لطف کنید درایور کارت گرافیک Nvidia 7300 le 64bit با مارک MSI و البته 64 بیتی
سلام.کارت گرافیک من اینه: Nvidia Geforce 7025/nvidia nforce 630a جدیدترین ورژن درایور ش کدومه؟؟؟ممنون میشم.
به آدرس زیر برو و در قسمت اول geforce و در قسمت دوم geforce 7 seris و در قسمت سوم نوع سیستم عاملت و در قسمت چهارم زبان انتخاب کن و بعد دانلود کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
به آدرس زیر برو و در قسمت اول geforce و در قسمت دوم geforce 7 seris و در قسمت سوم نوع سیستم عاملت و در قسمت چهارم زبان انتخاب کن و بعد دانلود کن
---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
درود
مجبورم با اینترنت dial-upدرایور ati-redeon برای VISTA-64 دانلود کنم ولی فایلی با حجم کم پیدا نکردم !
اگه ممکنه یه فایل کم حجم برام بزارید . (همچین چیزی پیدا میشه؟!!)
مرسی![]()
new driver for nvidia :196.75 whql
This is a WHQL-certified driver for GeForce 6, 7, 8, 9, 100, and 200-series desktop GPUs and ION desktop GPUs.
New in Version 196.75
Adds support forNext Generation IONAdds support for GeForce GT 340
Upgrades PhysX System Software to version 9.10.0129.
Upgrades HD Audio driver to version 1.0.9.1 (for supported GPUs).
Increases performance in several PC games from v196.21 WHQL. The following are examples of measured improvements. Results will vary depending on your GPU and system configuration:
Up to 13% performance increase in Crysis: Warhead with a single GPU
Up to 30% performance increase in Crysis: Warhead with SLI technology
Up to 13% performance increase in H.A.W.X with single GPU
Up to 15% performance increase in H.A.W.X with SLI technology
Up to 30% performance increase in Left 4 Dead with single GPU
Up to 28% performance increase in Left 4 Dead with SLI technology
Adds SLI and multi-GPU support for top new gaming titles including Assassin Creed II, Battlefield: Bad Company 2, Command and Conquer 4: Tiberium Twilight, Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City, Mass Effect 2, Napoleon: Total War, and Zombie Driver.
Enhanced SLI support for World of Warcraft and Unigine.
Adds support for Call of Juarez: Bound in Blood, Need for Speed: Shift, Resident Evil 5, RUSE, and Street Fighter IV.
Adds override anti-aliasing support for Mass Effect 2.
Includes numerous bug fixes. Refer to the release notes on the documentation tab for information about the key bug fixes in this release.
Users without US English operating systems can select their language and download the International driver
Last edited by H.Operator; 03-03-2010 at 13:28.
باسلام و خسته نباشي خدمت همه شما بخصوص مديران محترم . من كارت گرافيك Ati Radeon Hd 4890 1GB DDR5 دارم درايورهاي جديدش را هم از سايت Saphire دانلود كردم لطفا يه راهنمايي بفرماييد اين درايوها را دركجا بايد دانلود كنم و آيا اينكه درايور قبلي را بايد پاك كنم يا نه . درضمن درايورهاي جديد را همينطوري روي قبلي دانلود كردم نمي دونم اجرا شده يا نه چون در TRY دستگاهم ديگه چيزي نشون نميده درحالي كه قبلا در TRY ميتوانستم مشخصات كارت گرافيك را ببينم . گفتم شايد جاي مخصوصي داره كه بايد UPDATE ها رو بريزم يا نه لطفا يه راهنمايي بفرماييد باسپاس فراوان
سلام خسته نباشین
اول یه سوال داشتم اگه لطف کنین و در یه جمله فرق درایور forceware رو با درایور geforce بگین (گشتم اما جایی پیدا نکردم)
دوم اینکه من کارت گرافیکم nvidia geforce 8400M GS هستش
الانم آخرین نسخه Geforce 195.62 رو نصب کردم اما از همون وقتی که سیستمو گرفتم (1 سال قبل) احساس می کنم کارت گرافیکم درایورش کنده، مثه اینکه سیستم رو سنگین کرده
مخصوصا استارت آپش
می خواستم ببینم به نظرتون اگه forceware نصب کنم بهتره یا همین خوبه؟
اگه forceware بهتره آخرین نسخه رو از کجا دانلود کنم؟
واسه windows vista 32bit laptop
خیلی ممنون اگه جواب بدین
دوستان در مورد این نسخه خود سایت nvidia این اخطار رو داده
به نظر میاد ایراد داره!
196.75 Alert!
NVIDIA is aware that some customers have reported fan speed issues after installing 196.75 drivers from NVIDIA's website. These drivers have been removed from NVIDIA's website due to these customer reports. We have also asked all partners to remove this driver. We recommend that all customers immediately discontinue the use of 196.75 drivers and roll back to their previous driver. Driver roll back help can be found [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . For those that have experienced fan speed issues with 196.75 drivers, NVIDIA has setup this [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به برو بکس
دیشب سایت Nvidia درایور جدیدشو برای کار های گرافیکش منتشر کرد نسخه ی 197.13 ولی WHQL نگرفته هنوز من dl کردم هم اینو هم نسخه ی 196.21 به نظرتون حالا اونی که WHQL نگرفته نصب کنم با بیخیال همین که معتبره نصب کنم ؟ (برای ویندوز 7)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)