بابا دارم ذوق مرگ ميشم اينقدر حل كردم!! از كجا مياري اينارو؟
فقط كاش توي رپيدشر گور به گور شده نبود كه اين سور ما رو خراب كنه!
آره والا اين ريپيدشير دهن مارو سرويس كرده
جون مارتون يه جاي ديگه آپلود كنيد
ممنون
کسی اگر اینو پیدا کرد ممنون میشم...
Flash Template #9233
دور از جون، قابل شما رو نداره.
بازم هست که سر فرصت براتون میذارم.
به نظر من الان رپیدشیر بهترین و قابل اطمینان ترین سایت برای آپلوده فایله.
اولا مطمئنه، دوما سرعت خیلی خوبی داره، سوما غیر از اون معطلی اول دیگه هیچ جا گیر نداره و تبلیغاتی در کار نیست، چهارما کاملا جا افتاده. ولی سایتهای دیگه یا میگن تول بارشون باید نصب بشه یا با پاپ آپ سه چهار تایی روبرو میشید یا محدودیت آپلود دارند یا.....
به جدیدها هم توجه نکنید چون ممکنه بعد از یه مدت کلی تغییرات توش به وجود بیاد که استفاده از فایلهای آپلود شده رو به مراتب سخت تر بکنه.
خودت آپلود ميكني ؟ بابا دمت گرم. خير از جونيت ببيني انشاالله!
اينكه رپيدشر مطمئن هست و سرعتش بالا هست و اينا درست. اما ما كه با اين سرعت پايين كه نهايت 128 باشه كه برامون فرقي نداره. چون همه سايت ها ديگه ميشه ازشون 14 رو دانلود كرد.
اما راجع به گيرش كه خيلي گير داره. مثلا 12 مگ دانلود ميكني بعدش هم بايد يك ربع هم وايسي. بعدش اينكه همشون رو بايد دستي دانلود كرد و همش نشست پاي pc و هيچ برنامه اي هم پيدا نميشه كه بشه يك جوري پيچوندش. سابق rapGet بود كه اونم مرحوم شده! البته از rapidshare.DE دانلود ميكنه ها. اگه ميتوني پس روي همين DE ايش بزار كه يكم راحت تر باشه!
اما از همه بي دردسر تر كه قديمي هم هست و راحت با rapGet و هزار برنامه ديگه ميشه راحت دانلود كرد و حتي resume هم ميكنه megaUpload هست! خوب اين خيلي خوبه ديگه. من همين الان يك dvd كه گذاشته بودم دانلود بشه رو دانلود كردم. بدون اين كه يك لحظه هم بشينم ببينم كجاي كار گيره!
يك چيز ديگه هم يادم رفت. اين رپيدشر لامصب دانلود منيجر ها رو هم كاملا بسته! يعني آدم بايد با دانلودر افتضاح Ie كار كنه كه جون آدم رو به لب ميرسونه. بازم خدا خير بده اين IDman رو كه از رپيد هم ميتونه دانلود كنه و اگر نه كه ما دق كرده بوديم.
اما به هر حال، شما روي رپيد هم بزاري، روي سر ما جا داري! خيلي مخلصيم!
Last edited by mhentezari; 08-04-2007 at 14:30.
جان من توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپ كن هيچ كدوم از چيزهايي كه گفتي نداره خيلي هم باحاله
دوستان من کی گفتم همشو خودم آپلود کردم!
بعضی از لینکها به پستم خورده، منم عینا براتون گذاشتم اینجا.
راجع به سایتها فرمایشاتتون کاملا متینه ولی نمیدونم چرا شما با رپیدشیر اینقدر مشکل دارید من هیچ مشکلی باهاش ندارم.
راجع به دیوشیر قبول دارم که سایت خیلی خوبیه و داره خودشو خوب جا میندازه...
با این حال چشم، سعی میکنم اونایی که مال خودمه بذارم تو دیوشیر...
دوستان سلام
این قالبها برای کدوم مستر قابل استفاده است
لطفا راهنمائی کنید
آقا توي پرشينگيگ بذار! چرا اينور اونور آپلود كني! دعوتنامه خواستي، يه ندا بده. حسن پرشينگيگ اينه كه لينك مستقيم ميده، راحت ميشه دريافتشون كرد.
آقا بهترين برنامهاي كه براي دكامپايل فايلهاي فلش وجود داره چيه؟
ممنون!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)