تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 108 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض آموزش زیبا و توپ و باحال

می خواهم یه آموزش براتون بزارم و لی چون مشغول کارهایی هستم و همچنین در گیر تهیه و تکمیل آموزشم زیاد نمی تونم بهتون سر بزنم.فعلا این نرمفزار ها را دانلود کنین و باهاش ور برین تا بعد بهتون بگم.اگر هم چیزهایی فهمیدین بحث کنین تا شاید ما هم یه چیزی یاد بگیریم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و

EZB-Systems-EasyBoot
    کد:

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینها خدمت دوست گلمون.من روی اکثر ورژن ها که تست کردم درست بود.(4.9.8)
    Name: K@VIRAN - Code: 1-276159-412 - MP3: 276159LZ12
    -------------------------------------------------------------------
    Name:crsky@163.com Code:1-275543-408 Mp3 Unlock Code:2241529SF7J2KSF
    OR
    Name:RoMeOishot@hot.com Serial:1-274921-407 MP3:274921LZ76
    OR E-mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Code: 1-275226-406 MP3: 275226LZ25
    Name:Scorpionsoft@ / Code:1-275329-410 / MP3 Code:275329LZ18
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Code:1-274594-413 MP3 Unlock:1-413-8522
    Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] S/N: 1-275508-409 MP3: 1-409-6529
    -------------------------------------------------------------
    تاتار عزیز اگه لطف کنی و لینک دقیق دانلودش رو بزاری ممنون میشم

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

می خواهم یه آموزش براتون بزارم و لی چون مشغول کارهایی هستم و همچنین در گیر تهیه و تکمیل آموزشم زیاد نمی تونم بهتون سر بزنم.فعلا این نرمفزار ها را دانلود کنین و باهاش ور برین تا بعد بهتون بگم.اگر هم چیزهایی فهمیدین بحث کنین تا شاید ما هم یه چیزی یاد بگیریم
    کد:
    و

EZB-Systems-EasyBoot
    کد:
    EasyBoot یه نرم افزار برای ساخت cd یا dvd بوت از چند ویندوز هست مثلا تو ویندوز mrtقسمت بوت چند تا گزینه داره و رنگ زمینه ی اون سیاه هست با این نرم افزار میتونین این محیط رو رنگی همراه با عکس درست کنید مثل عکس زیر

اون فایل ها هم که برای دانلود هست نرم افزار هایی شبیه EasyBoot هستند که از لحاظ کارایی یکی هستن من اونی که حجمش از همه کمتر بود رو دنلود کردم برای ساخت فلاپی بوت ایبل هست
    Last edited by hossein67; 14-09-2008 at 11:59.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

احسنت....اگه آموزشش را به بچه ها بدی که خوبه.از دست آموزش های چرت و پرت من هم راحت میشین.خیلی کار خوبیه.
    خوب اینم یه کاریه که اکثر اون هایی که ویندوز دستکاری شده تحویل مردم میدن انجام میدن و واقعا هم زیبا میکنه.نرمفزار اولی به .... کارش بهتره وزیباتره.ویندوز دارک و خیلی از دیگر ویندوز ها باهاش بوت می سازن.
    آقا سید(hossean67)اگه بتونی پیگیر این قضیه باشی ممنون میشم.یه چیزی هم به ما یاد میدی.الان افتادم تو کار کاغذ بازی دانشگاه.بدجور.
    راستی اینجا که دانشگاهی داریم؟!نظرتون راجع به رشته فیزیک چیه(گرایش جامدات و هسته ای.از منظر استادان باحال)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

احسنت....اگه آموزشش را به بچه ها بدی که خوبه.از دست آموزش های چرت و پرت من هم راحت میشین.خیلی کار خوبیه.
    خوب اینم یه کاریه که اکثر اون هایی که ویندوز دستکاری شده تحویل مردم میدن انجام میدن و واقعا هم زیبا میکنه.نرمفزار اولی به .... کارش بهتره وزیباتره.ویندوز دارک و خیلی از دیگر ویندوز ها باهاش بوت می سازن.
    آقا سید(hossean67)اگه بتونی پیگیر این قضیه باشی ممنون میشم.یه چیزی هم به ما یاد میدی.الان افتادم تو کار کاغذ بازی دانشگاه.بدجور.
    راستی اینجا که دانشگاهی داریم؟!نظرتون راجع به رشته فیزیک چیه(گرایش جامدات و هسته ای.از منظر استادان باحال)

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من خودم دانشجوی رشته مکانیک هستم فیزیک درس خوبیه ولی من با اینکه رشتم تو مدرسه ریاضی فیزیک بود از هیچ کدوم این درسا خوشم نمیاد البته ببخشید نظرمو رک گفتم.
    فیزیک درسیه که تو زندگی مخصوصا تو کارهای عملی خیلی به درد میخوره. به کار من که خیلی اومده.
    اما در مورد نرم افزار ها اگه بخای آموزش EasyBoot رو میتونم بزارم ولی اون لینک که توش چند تا نرم افزار هست حجم فایل ها خیلی زیاده من فقط همون آخری رو دانلود کردم که فکر میکنم برای فلاپی باشه البته هنوز باهاش خوب کار نکردم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

تاتار عزیز اگه لطف کنی و لینک دقیق دانلودش رو بزاری ممنون میشم
    این اخرینش
    کد:
    اینم یکی مونده به آخریش
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

نمی دونم واسه دو تادو تا ارسال میشه.فکر کنم به خاطر سرعت کم هست.به هر حال ببخشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

پيش فرض

ما که اخرش نفهمیدیم چه جوری میشه یه برنامه رو هنگام نصب ویندوز نصب کرد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

ما که اخرش نفهمیدیم چه جوری میشه یه برنامه رو هنگام نصب ویندوز نصب کرد ؟
    بعد این همه راه و بی راه....عجیبه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •