اولين قسمتي كه كلاغ ها ميان رو چطور بايد رد كرد؟ همش مي كشنم.![]()
اولين قسمتي كه كلاغ ها ميان رو چطور بايد رد كرد؟ همش مي كشنم.![]()
ACT 2 - Lethal Dusk
در این قسمت از بازی باید فقط در روشنایی قدم بزنید و با هدف گرفتن کپسول های گاز محیط اطراف رو روشن کنید.
kryll ها دشمنان اصلی این مرحله هستند که در صورت قرار گرفتن شما در محیط تاریک به صورت دسته حمله میکنند.
من تو act 2 يا act 3 بودم كه از بازي اومدم بيرون وقتي دوباره برگشتم تو بازي رفته بود act 5 لطفا كمك كنيد.
اگه راهي نيست لطفا لود كل بازي رو واسم بگزارين واسه دانلود و بگين لود رو كجا بايد بريزم.
اقا هیچ راهی وجود نداره که این بازی سیوهاش نپره؟!
به خدا پدرم رو در اورد این 7 یا 8 بار می رم فردا دوباره که بر می گردم روش میگه:
There is no checkpoint on storage device
به خدا اعصاب برام نموند!!!
هیچ راهی یا فیکسی چیزی برای جلوگیری از این مشکل وجود نداره؟!
سلام
ببینید من دقیقا یادم نیست
ولی باید پروفایل بسازی
پروفایل ساختن هم اینطوری بود که دکمه F1 رو میزدیم بعد اونجا یه دکمه بود برای ایجاد یک پروفایل جدید که انگلیسی اگه یکم بلد باشید خودتون پیداش میکنید
اون رو میزنید اسمتون رو هم وارد میکنیدو سیوش میکنید
فقط برای انتخاب پروفایل هر وقت بازی رو انتخاب میکنید دکمه Home رو بزنید تا مطمعن بشید که پروفایل شما انتخاب شده باشه
اگر احیانا باز مشکلتون حل نشد باید سیو یکی از بچه ها رو بگیرید یا از یه سایتی دانلود کنید و اون سیو رو تو مسیرش کپی کنید و وارد بازی که بشید با پروفایل اون بیاید بالا و New Game رو بزنید تا از اول بازی برید
امیدوارم صحبتهام مفید بوده باشه
موفق باشید
![]()
من پروفايل دارم سيو بازي رو هم دارم اما نميدونم سيو ها رو كجا بريزم منظور شما از مسيرش كجاست؟
تو my document نيست چون اونجا رو گشتم.![]()
سلام
یادم نیست کجا ذخیره میشد
ولی اگه میخوام پیداش کنی باید توی Documents and Settings رو بگردی
اونجا یه سرچ کن باید توی پوشه ای به اسم Microsoft Games باشه و توی این پوشه هم یه پوشه با نام Gears of War هست
یه سرچ بزنی پیدا میکنی
موفق باشید
![]()
با سلام
من در نصب gears of war دچار مشکل شدم
پس از نصب بازی و نصب xlive وقتی بازی را اجرا میکنم این error را میدهد
F:\Program File\Microsoft\Gear of War\binaries\WarGame-G4Wlive.exe.:You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.من بازی چند بار ریختم و پاک کردم ولی هر بار این error میده ویندوز من ویستا است
اون صحنه که ژنراله رو می کشن خیلی قشنگ بود
من متأسفانه نتونستم بازی رو رد کنم وقتی به ACT 2 - Lethal Dusk
میرسم بعد از 2 یا سه دقیقه بازی کردن خود به خود بازی میپره بیرون و Don't Send میده
البته توی بقیه ی مرحله ها مشکلی نداشتم
نمیدونم چرا اینجوری میشه![]()
یه تاپیک همین جا هست به اسم حل مشکلات در اجرا و نصب بازی هابا سلام
من در نصب gears of war دچار مشکل شدم
پس از نصب بازی و نصب xlive وقتی بازی را اجرا میکنم این error را میدهد
F:\Program File\Microsoft\Gear of War\binaries\WarGame-G4Wlive.exe.:You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.
من بازی چند بار ریختم و پاک کردم ولی هر بار این error میده ویندوز من ویستا است
اونجا قشنگ جوابتو می دن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)