مال من همرا رم M2 دو گیگ بود
کسی میکرو اس دی 4 گیگ روش امتحان کرده؟
قیمتش چنده؟
بابا هرکی از این گوشی داره بیاد هرچی در مورد این گوشی به ذهنش میرسه بگه
منظورم مزایا و معایبش هست
قیمتشم توی مغازه های خیابون جمهوری در روز 6 فروردین با رم m2 البته 2 گیگ بود 410
شما صفحات قبل رو خوندید مخصوصا صفحه 1 که همه چی به خوبی توصیح داده شده. تازه در صفحات قبل هم بارها
در مورد نکات مختلف بحث شده و اون بحث ها هم الان خاتمه یافته.
به نظرم شما اگر صفحات قبل رو نخوندید اول برید اونها رو مرور کنید و اگر به جواب سوالاتتتون نرسیدید اونوقت
اون قسمتی رو که براتون مهمه که در موردش بدونید بپرسید. همینزوری که طرف نمیتونه بیاد و از هر چی دلش
خواست بگه.
شما که این همه صحبت کردی یه دفعه جوابه این دوستمون رو هم می دادید !!
مرسی حسین جان. با این حساب فکر کنم رو همش رم M2 باشه پس.
اولا من همون اولش گفتم که به نظر من. پس اون حرفی که زدم نظر من بود که به ایشون گفتم و لطفا در نظرات
دیگران دخالت نکنید و سعی نکنید حالت و قیافه حق به جانب به خودتون بگیرید.
دوما... اگر حرفم حق نیست بگید وگرنه خلاف آن را ثابت کنید. مگر تا حالا در باره این گوشی و قسمت های مختلف
آن از عکس و صدا و قالب و رنگ و همه اینها بگیر صحبت نشده؟ اگر شده چرا کسانی مثل شما و این دوستمون به
خودتون زحمت نمیدید که حتی چند صفحه از این تاپیک رو که دوستان زحمت کشیدند و بارها رویو های خودشون رو
قرار دادند نمیخونید اما انتظار دارید همین افراد بیان و دوباره همه چی رو از اول برای هر شخص تازه واردی تایپ کنند.
اگر شما به خودتون زحمت نمیدید بگردید و مطالبتون رو پیدا کنید. از دیگران هم انتظار نداشته باشید که که برای هر
نفر یک جواب طولانی با یک رویو که به دل اون شخص بچسبه تهیه کنند.
رویو در مورد هر موبایل فقط 1 بار و حداکثر 2 بار تهیه و نوشته میشه. این نکته فقط در مورد این انجمن صدق نمیکنه
بلکه حتی اگر شما سایت هایی مانند mobile-review و یا Gsmarena رو نگاه کنید متوجه این موضوع خواهید شد.
منظور من این نیست که وقتی رویو انجام شد دیگه سوالی پرسیده نشه. پس از همین الان بهتون تذکر میدم که
حرف تو دهن من نگذارید چون افرادی مثل شما رو میشناسم که همه اش دنبال خار چشم گرفتن از دیگران
هستید و خودتون در عمل حتی یک قدم هم بر نمیدارید.
در ضمن من خودم یکی از کسانی هستم که قصد خرید کا850 رو دارم و چون صفحات این تاپیک رو مرور کردم به
همین دلیل میدونم اگر کسی واقعا دنبال جواب سوالش باشه در صفحات این تاپیک که زیاد هم نیستند حتما
پیداش خواهد کرد.
چطور روز خریدش که میرسه اون یارو پا میشه همه خیابونها و پاساژها رو ساعت ها پای پیاده میگرده تا 10 تومن
زیر قیمت اون گوشی رو بخره اما حالا که در خونه نشسته و چایی پشت چایی براش میارن و هیچ خستگی هم
نداره نمیتونه صفحات این تاپیک رو مرور کنه.
موفق باشید.
بله چشم فرمایش شما کاملا صحیح است ولی حالا چرا میزنی؟
اون دوستمون هم حرف بدی نزده که
بله من باید برگردم و از اول کامل تاپیک رو مرور کنم
با شما هم هیچ دعوایی ندارم دوست من
عیدتون مبارک و شاد باید.
عجب داره بخدا ولی باشه شما درست میگی !!!اولا من همون اولش گفتم که به نظر من. پس اون حرفی که زدم نظر من بود که به ایشون گفتم و لطفا در نظرات
دیگران دخالت نکنید و سعی نکنید حالت و قیافه حق به جانب به خودتون بگیرید.
دیگه تاپیک داره منحرف میشه ...
عکس تو حالت ماکرو و فاصله خیلی کم
![]()
ایولا داش سعید !!!
یه پا عکاس شدی ها !!!
دمت گرم
یه چند تا عکس با مد داکیومنت بنداز حال کنیم (از متنی . گلی !!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)