من میخوام کارت گرافیکمو اور کنم تو xp یه راخی از رجستری بلد بودم ولی تو ویستا امتحان کردم نشد اکه راهی هست لطفا بگید گارت گرافیکم geforce 7100 است:41
من میخوام کارت گرافیکمو اور کنم تو xp یه راخی از رجستری بلد بودم ولی تو ویستا امتحان کردم نشد اکه راهی هست لطفا بگید گارت گرافیکم geforce 7100 است:41
کارت evga 8800gtx معمولی رو تا چه مقدار می تونم اور کنم؟ به این اطلاعات نیاز دارم:
1 فرکانس هسته و حافظه تا چه حد اور می شود؟
2 سرعت فن را باید روی چند تنظیم کرد؟
3 نهایت دمای حالت بی بار و تمام بار این کارت چقدر است؟
از rivatuner 2.06 استفاده می کنم.
ممنون.
Core : 630
Shader : 1600
Memory : 2100
سرعت فن روی Auto Control ( موقع اور میشه روی 100 درصد هم گذاشت )
3. Core نباید بالای 90 بره.
ممنون از راهنماییت.
آیا تو ایران سیستم خنک کننده بهتر برای این کارت وجود داره که بشه باهاش بیشتر اور کرد؟ با توجه به توضیحاتی که دادی اگه بشه core رو خنک کرد میشه بیشتر اور کرد. در ضمن تو ویستا هم تنظیمات همینه؟
بله توی ویستا هم همینطوره.
خنک کننده خوب برای کارت گرافیک هست ولی به خاطر ماهیت GTX ، بالاتر از 680/1800/2300 دیگه عملا تفاوتی توی بازدهی نداره. به نظر من خرید خنک کننده خیلی به مفید نیست. ( اگه Ultra بود بهتر بود... )
مگه ساختار gtx و ultra با هم خیلی تفاوت دارن؟ من فکر می کردم که ultra اور شده gtx هست!
توی نگاه اول اینطوره ولی هم چیپهای حافظه بهتری داره هم Core اش یک Revision بالاتر است و بهتر اورکلاک می شه. کلا GTX اصلا توی اورکلاک به Ultra نمی رسه. ( برد و خنک کننده شون هم کمی فرق داره )
ممنون.
چند روز پیش تو ویستا تقریبا با همین مشخصاتی که دادی اور کردم ولی یه مشکله عجیب اتفاق افتاد. تا apply می کردم روی صفحه دسکتاپ مربع های سیاه ظاهر میشد. از ترسم سریع روی حالت default بر می گردوندم. به نظر شما مشکل از کجاست؟
تنظیمات رو باید کم کم ببرید بالا. من Max رو گفتم باید 10 تا 10 تا برید بالا.
راست میگین. من یه دفه 630/1050 بردم. shader هم که با core تغییر می کرد. حالا اون مربع های سیاه چی هستند؟ ( ببخشید زیاد سوال می کنم! )
در آخر با این توضیحات کارتم با اور مثله ko میشه؟ چون هر جا میرم تعریفشو می کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)