تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 123 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

آقا این پکیج بوتان ما فشار آب اومده زیر 1
    رفتم اون پیچ زیرش رو کمی باز کردم اما صدای ورود آبی نیومد تا ته هم بازش کردم و چند بار بستم اماانگار کیپ شده و آبی وارد نمیشه که فشار بره بالای 1
    یکم اسپری w40 بهش زدم بلکه باز شه که نشد حالا :تعمیرش کار من هست؟
    برم بگم چه قطعه ای میخوام؟سرویسکار همیشگی نیست کلی باید منتظر بمونیم شاید یکماه .
    سلام
    اگر فشار خودبخود میاد پائین پس یا رادیاتورهای شوفاژ نشتی داره یا شیر پرکن محکم بسته نمیشه یا لوله های زیر پکیج که 4 تا هست نشتی داره .
    اگر نشتی وجود نداره و شیر پرکن هم سالمه و در خانه فشار آب کم هست , باید بعد از نصف شب یا ساعت 4 یا 5 صبح که فشار آب زیاد هست شیر پرکن رو باز کنین تا فشار بشه 1.5 بار بعدش محکم ببندینش .

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مشکل فشار اب نداریم این شیرپرکن از اول سال دست نخورده و روی 1.5 بود و چند شب پیش یکی از رادیاتهارو هواگیری کردم فشار اومد روی 1 وحالا این شیرو
    باز میکنم هیچ ابی وارد نمیشه ( قبلا صدای حرکت اب میومد و زود هم عقربه میرفت بالا) الان این شیر خراب شده ؟ تعویضش راحته ؟
    چندتا تقه هم بهش زدم اما هیچ ابی رد نمیشه .

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    مطمئن هستین که بعد از تنظیم فشار روی 1.5 بار پبچ شیر پرکن رو میبندید ؟
    این شیر اگر باز باشه یا محکم بسته نشده باشه فشار آبِ توی سیستم شوفاژ هی بالا پائین میشه و دستگاه هم درست کار نمیکنه .
    سلام داداش... والا مطمعنم! یعنی حتی برا اینکه این شیر پر کن رو تست کنم حتی پیچ لوله بقلی که بهش وصل میشه رو باز کردم حتی 1 قطره هم نمیده بیرون ... یعنی مطمعنم اصلا به شیر پرکن نیست!!!!! توجه نکردید قربان! تو سیستم هی اب میاد و اب کم میشه ! دوباره خود بخورد پر میشه!!! یعنی شما حساب کن من وقتی با شیر تخلیه کل اب سیستم رو خالی میکنم باز هم سریع به سرعت باد در عرض 20 ثانیه کل پکیج پر اب میشه و بعضی وقتها تا 3 بار هم بالا میره که همینجور از شیر اطمینان اب میاد بیرون!!!!! اصلا داغونم کرده... از شیر اطمینان نیست.. اگه از شیر اطمینان نباشه از چیه؟ نگفتید اگه باب ست ببندم شیر اطمینان رو مشکلی پیش میاددددددد؟ وقتی هم میخواد عقربه بار بره بالا صدای اب میاد داخل سیستم ! اصلا یع وضعی! الان مشکل من این همه ابی هست که داره هدر میره و سرمای زمستان....

