تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 83 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 829

نام تاپيک: آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در شبکه

داره خودمونی میشه ebru gundes021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    جلوی مانیتور

پيش فرض

سلام
    قصد دارم اینترنت رو بین دو تا سیستم به اشتراک بزارم .مودم ADSL من دو تا خروجی داره یه شبکه و یه usb . کابل usb رو از مودم به سیستم خودم که نزدیکتره (سیستم A) و کابل lan رو از مودم به سیستم دورتر (سیستم B) وصل کردم و وصل کردم . ولی چون ویندوز من 7 - 64بیتی هست موفق نشدم درایور usb مودم رو نصب کنم .

حالا می خوام از سوئیچ استفاده کنم و دو تا سیستم و مودم رو به اون وصل کنم ، ولی چند تا سوال دارم :

1- خودم می تونم تنظیماتش رو انجام بدم ؟
    2- با این کار علاوه بر اشتراک گذاری اینترنت ، می تونم این دو تا سیستم رو با هم شبکه کنم ؟ (بدون کابل و کارت شبکه اضافی)
    3- با این کار امکان اینکه پنهای باند مصرفی هر کدوم از سیستم ها رو کنترل کنم و یا حداقل ازش باخبر باشم وجود داره ؟
    4- می شه با این روش پرینتر یکی از سیستم ها رو در حالی که سیستمش خاموشه به اشتراک گذاشت ؟

از طرفی یه مودم که چند تا خروجی lan داره بخرم بهتر نیست ؟
    از نظر تنضیماتش و کنترل پهنای باند هر lan ?

در ضمن مودم من NAT رو ساپورت می کنه .
    سلام
    بهتره یه هاب سوییچ 8 پورتی بخری(25 تومنه) و با یه کابل cat 5 به مودمت وصل کنی
    بعد خیلی راحت 2 تا کابل از سوییچت به 2 تا کامپیوترها وصل می کنی
    1- تنظیمات خاصی نداره فقط باید یه کانکشن روی مودمت بسازی
    2- بله میشه
    3- بله ولی با برنامه های خاص
    4-خیر باید سیستمی که پیرینتر بهش وصله حتما روشن باشه
    نه به نظر من همون سوییچ بخری بهتره چون من از همین سیستم دارم استفاده می کنم

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    نمیدونم سوال رو جای درستی میپرسم یا نه! (اگر تایپیک اشتباهی رو انتخاب کردم لطفا به تایپیک درست انتقالش بدید!)

برای یکی از دوستانم اتفاق جالبی افتاده.
    جایی کار میکنه که در اونجا چند کامپیوتر شبکه هستند و اینترنت ADSL رو بین کامپیوتر ها به اشتراک گذاشتن!
    دوستم امروز که رفته سر وقت کامپیوترش میبینه که نمیتونه با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس حتی یه صفحه رو باز کنه و ارور Cannot Display میده! ولی از پیلترشکن اولترا#سرف که استفاده میکنه صفحات رو باز میکنه ولی خوب سرعت پایینه!
    اینم بگم که در همین زمان تمام کامپیوتر های دیگه چنین مشکلی ندارن و بدون دردسر به اینترنت وصلن!
    تا دیروز هیچ مشکلی نداشته امروز به یکباره اینطوری شده. نرم افزاری هم در این بین نصب نکرده.
    دوستان میدونن مشکل از چی میتونه باشه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.
    نمیدونم سوال رو جای درستی میپرسم یا نه! (اگر تایپیک اشتباهی رو انتخاب کردم لطفا به تایپیک درست انتقالش بدید!)

برای یکی از دوستانم اتفاق جالبی افتاده.
    جایی کار میکنه که در اونجا چند کامپیوتر شبکه هستند و اینترنت ADSL رو بین کامپیوتر ها به اشتراک گذاشتن!
    دوستم امروز که رفته سر وقت کامپیوترش میبینه که نمیتونه با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس حتی یه صفحه رو باز کنه و ارور Cannot Display میده! ولی از پیلترشکن اولترا#سرف که استفاده میکنه صفحات رو باز میکنه ولی خوب سرعت پایینه!
    اینم بگم که در همین زمان تمام کامپیوتر های دیگه چنین مشکلی ندارن و بدون دردسر به اینترنت وصلن!
    تا دیروز هیچ مشکلی نداشته امروز به یکباره اینطوری شده. نرم افزاری هم در این بین نصب نکرده.
    دوستان میدونن مشکل از چی میتونه باشه؟
    احتماا داره از ------ سرور شبکشون استفاده میکنه. بهشون بگید رو سیستمهای دیگه چک کنند که آیا تو قسمت زیر چیزی ست شده یا خیر.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sei_pm; 10-10-2010 at 13:36.

