این برند کاملا ایرانیه!
برند CLUB3D
=====================
قیمت : 290 تومن
![]()
با تشکر از beny nvidia برای عکس پایین...
Last edited by becareful; 19-01-2008 at 08:53.
وقتی از نزدیک فن 8800 gt رو میبینی خیلی فنش کوچیک میزنه انویدیا یه مثغال فن بیشتر نذاشته.برای xfx هم اصلا معلوم نیست چیکار کرده! 10 مدل زده .اگه کسی خواست بخره حواسش باشه که فن هاشون با هم فرق داره که یکیش تقریبا یک سانتی بزرگتره و فرم آلمینیوم زیرش هم فرق داره.دنبال یه عکس میگشتم که دو تا برد مرجع رو با این مدل ایکس اف ایکس کنار هم گذاشته باشه که بالا میبینید فنش بزرگتره... در حالی که توی سایت ایکس اف ایکس همچین مدلی با فن بزرگ 256 مگ هست و چندین مجله هم به اشتباه هم عکس هم مشخصات رو اشتباه گذاشتن!!! دو مدل دیگه هم داده بیرون که یکیش ddr2 هست کلا 8 تا مدل زده!!!!!! اینم لینکش عکس 256 مگ رو نگاه کنید ... بقیه هم نگاه کنید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل 256 فنش بزرگتر از 512 هست!
برند ایرانی ؟ از چه نظر ایرانیه ؟ نکنه فراسو که میگن اینه ؟
خواهش میکنم دوست عزیز . . .
خوب شد به این موضوع اشاره کردی من هم قاطی کردم موقعی که رفتم تو سایت XFX . ممنون دوست عزیز . . .
اینم دو تا عکس کنار هم که راحت تر میشه تفاوت رو فهمید بین اون یکی با فن بزرگتر وهیتسینک موثر و قوی تر و اون یکی با فن کوچکتر
راستی فن بزرگرو برای مدل 512 مگا بایتی هم داره که شیدر کلاکش اوور شده 1600 نسبت به 1500 و هسته هم 625 شده نسبت به 600 و این مدل که اینطوری اوور شده فن خوبه روشه.
سمت راست : XFX 8800GT 256MB ADE -----------سمت چپ : XFX 8800GT 512MB ADE
================================================== =========================
![]()
واسه چی مدل 256 مگابایتی فن بزرگتری نسبت به مدل 512 مگابایتی داره ؟؟؟!!!
اور مور که نشده ؟!
دوستان من یه سر به سایت گلسان زدم خبری از 8800gts 256bit با هسته g92 نبود
اینم سایتشپس چطوریه که دوستانمون میگن inno3dgts 8800 گارانتیش گلسانهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)