بچه ها کسی نتونست این مرحله کذایی(واسه من) رو رد کنه؟؟؟
بچه ها کسی نتونست این مرحله کذایی(واسه من) رو رد کنه؟؟؟
اینجوری که بازی اصلا حال نمیده.
پس چه جوری الکس پیشرفت میدادی؟؟؟؟
با همین ایونت ها EP میگرفتی.
یکی ماموریت میرفتم یکی هم پلیسارو میگرفتم میخوردم.کلا تو آپگرید پدرم در اومد.![]()
فهمیدم ، اگه همه رو طلا بگیریم یه مدال دیگه به نام پلاتینیوم باز میشه که ای پی بالایی داره
برای من هلیکوپتری هاش سخته البته هنوز سختاش برای من باز نشده
Last edited by Dark Soul; 18-07-2009 at 11:41.
توضیج کاملترش به اینصورته که... وقتی شما تمامی 53 رویداد رو تموم میکنین (جدا از رویدادهای مصرف یا Consume) و همه مدالها طلا هستن, امتیازهای Platinum که به رنگ سفید هستن ظاهر میشن. بعد از گرفتن این امتیازات, آخرین امتیازت به نام Radical که به رنگ قرمز هستن براتون باز میشن.
راه حل مشكلم رو بعد از چندين روز آزمايشات فراوان يافتم = فشار دادن دكمه ي Space جهت رد كردن ميان پرده !
البته مجبور شدم دوباره اون مرحله رو برم و درست وقتي فيلم شروع ميشه space رو بزنم . سه بار اونم مرحله ي 29 ام رو رو درجه ي نرمال رفتم ، پدرمان نيز در آمد
دوستان عجیبه که من هیچ کدوم از مشکلات مطرح شده در این تاپیک رو نداشتم!فقط یه بار رفتم تو بازی و تصویر به یک طرف کشیده شده بود و موج داشت!که اونم وقتی از بازی خارج شدم دوباره رفتم توش حل شده بود.
مال منم هیچ ایرادی نداشتفقط با دعای خیر بعضی از بچه ها توی call of juarez اساسی جبران شد ولی اونم چون نیت رفیقمون صاف و صادق نبود یه جوری درستش کردم
![]()
منو میگه هااااااااااااااااااااا :دي
خوب خوش شانسین دیگه.
به جاش مال من بدبخت اشکال های خوشکل فراوون داشت.
مال من ایراد نداشت.تازه گیا چرا همه بازیها ایراد دار شدن؟تو هر تاپیکی من میرم همه شاکین.ای بابا .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)