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احتماا داره از ------ سرور شبکشون استفاده میکنه. بهشون بگید رو سیستمهای دیگه چک کنند که آیا تو قسمت زیر چیزی ست شده یا خیر.

کد:
    ممنون از جوابت.

ولی شرایط نسبت به دیروز اصلا تغییر نکرده.یه دفعه امروز اینطوری شده.برای خودم عجیبه تا حالا به چنین مشکلی برنخورده بودم که فقط یکی از کامپیوتر هایی که از یک اینترنت استفاده میکنن چنین مشکلی داشته باشه.
    کلا فکر کنم 5 یا 6 کامپیوتر شبکه باشن.
    و سرور هم اصلا ندارن.با یه سوییچ یا هاب شبکه کردن.

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

ممنون از جوابت.

ولی شرایط نسبت به دیروز اصلا تغییر نکرده.یه دفعه امروز اینطوری شده.برای خودم عجیبه تا حالا به چنین مشکلی برنخورده بودم که فقط یکی از کامپیوتر هایی که از یک اینترنت استفاده میکنن چنین مشکلی داشته باشه.
    کلا فکر کنم 5 یا 6 کامپیوتر شبکه باشن.
    و سرور هم اصلا ندارن.با یه سوییچ یا هاب شبکه کردن.
    خوب یه احتمال هست اول اینکه برو تو تنظیمات اینترنت اکسپلورر و تنظیمات Internet Options و تو تب Connection و LAN Setting چک کن هیچ گزینه ای تیک نداشته باشه اگه تیک داشت همه تیک هارو ور دار و چک کن ببین مشکل حل شده یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه fereydoon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

کسی میتونه کمکم کنه اینترنتم رو شیر کنم

من یه سیستم با ویندوز ایکس پی دارم که اینترنتش وایرلس هست که با یه اکسس پوینت و کارت شبکه کار میکنه کانکشنش ه برای اینترنت pppoe هست
    من الان یه کارت شبکه وایرلس گرفتم مدل
    که مدلش اینهTP_LiNK
    Tl_WN350GD
    میخوام اینترنت رو تو خونه شیر کم با گوشی (ایکس تن X10 ) برم اینترنت کسی هست کمک کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه سوال غیر اخلاقی؟
    چطور میشه توی یه شبکه مثل سایت دانشگاه سرعت بیشتری رو از شبکه کشید؟و با سرعت بیشتری نسبت به بقیه دانلود کرد
    اخه ایم مسئول سایت ما واسه رفیقاش یه کاری میکنه طرف با 100-150 کیلوبیت دانلود میکنه .بقیه با 15-20
    بهشم که میگیم میگه همینه که هست.

داره خودمونی میشه worm_19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من یه مودم D-Link 2520u دارم که دوتا پورت داره یکی lan یکی هم usb.
    الان با usb به pc وصل کردم و مشکلی نداره. می خام با lan به لپ تاپ وصلش کنم که دو تا دستگاه با هم از اینترنت استفاده کنن.
    مودم خودش به اینترنت وصل نمی شه و باید از سیستم عامل یه connection رو اجرا کرد تا وصل بشه

سیستم عامل لپ تاپ 7-64 bit
    سیستم عامل pc هم7-32 bit
    اصلا این کار ممکنه یا یه سویچ باید بخرم؟
    اگه ممکنه لطفا بگید چی کار باید بکنم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من یه مودم D-Link 2520u دارم که دوتا پورت داره یکی lan یکی هم usb.
    الان با usb به pc وصل کردم و مشکلی نداره. می خام با lan به لپ تاپ وصلش کنم که دو تا دستگاه با هم از اینترنت استفاده کنن.
    مودم خودش به اینترنت وصل نمی شه و باید از سیستم عامل یه connection رو اجرا کرد تا وصل بشه

سیستم عامل لپ تاپ 7-64 bit
    سیستم عامل pc هم7-32 bit
    اصلا این کار ممکنه یا یه سویچ باید بخرم؟
    اگه ممکنه لطفا بگید چی کار باید بکنم؟
    شما باید مودم رو در حالت pppoe تنظیم کنید بهتره ادامه سوالاتتون رو داخل تاپیک زیر دنبال کنید.

کد:

10. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آیا کسی بلده راهی را که بشه همزمان از دو اینترنتadslروی یه pc استفاده کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •