تو پکی که همین سایت گذاشته بود key های زیادی هست.
الا من دارم ازش استفاده می کنم تا 2009 هم اعتبار داره.اصلا کرک هم نکردم فقط کد رو زدم
تو پکی که همین سایت گذاشته بود key های زیادی هست.
الا من دارم ازش استفاده می کنم تا 2009 هم اعتبار داره.اصلا کرک هم نکردم فقط کد رو زدم
سلام من Key های این Internet security رو دانلود کردم ولی بازم نتونستم اکتیو کنم مشکل چیست ؟
ورژن
Kaspersky Internet Security 7.0.0.125
Last edited by XirowN; 20-09-2007 at 17:53.
این هم یه تعداد Key جدید برای ورژن های 6 و 7 آنتیویروس و اینترنت سکوریتی با حجم 605 کیلو:
پسوردش اگه لازم شد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
www.leehare.cn
از اين Activation Code براي اكتيو كردن استفاده كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
برنامه من از 3 ماه پیش تا الان داشت مثل ساعت کار میکرد امروز مهلت کی تمام شد.
هر چی کی از این تاپیک گرفتم یا از جاهای دیگه رجیستر میشه ولی بازهم ارور میده چطوری میتونم از شر این ارور خلاص بشم؟
خواهشا" راهنمایی کنید.
![]()
دوست عزيز شما تمام كليدهايي كه به آنتي ويروس خودتون داديد را delete كنيد.در زير همون بخشي كه دور انرا خط كشيده ايد عبارت Delete All License Keys را مشاهده ميكنيد.كليه كليدها را حذف و از لينك صفحه قبل يا Activation Codeي كه در صفحه قبل موجوده استفاده كنيد ولي براي اينكه 100% كليد براي شما كار كنه و مشكل Black List شدن هم نداشته باشه به آدرس زير بريد و فرم را پر كنيد تا يك كليد 100% معتبر براي شما ارسال شود.اين هم آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم امروز کسپرم از کار افتاد!
این کلیدهایی که شما میگی هیچ کدومش کار نمیکنه! اون لینکی هم که دادی برای گرفتن برنامه که خود برنامه ست نه کی!
شما كدوم كليدها را تست كرديد؟از كدام لينك؟اون سريالي كه قرار دادم را نيز تست كرديد؟دقيق بفرماييد تا در صورت لزوم يكبار هم من آن كليدها را تست كنم تا اگر همگي در ليست سياه قرار گرفته اند را به اطلاع دوستان برسانم.پس لطفا هر چه زودتر لينكهايي را كه تست كرديد بفرماييد.
در مورد دومي كه شما فرموديد كه اين لينك براي دريافت خود برنامه است و نه Key اين عبارت كه نوشته نسخه Trial براي 180 روز چه قضيه اي داره؟يعني اين لينك به شما نسخه 180 روزه Trial به مشتركينش ميده؟يعني بدون دادن Key نسخه 180 روزه اين برنامه را ارايه ميده؟آيا شما خودتون از لينكي كه من قرار دادم استفاده كرديد و نتيجه نگرفتيد؟
من هم چهار تا key که هفته قبل از همین جا گرفتم همشون از امروز تعطیل شدن! میگم بچه ها حالا چیکار کنیم..؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)