میشه اون لینک ویدو برای itunes رو سالم بدید اون پکیده !
من نمیدونم چطور به گوشی وصل شم
میشه اون لینک ویدو برای itunes رو سالم بدید اون پکیده !
من نمیدونم چطور به گوشی وصل شم
برنامه های کرک شده من save ندارن!یعنی وقتی ازشون میام بیرون دوباره run می کنم انگار دفعه اول برنامه یا بازی رو اجرا می کنم!ولی برنامه هایی که از Itunes می گیرم اینجوری نیستند؟!؟!
چی کارشون کنم؟؟؟؟
Last edited by alimehraeew; 08-08-2010 at 17:18.
دوستان سلام. من تا حالا iphone نداشتم و میخام که iphone4 یک بخرم. راستش من از اینترنت زیاد دانلود میکنم. مثلا از rapidshare. حالا میخواستم ببینم که آیا با راهی هاست که بتونم هر نوعfile رو از طریق wi-fi دانلود کنم؟ با تشکر
سلام بچه ها
یه آیفون 3 به ارث رسیده نمیدونم چی به چیه ؟چطور نرم افزار نصب میشه؟چطور بلوتوثش درست میشه؟
وقتی به کامپیوتر میزنمش نمیتونم چیزی داخلش کپی کنم؟
HELP mE
با سلام
كلا ريختن فايل توي آيفون يه پروسه هاي خاصي رو داره
اول از همه بايد نرم افزار مخصوصش موسوم به iTunes رو كه الان نسخه 9.2 اومده رو دانلود و نصب كني
سپس آيفون رو به وسيله ي كابلش به كامپيوتر متصل كني و نرم افزار آيتونز رو اجرا كني
توي همين انجمن ايفون بگردي ميتوني كار كردن كامل باهاش رو پيدا كني
بلوتوثش فعلا واست درست نيست جون جيلبريك نيست سيستم عاملت
بايد در مورد آيفونت اطلاعات كامل بدي تا بتونيم بيشتر راهنماييت كنيم
مثلا اينكه چه سيستم عاملي روش نصب هست
و .....
موفق باشيد.
ولی دوست عزیز من به شما قویا توصیه میکنم Iphone 4 نگیری چون ظاهرا مشکل آنتن دهی داره و ظاهرا یک فیلم هم تو انجمن Iphone 4 گذاشتند و فکر کنم شما خودتون هم دیدید. بهتره به فکر یه گوشی دیگه باشید
اه اه اه . باز دوباره بحث آنتن اومد بالا .
بابا به پیرو پیغمبر این قضیه واسه شما هیچ فرقی نداره و اگرم دیدین گاهی یه مشکل به وجود اوومد واسه آنتن اون قسمتو یه چسب نواری بزن . در ضمن اگه گوشی رو درست بگیری اصلا دستت به اونجا نمیخوره ...
...
یه چیز دیگه هم بگم :
دوستانی که I-Phone 4 یا شایدم I-Phone از نزدیک ندیدن لطفا در مورد ایراد هاش نظر ندن . افرادی که دارن و استفاده میکنن خودشون گفتن که این قضیه اصلا واسشون مشکل ساز نبوده .
دوسته عزیز نظر من اینه : اگه با قیمت العان آیفون 4 مشکلی نداری و نمیتوونی صبر کنی ارزونتر شه بخر . و به هیچ عنوان تو سال 2010 نری I-Phone 3GS بگیری که پشیموون میشی . خود دانی .
موفق باشی![]()
سلام
اینجا کسی هست به من کمک کنه
من تازه ایفون ۴ گرفتم . اما مشکلی دارم باهاش .
هر کاری میکنم وقتی بهم اس ام اس میدن یا زنگ میزنن اسم نمیوفته
کسی میدونه چیکار کنم ؟؟ خواهش میکنم کمکم کنین
با سلام
اين مشكل طبيعي هست
شما اول بايد گوشيتون رو جيلبريك كنيد
بعد از برنامه ي سايديا كه به منو اضافه ميشه بريد داخلش و سورس caller id يا id caller رو سرچ كنيد و نصبش كنيد
موفق باشيد.
سلام
من یه ipo tuch 2g v4.0 مدل mc دارم چندتا مشکل در جیلبریک کردن دارم، امیدوارم یکی جواب بده.
1- راحترین راه برای جیل کردن مدل mc چیه؟ لازم به ذکر است jailbreakme.com دیگه عمل نمیکنه
2- ساختن custome fraimware (در ویندوز)
3- آیا با دانگرید کردن مشکل حل میشه؟
بزرگترین مشکل اینه که خیلی از سایتها فقط کپی میکنن و وقتی چند تا سوال می پرسی دیگه اجازه ارسال پیام نمیدن. من یک ماه هست دنبال راهی به جز jailbreakme.com هستم ولی چیزی پیدا نکردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)