این لوله ای که تو عکس مشخص کردم از خروجی مخزن اب ابگرمکن وصل شده به این قطعه که اسمشو نمیدونم... تمام اب از این لوله میاد!!!!!
    Last edited by hasanoooooooo; 11-10-2014 at 01:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    یک پکیج بوتان مدل optima 24 kis هست که چراغ هشدار آن بعد از روشن کردن دوبار سبز و یک بار نارنجی و بلافاصله قرمز می شود و بعد از چند لحظه مجددا به حالت سبز چشمک زن بر میگردد و بعد از قرار دادن کلید روی حالت زمستانی و باز کردن آب گرم مصرفی ، دمای پکیج تا 70 درجه بالا می رودکه این حالت روی حالت تابستانی هم رخ می دهد.خروجی آب گرم ، خروجی رفت و برگشت پکیج،پمپ برگشت ، شیر سه طرفه ، مبدل ثانویه ، سنسور های حرارتی مصرفی و شوفاژ ، دودکش و شیر گاز همه چک شد و هیچ ایرادی نداشت.لطفا اساتید محترم راهنمایی بفرمایند.مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام داداش...
    والا مطمئنم!
    یعنی حتی برا اینکه این شیر پر کن رو تست کنم حتی پیچ لوله بغلی که بهش وصل میشه رو باز کردم حتی 1 قطره هم نمیده بیرون ... یعنی مطمئنم اصلاً به شیر پرکن نیست!!!!!
    توجه نکردید قربان! تو سیستم هی آب میاد و آب کم میشه ! دوباره خود بخورد پر میشه!!!
    یعنی شما حساب کن من وقتی با شیر تخلیه کل اب سیستم رو خالی میکنم باز هم سریع به سرعت باد در عرض 20 ثانیه کل پکیج پر اب میشه و بعضی وقتها تا 3 بار هم بالا میره که همینجور از شیر اطمینان اب میاد بیرون!!!!!
    اصلا داغونم کرده... از شیر اطمینان نیست.. اگه از شیر اطمینان نباشه از چیه؟
    نگفتید اگه با بست ببندم شیر اطمینان رو مشکلی پیش میاددددددد؟
    وقتی هم میخواد عقربه بار بره بالا صدای آب میاد داخل سیستم ! اصلا یه وضعی!
    الان مشکل من این همه آبی هست که داره هدر میره و سرمای زمستان....

این لوله ای که تو عکس مشخص کردم از خروجی مخزن آب آبگرمکن وصل شده به این قطعه که اسمشو نمیدونم...
    تمام آب از این لوله میاد!!!!!
    سلام .
    بستن شیر اطمینان اصلاً درست نیست چون اگه ضروری نبود اصلاً نصب نمیشد تا هزینه ی ساخت بیاد پائین .
    اگر شیر اطمینان رو مسدود کنین ممکنه باعث ترکیدن لواه های پکیج بشه .
    =====================================
    یه چیزهائی رو در مورد پکیج توضیح میدم برای کسانی که این تاپیک رو دنبال میکنند :
    پکیج دو دستگاه جدا از هم هست :
    آبگرمکن
    شوفاژ
    پکیچ زیرش 4 تا لوله داره
    1- لوله ی آب سرد که آب رو از منبع آب یا بیرون ساختمان میاره به داخلِ پکیج .
    اگر این شیر این لوله رو ببندین دیگه آبی وارد آبگرمکنِ پکیج نمیشه و درنتیجه آبِ گرمی که در آشپزخانه و حمام و غیره استفاده میکنیم قطع میشه . اگر به این لوله دست بزنین همیشه سرد هست .
    2- لوله ای هست که آبِ گرم شده ی درون آبگرمکن از اون میره برای حمام و آشپزخونه و غیره . این لوله فقط وقتی که آبگرمکن کار میکنه گرم میشه .
    3- لوله ی رفتِ رادیاتورهای شوفاژ . این لوله کارش فرستادنِ آب گرم شده به رادیاتورهای شوفاژ هست . اگر شیرش رو ببندین دیگه جریان آب در شوفاژها متوقف میشه . اگر بهش دست بزنین ( موقع کار کردنِ شوفاژ ) داغ هست .
    4- لوله برگشت آب از رادیاتورهای شوفاژها به پکیج .
    اگر موقع کار کردن شوفاژ بهش دست بزنین گرم هست چون مقدار زیادی از گرماش رو در رادیاتورهای شوفاژها از دست داده .
    ارتباط مدار شوفاژ با آبِ شهر فقط از طریق شیر پرکن امکان پذیر هست .
    وقتی شیر پرکن باز بشه , آبِ شهر وارد مدار شوفاژ میشه و اگر شیر رو ببندین ارتباط مدار شوفاژ با آب شهر قطع میشه .

