP\\ می تونی به فایلهای شیر شده اون IP دسترسی داشته باشی.
    اگر سوالی داری بگو.
    سیستم شبکه ات را هم یه نمه بیشتر توضیح بده.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه minanami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ايران پهناور

پيش فرض

با سلام.

من هر كاري كردم نتونستم بين كامپيوترم و لپ تاپم شبكه درست كنم.

شما يه آموزش كامل نداريد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •