این اهنگ ماله 2-3 سال پیشه
این اهنگ ماله 2-3 سال پیشه
با سلام
اينم يكم از بيو گرافش:
متولد شهرستان گنبد ..يا ساكن اونجا بوده..سن 23 حدودا..باباش شهيد يگانه..كه اسم كوچ
ه اي كه در گنبد ساكن هستن به نام پدرش زدن....يه اهنگ هم واسه باباش خونده..
يه بقالي كوچيك دارن كه خرج خانواده از اونجا در مياومد..
خونشون هم هنوز همون اجري قديميه.....
تو كوچشون بهش ميگفتن محسن دماغ...ميدوني كه...
عاشق گيتاره...زياد هم اهله دوست دختر بازي نيست...
ولي اگه دعوتش كنن تو پارتي ها ميذنه و ميخونه...
بچه بدي نيست ....
خالا اينا رو از كجا ميدونم.....خوب تا چند ساله پيش همسايه شون بودم..رفت و امد داشتيم باهاشون...
زندگي شاده اي داشتن ..البته الان نميدون كه هنوزم گنبد كاووس زندگي ميكنه يا نه؟
تا اين خد ميدونم...
کنسرت دونفره فرزاد فرزین و محسن یگانه در کیش حسابی سر و صدا بهپا کرد
موسيقی ما- بهمن بابازاده: همانطور که در روزهای گذشته خبر مربوط به کنسرت دو نفره فرزاد فرزین و محسن یگانه را در کیش به اطلاع شما کاربران عزيز رسانديم و قول پیگیری و انعکاس خبری این برنامه را داديم، سراغ فرزاد فرزین رفتیم و دقایقی در مورد این اجرا که بنابه گفته حاضران در اين اجرا، شدیدا مورد توجه قرار گرفته، با او گپ زدیم.
کنسرت چطور بود فرزاد؟ انگار کلی سروصدا براه انداخته؟
خیلی خوب بود. یکی از جالبترین نوع کنسرتهایی بود که کمتر در ایران شاهدش بودهایم و بهخوبی هم مورد استقبال قرار گرفت. هرچقدر یک چنین کنسرتهایی در ایران برگزار شود بدون شک در جذب مخاطب موسیقی به کارهای داخلی موفقتر خواهیم بود.
کمی از جزئيات برنامه برایمان بگو؟
شروع برنامهام با ترک «به تو مدیونم» بود و بعد قطعاتی از آلبوم «شراره» را اجرا کردم و بعداز آن از محسن دعوت کردم بروی سن بیاید و قطعاتی مثل: نشکن دلمو، هموطن، آهای خبر نداری، مگه بهت نگفته بودم، بارو بندیل و پشت صحنه را هم بهصورت دونفره و دوصدائه اجرا کردیم که بینهایت مورد توجه حاضران قرار گرفت و به شدت سوپرایز شدند، به نظرم این برنامه یک کنسرت خاص بود که تا به حال در ایران نمونهاش را نديده بوديم.
برای این برنامه چقدر تمرین کرده بودید؟
تمرینمان کافی نبود اما به خوبی توانستیم از عهدهاش بربیايیم و به اجرا مسلط باشيم.
مدت زمان برنامه چقدر بود؟
حدود یک ساعت و چهل دقیقه.
بهترین ریاکشن را موقع اجرای کدام ترانه از سوی حاضران در سالن داشتی؟
برای قطعه «مگه بهت نگفته بودم»؛ این آهنگ را به صورت دو صدائه با محسن اجرا کردیم و مردم سر از پا نمیشناختند.
قصد اجرای چنین برنامهای را در تهران هم داری؟
قطعا. انشالله بعد از عید فطر.
بعنوان حرف آخر، بخشی از ترانههای آلبوم جدیدت را تقدیم کن به همه هوادارانت در سایت «موسیقی ما»...
میخندی انگار گریههامو/ میدزدن از من خندههامو...
از شما و همه بچههای بامعرفت «موسیقی ما» هم که همیشه هوای ما را دارید تشکر میکنم.
منبع : موسيقی ما
عکسهای کنسرت دو نفره محسن یگانه و فرزاد فرزین در کیش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ببخشید میتونید آهنگ ماه عسل رو برام بزارید تو تاپیک گشتم پیدا کردم اما تو یه سرور دیگه میخوام ممنون میشم اگه بزارید
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرثی که گذاشتید راستی آلبوم جدیدش نیومد
ببخشید من اینو که دانلود کردم فقط نزدیک به 10 ثانیه بود
نمیدونم چرا
لطفا کاملشو بزارید
مطمئننا ناقص دانلود کردید حجمش حدودا 3 مگ هست با نرم افزار idm دانلود کنید
نمیدونم وقتی میدانلدونم فقط 10 ثانیه است با نرم افزار هم دانلود کردم بازم 10 ثانیه بود
اگه میشه تو سرور دیگه برام اپلودش کن
ببخشید ...
Last edited by sara 3d; 23-08-2009 at 10:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)