ظاهراً شیر پرکن پکیج شما در حالتِ باز خراب شده یعنی با بالا رفتن فشار آب شهر , فشار سنج میره بالا و با کم شدن آب شهر فشارسنج میاد پائین
    شما باید 4 تا شیر زیر پکیج رو ببندین
    برق دستگاه رو قطع کنین
    شیر گازش رو هم ببندین .
    بعدش شیر پرکن رو باز کنین و بررسی کنین . اگر خراب هست , یا باید تعمیر بشه یا تعویض بشه .
    اگر شیر سالم بود که البته احتمالش خیلی کمه , خبر بدین تا عیب یابی رو ادامه بدیم .
    در ضمن , برای هواگیریِ رادیاتورهای پکیج باید اول شیر پرکن رو کمی باز کنین بعدش رادیاتورها رو هواگیری کنین چون باید آب جای هوائی که خارج میشه رو بگیره وگرنه فشار افت میکنه و ممکنه هواگیری هم درست انجام نشه
    بعد از هواگیری , شیرپرکن رو محکم ببندین
    اگر بعدش دیدین فشار بیش از حد هست , با باز کردن پیچ هواگیریِ یک رادیاتور مقداری آب خارج میشه و فشار رو به حدِ مطلوب ( 1.5 BAR ) برسونید .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-10-2014 at 15:06. دليل: تصحیح

7. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام .
    بستن شیر اطمینان اصلاً درست نیست چون اگه ضروری نبود اصلاً نصب نمیشد تا هزینه ی ساخت بیاد پائین .
    اگر شیر اطمینان رو مسدود کنین ممکنه باعث ترکیدن لواه های پکیج بشه .
    =====================================
    یه چیزهائی رو در مورد پکیج توضیح میدم برای کسانی که این تاپیک رو دنبال میکنند :
    پکیج دو دستگاه جدا از هم هست :
    آبگرمکن
    شوفاژ
    پکیچ زیرش 4 تا لوله داره
    1- لوله ی آب سرد که آب رو از منبع آب یا بیرون ساختمان میاره به داخلِ پکیج .
    اگر این شیر این لوله رو ببندین دیگه آبی وارد آبگرمکنِ پکیج نمیشه و درنتیجه آبِ گرمی که در آشپزخانه و حمام و غیره استفاده میکنیم قطع میشه . اگر به این لوله دست بزنین همیشه سرد هست .
    2- لوله ای هست که آبِ گرم شده ی درون آبگرمکن از اون میره برای حمام و آشپزخونه و غیره . این لوله فقط وقتی که آبگرمکن کار میکنه گرم میشه .
    3- لوله ی رفتِ رادیاتورهای شوفاژ . این لوله کارش فرستادنِ آب گرم شده به رادیاتورهای شوفاژ هست . اگر شیرش رو ببندین دیگه جریان آب در شوفاژها متوقف میشه . اگر بهش دست بزنین ( موقع کار کردنِ شوفاژ ) داغ هست .
    4- لوله برگشت آب از رادیاتورهای شوفاژها به پکیج .
    اگر موقع کار کردن شوفاژ بهش دست بزنین گرم هست چون مقدار زیادی از گرماش رو در رادیاتورهای شوفاژها از دست داده .
    ارتباط مدار شوفاژ با آبِ شهر فقط از طریق شیر پرکن امکان پذیر هست .
    وقتی شیر پرکن باز بشه , آبِ شهر وارد مدار شوفاژ میشه و اگر شیر رو ببندین ارتباط مدار شوفاژ با آب شهر قطع میشه .

