به لیست friend من اضافه شدی
به لیست friend من اضافه شدی
ببخشید دوستان این بازی آنلاین کد تقلب داره ؟
چون من دیشب تا 2 و 3 بازی کردم بعضیاشون خیلی مشکوک بازی میکردن .
مثلا یه بار که من مردم ، Replay رو دیدم ، آماده منتظر من بود تا اومدم منو با یه تیر زد .
راستی یه بار قرار بزاریم همه بریم یه سرور بازی کنیم .
موافقین ؟
کد تقلب رو نمیدونم.ولی توی سرور هایی که پانک باستر ندارن بعضی ها مثل سگ تقلب می کنن.روشش رو نمیدونم ولی وقتی replay رو نگاه میکنی، یارو می چرخه دور خودش و تیر شلیک میکنه، ملت هم از پیر و جوون، زن و بچه همه می میرن!
اساتيد همه وال هك و هزار كوفت و درد ديگه دارن ، نمي دونم اينا رو از كجا ميشه گير اورد...کد تقلب رو نمیدونم.ولی توی سرور هایی که پانک باستر ندارن بعضی ها مثل سگ تقلب می کنن.روشش رو نمیدونم ولی وقتی replay رو نگاه میکنی، یارو می چرخه دور خودش و تیر شلیک میکنه، ملت هم از پیر و جوون، زن و بچه همه می میرن!
سلام
دوستان من هرجي كد ميدم تو بازي نميره ميكه اين كد درحال استفاده است ديكه خسته شدم بايد جيكار كنم؟؟؟؟
در ضمن من adsl 256 دارم ايا سرعتم واسه بازي حوبه يا نه؟؟
سلامسلام
دوستان من هرجي كد ميدم تو بازي نميره ميكه اين كد درحال استفاده است ديكه خسته شدم بايد جيكار كنم؟؟؟؟
در ضمن من adsl 256 دارم ايا سرعتم واسه بازي حوبه يا نه؟؟
ببين يك كد بده ، يعني بساز ، بعد برو تو . به احتمال خيلي زياد ، مشكل از سرورهاي كرك نشده است . بايد بري توي سرورهايي كه كرك شده.
سرعتت هم زياد مهم نيست ، مهم پينگت هست ، برو توي سايتببين پينگت چيه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معمولا زير 400 - 500 خوبه پينگ 200 يا 300 باشه كه خيلي خوبه .
من كه از اين سايت جيزي نفهميدم كجا ping رو نشون ميده؟؟
ببين روي نقشه يك چيز رو نشون ميده ، نارنجي هست بايد روي آن كليك كني ، بعد يك بخش باز ميشه مي نويسه پينگت چند هست.
دوست عؤيؤ كفتي سرور كرك شده من از كجا بفهمم كدوم سرور كرك شده است؟؟؟؟
2:سرور ايراني جطوري بيدا كنم؟
ping:432 هستش
جواب سوالات بالايي هم بدي ممنون ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)