سلام دوست عزیز.
" باید به تکنیکه ---- جوتسو ناروتو اشاره کنم به جان خودم از این قویتر دیگه وجود نداره باید یادتو باشه که چتور توی قسمتهای اولیه داستان ناروتو با همین تکنیک هوکاگه سوم رو کله پا کرد"
.
.
.
این هم تایید میشه![]()
سلام دوست عزیز.
" باید به تکنیکه ---- جوتسو ناروتو اشاره کنم به جان خودم از این قویتر دیگه وجود نداره باید یادتو باشه که چتور توی قسمتهای اولیه داستان ناروتو با همین تکنیک هوکاگه سوم رو کله پا کرد"
.
.
.
این هم تایید میشه![]()
خوب من فکر نمی کنم هیچ تکنیکی فرق کنه چون من این عقیده رو دارم هر تکنیک در جای خودش مثلا ---- جوتسو در برابر ساکورا برابر با مشت اهنین ساکورا و پرت شدن به دور دست ناروتو می بینید بستگش داره جلو کی بزنه ولی ببینید کلا چیدوری و رازنگان از تکنیک های Class A هستند دیگه نم دونم چه تکنیکی هم کلاس ا هستش شاید مانگاکیو هم کلاس ا باشه
در ضمن ببینید فکر نکنم دیگه ساسوکه جون رو بکشند این انیمه نویس ها همون ایتاچی رو کشتند اشتهای خیلی ها رو کور کرد البته نمی دونم چرا بعضی ها از ایتاچی خوششون می یاد اون که از ساسوکه هم بد تر بود ؟
نگو که هر دفعه یادم می افته خندم می گیره.
همون قسمت قبل از این که کونوهامارو می یاد می خواد با هوکاگه بجنگه پاش به شالش گیر می کنه ناروتو انچام میده هوکاگه پشت میزش ملق میشه.
بچه کسی لینی از فیلم های ناروتو داره ؟؟؟؟/
من پیدا کردم ولی مال مگااپلود است.
و مگااپلود بدون اکانت اجازه نمی ده( با ip ایران نمی شه)
Last edited by zed2; 31-03-2008 at 22:42.
خوب چرا تورنت دانلود نمی کنی کیفیتش خیلی بهتره مگی ADSL نداری
دوستان از نظر من هیچ پایانی رو نمی شه برای این انیمه های ژاپنی در نظر گرفت کی پایان خوشی برای دیجیمون دیده والا هر دفعه که عوض می شد 50 قسمت می دادن بیرون بعد می رفت بعدی شاید این پایانی در کار نداشته باشه و یک 10 سال دیگه هم باشه مثلا بچه ناروتو بزرگ بشه (وای چه قدرتی داره اون ففسقلی)در اون زمان فکر کنم نوه ساروتوبی هوکاگه هفتم باشه ااااااااااااااااااااااا چه قدر داستان می تونه کش پیدا کنه من دیگه تحمل ندارم تند تند قسمت بدن بیرون دیگه ای بابا
دوستان ببخشید انقدر دیر اومدم
راستی اقا اینcrunchyroll قسمت جدید نمیاره
به یه چیزی توجه کردین هر وقت crunchyroll به قسمت های احساس میرسه دیرتر نشون میده
درباره چی حرف بزنیم همش رو هوا هستیم درباره هیچی حرف نمیزنیم
من هر وقت فکر میکنم میبینم تا 12345678901234567890 سال دیگر ما به قسمت های مانگا نمیرسیمخب بگید درباره چی حرف بزنیم من که تعطیلم (مغزم)
![]()
Last edited by jangel girl; 01-04-2008 at 12:14.
شما در تمام مدت يعني بيشتر مدت داشتين درباره ي دانلود قسمت هاي ناروتو صحبت مي كردين
من هم وقتي مي بينم همش درباره ي دانلود كردن صحبت مي كنيد تا موضوع اصلي ناروتو نمي تونم توي بحث هاي شما شركت كنم.
بابا حد اقل 2 صفحه درباره ي دانلود كردن صحبت نكنيد .
من دق كردم
(بيچاره اوني كه مثل من نمي تونه چيزي دانلودكنه)
راستي سال نو مبارك
اميدوارم سال پر بركتي رو داشته باشيد.
بچه ها یک سوال دارم که شاید خودش مقدمه ای باشه برای ورود به یک بحث جدید
به نظر شما آیا اون عشق دیوانه وار ساکورا نسبت به ساسوکه بعد از رفتن ساسوکه تبدیل شد به یک احساس دوستی ساده و یا نه هنوز هم ادامه داره و ساکورا در حصرت دیدار ساسوکه آواره ترین شده
خوشحالم که دوباره اومدید منم هی میگما اما گوش نمی کنن هی می گن در مورد چی بحث کنیم افاجون از این به بعد هر کی بگه در باره چی بحث کنیم ............
اعصاب نزاشتید برای ما خوب هرچی می خواید بگید یا پست ندید برای اضافه کردن تعداد پست هاتون اصلا از منه من می گم در این تاپیک تخته کنیم داریم الکی وقت هدر می دیما خوب به جای اینکه هی بیاید این تاپیک همین وقت ها رو می زاشید از تورنت قسمت جدید دانلود کنید 2 روز دیگه 53 و 54 مییاد شما هنوز 51 52 ندید من اگه یک همچین حالتی برام رخ بده حتی با دیال آپم بودم تورنتشو می گرفتم
حالا بگزریم
بچه ها قبول دارید که بعضی موقع ها الکی کارتونو می گردونند و از موضوع اصلی خارج می شند مثلا توی انیمه اولی ناروتو بعد از اتمام جنگ ناروتو و ساسوکه که رفت دیگه هی به نارتو مراحل مختلفی می دادند از به عقد رسوندن دوتا عاشق که یادمه اون ماموریت ناروتو و اینو با هم بودند تا ماموریتی که با هیناتا و لی داشت که دختره پادشاه رو همراهی کنند فقزط ماموریت اخره که گروه گارا در خطر بود باحال بود اما راستشو بخواید همتون هم قبول دارید که کمتر ما یاد اون قسمت ها می فتیم تا قسمت های اصلی خدا کنه توی پشپودن هم وقت گزرانی نکنند توی مانگا که وقت گزرانیش توی همین 53 54 اما خدا کنه انیمه ساز ها این 53 54 رو از مانگا نسازن یا حدااقل بعضی قسمت ها رو رد کنند
در مورد بازی PSP هم بگم ما که نداریم اما نشنیدم بازیش برای پی اس پی بیاد فقط برای PS2 اومده و PS3
تو عمومی پیدا نمیشه معمولا یا سیتر نداره
اگر با سیتر دیدی بگو
در ضمن من بی سیم داشتم .الانم قطع است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)