ظاهراً شیر پرکن پکیج شما در حالتِ باز خراب شده یعنی با بالا رفتن فشار آب شهر , فشار سنج میره بالا و با کم شدن آب شهر فشارسنج میاد پائین
    شما باید 4 تا شیر زیر پکیج رو ببندین
    برق دستگاه رو قطع کنین
    شیر گازش رو هم ببندین .
    بعدش شیر پرکن رو باز کنین و بررسی کنین . اگر خراب هست , یا باید تعمیر بشه یا تعویض بشه .
    اگر شیر سالم بود که البته احتمالش خیلی کمه , خبر بدین تا عیب یابی رو ادامه بدیم .
    در ضمن , برای هواگیریِ رادیاتورهای پکیج باید اول شیر پرکن رو کمی باز کنین بعدش رادیاتورها رو هواگیری کنین چون باید آب جای هوائی که خارج میشه رو بگیره وگرنه فشار افت میکنه و ممکنه هواگیری هم درست انجام نشه
    بعد از هواگیری , شیرپرکن رو محکم ببندین
    اگر بعدش دیدین فشار بیش از حد هست , با باز کردن پیچ هواگیریِ یک رادیاتور مقداری آب خارج میشه و فشار رو به حدِ مطلوب ( 1.5 BAR ) برسونید .
    سلام داداش مطلب شما رو با دقت خوندم. و دوباره بعد از 4 ماه همه اینکارارو الان انجام دادم تا مطمعن بشم!
    لوله های رفت و برگشت شوفاژ و بستم.. شیر پر کن هم بستم. شیر ورودی به ابگرمکن هم بستم. خب. حالا اون سری که به یک طرف شیر پر کن وصل هست و اب رو وارد مدار میکنه تا عقربه بار بالا بیاد رو باز کردم.. تاکید میکنم یک قطره هم از این شیر بیرون نمیومد... در همین حالت شیر اب ورودی به پکیج ( همونی که وقتی بسته باشه اصلا اب گرم قطع میشه. ) رو باز کردم... بازم حتی یک قطره هم از این شیر بیرون نمیاد... ولی مدار باز هم پره اب میشه ! با توجه به اینکه من این شیر رو هم تازه عوض کرده بودم قبل از انجام اینکار مطمعن بودم مشکل از اون نیست... ولی رو حساب حرف شما انجام دادم تا دقیق معلوم بشه...

همینطور که در عکس بالا مشخصه هیچ ابی از شیر پر کن نمیاد ولی از اون لوله همینجور اب میاد... و تمومی هم نداره چرا که در سیستم صدای اب در جریان میاد و مشخصه از یه قسمتی اب وارد سیستم میشه....البته برا این عکس شیر اب سرد ورودی باز هست.

بعضی روزها هم انقدر اب از این شیر اطمینان میاد بیرون ( 20 لیتر !!!!) که دیگه اعصاب برام نزاشته.
    Last edited by hasanoooooooo; 11-10-2014 at 17:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    یک پکیج بوتان مدل optima 24 kis هست که چراغ هشدار آن بعد از روشن کردن دوبار سبز و یک بار نارنجی و بلافاصله قرمز می شود و بعد از چند لحظه مجددا به حالت سبز چشمک زن بر میگردد و بعد از قرار دادن کلید روی حالت زمستانی و باز کردن آب گرم مصرفی ، دمای پکیج تا 70 درجه بالا می رودکه این حالت روی حالت تابستانی هم رخ می دهد.خروجی آب گرم ، خروجی رفت و برگشت پکیج،پمپ برگشت ، شیر سه طرفه ، مبدل ثانویه ، سنسور های حرارتی مصرفی و شوفاژ ، دودکش و شیر گاز همه چک شد و هیچ ایرادی نداشت.لطفا اساتید محترم راهنمایی بفرمایند.مرسی
    جناب محمد آسموني جان يكم راهنمايي كنيد. مرسي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام داداش مطلب شما رو با دقت خوندم. و دوباره بعد از 4 ماه همه اینکارارو الان انجام دادم تا مطمعن بشم! لوله های رفت و برگشت شوفاژ و بستم.. شیر پر کن هم بستم. شیر ورودی به ابگرمکن هم بستم. خب. حالا اون سری که به یک طرف شیر پر کن وصل هست و اب رو وارد مدار میکنه تا عقربه بار بالا بیاد رو باز کردم.. تاکید میکنم یک قطره هم از این شیر بیرون نمیومد... در همین حالت شیر اب ورودی به پکیج ( همونی که وقتی بسته باشه اصلا اب گرم قطع میشه. ) رو باز کردم... بازم حتی یک قطره هم از این شیر بیرون نمیاد... ولی مدار باز هم پره اب میشه ! با توجه به اینکه من این شیر رو هم تازه عوض کرده بودم قبل از انجام اینکار مطمعن بودم مشکل از اون نیست... ولی رو حساب حرف شما انجام دادم تا دقیق معلوم بشه...همینطور که در عکس بالا مشخصه هیچ ابی از شیر پر کن نمیاد ولی از اون لوله همینجور اب میاد... و تمومی هم نداره چرا که در سیستم صدای اب در جریان میاد و مشخصه از یه قسمتی اب وارد سیستم میشه....البته برا این عکس شیر اب سرد ورودی باز هست.بعضی روزها هم انقدر اب از این شیر اطمینان میاد بیرون ( 20 لیتر !!!!) که دیگه اعصاب برام نزاشته.
    سلام.
    كسی چهار تا لوله ی زیر پکیج رو باز نکرده جابجا ببنده ؟
    یادمه یه نفر پکیج نو نصب کرد اما قاطی پاتی کار میکرد . وقتی نصابِ نمایندگی اومد فهمید لوله ها رو جابجا نصب کرده .
    اگر تمام شیرها بازه و شیر پرکن هم جدا کردین اما آب نمیاد از جاش پس احتمال جابجا شدن لوله ها وجود داره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    یک پکیج بوتان مدل optima 24 kis هست که چراغ هشدار آن بعد از روشن کردن دوبار سبز و یک بار نارنجی و بلافاصله قرمز می شود و بعد از چند لحظه مجددا به حالت سبز چشمک زن بر میگردد و بعد از قرار دادن کلید روی حالت زمستانی و باز کردن آب گرم مصرفی ، دمای پکیج تا 70 درجه بالا می رودکه این حالت روی حالت تابستانی هم رخ می دهد.
    خروجی آب گرم ، خروجی رفت و برگشت پکیج،پمپ برگشت ، شیر سه طرفه ، مبدل ثانویه ، سنسور های حرارتی مصرفی و شوفاژ ، دودکش و شیر گاز همه چک شد و هیچ ایرادی نداشت.لطفا اساتید محترم راهنمایی بفرمایند.
    مرسی
    سلام
    مشکل پکیج شما فقط اینه که آب مصرفی بیش از حد گرم میشه ؟
    اگه بله , درجه ی آب مصرفی رو رویِ چند میذارید ؟
    در ضمن اون وضعیتِ تابستانه و زمستانه که میگین , منظورتون از حالتِ زمستانه روشن کردنِ سیستم گرمایش ( شوفاژ ) و منظور از تابستانه خاموش کردن شوفاژ هست ؟
    در پکیچ ایران رادیاتور , حالت زمستانه یعنی آبگرمکن و شوفاژ روشنه
    و حالت تابستانه یعنی شوفاژ خاموشه و فقط آبگرمکنش کار میکنه .

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.
    كسی چهار تا لوله ی زیر پکیج رو باز نکرده جابجا ببنده ؟
    یادمه یه نفر پکیج نو نصب کرد اما قاطی پاتی کار میکرد . وقتی نصابِ نمایندگی اومد فهمید لوله ها رو جابجا نصب کرده .
    اگر تمام شیرها بازه و شیر پرکن هم جدا کردین اما آب نمیاد از جاش پس احتمال جابجا شدن لوله ها وجود داره
    سلام مجدد... نه قربان! این لوله ها اصلاااا دست نخورده
    از منبع انبساطش نیستتتت؟
    Last edited by hasanoooooooo; 11-10-2014 at 22:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •