من نمی دونم تیمم چه مشکلی داره که دو سه تا بازی عالی کار می کنه ولی یهو تو یه بازی سه چهار تا می خوره.
من نمی دونم تیمم چه مشکلی داره که دو سه تا بازی عالی کار می کنه ولی یهو تو یه بازی سه چهار تا می خوره.
در واقع الان به یه شیوه ی جدید برای مقابله با 3 دفاع رو اوردم
4دفاع که توی دستورات movmemt عقب بازی میکن حتی در حمله . 1 هافبک دفاعی کامل و یکی دیگه هم نزدیک اون یکم جلوتر 2 هافبک کناری .1 مهاجم نوک یا همون تارگت و 1مهاجم که ازاد هست و مهاجم دووم به حساب میاد البته خودم این نقش رو به عهده دارم و برای این کار همیشه با رونالدو بازی میکنم و در 50 بازی 49 گل در مجوع بازی ها و4 بازی مانده به پایان زدم
در مقابله با 4 دفاع هم با یک سری تغیرات ولی با هم با استفاده از رونالدو در عمق حرکت میکنم و درخواست توپ میکنم و یا با استفاده از دکمهی shift و دریبل بازیکن و ایجاد فضا برای شوت های از راه دور خیلی مفیده
من تمام صفحات تاپیک رو خوندم.یه موضوع به ذهنم اومد اونم نبود یک راهنمای کامل از بازی هست.اگه کسی یا کسانی بتونن یه راهنمای کامل از بازی رو بسازن لطف بزرگی به دوستان دیگه کردن.
اصلاً لازم نیست از ابتدا توضیح داده بشه.چون کسی که این بازی رو انجام میده حتماً می تونه بیاد بازی رو اجرا کنه و تیم بگیره.اما مهم ادامه کار با تیم هست.
من خودم تازه یک فصله شروع کردم اما با توجه به نکاتی که در تاپیک اومده می خوام دوباره از ابتدا شروع به کار کنم.
آموزش این بازی کار یک نفر نیست.دقیقا مشکل سر اینه.بازی هزار تا سوراخ سمبه داره که خود منم تاحالا باهاش کار نکردم.بخواد آموزششو بنویسه که طرف باید بره بیمارستان.
مگه اینکه کار گروهی باشه.
--------
اون آموزش ابتدای بازی برای یک جای دیگه بود که لیگ میزاریم با منیجر.اونا تاحالا اسم منیجرم نشنیده بودن واسه همین من شروع کارو آموزش دادم و دیدم اینجا هم یکی می خواد گذاشتم.همون حدودا 2 3 ساعت وقتمو گرفت.
salam dostan aziz man chand sale ke daram fifa manager bazi mikonam bazi ke na zendegi mikonam ama motasefane hamin emroz motevaje en site va gofto gosh dar en mored ashna shodambe har hal manam omadam to en topic vase shoro mikham begam ke man patch 2 fm08 ro nasb kardam va crackesho ham down load kardam va kamelanam dare kar mikone eno goftam shayad kasi en cracko nadashte bashe
ye nokte ham begam ke age ye mohajeme khob va arzon mikhayen mitonin andru murgu ro az team reserve fiorentina bekharid tazmine bazi khobe murgu baman
![]()
ye nokteye ke benazaram lazem omad begam fifa manager 09 ham to rahe hata 5 ta screenshot ham azash omade age mayelid mitonid to site [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bebinid
agaram harfam ghadimiye mazerat mikham chon man nemidonam ghabl az man shomaha che etelaati ro baham rado badal kardid
fadaye hameye manager haye irani
دوست من اولا خوش بیامدی به جمع مادوما یوونتوس سوراخه
![]()
بعدشم فینگیلیش خلاف هست.اگه میشه فارسی بنویس تا جریمت نکنن.
حالا اگر میتونین لینک کرک رو به ما هم بدین.من که هر چی گشتم پیدا نکردم!!
راستی اون murgu همون موتوی خودمونه![]()
اول خدا رو شکر که به لطف بازیکنان juve قهرمان شدید!!!دوم اینکه murgu موتو نیست تو save من ئه بازیکن 21 سالاست!!
تو سرچ کنئ میبینی که تو تیم reserve فیورئنتیناست نا تیم اصلی !!!
لینکام ندارم اگه میشه ئه سایت معرفی کن من اونجا upload کنم از اونجابگیر!!!
قهرمانی اینتر رو هام جدی بهت تبریک میگم حقش بود خوب بازی میکرد!!![]()
دوستان عزیز اگه بازیکن جوان و با استعداد و ارزون در هر پستی احتیاج دارین خوشحال میشم بتونام کمک کنم!!!
من یه چیزی رو نمی فهمم وقتی بازیکن خوب و با تجربه هست برای چی بریم سراغ جوونا؟
در ضمن بهترین روش برای افزایش انرژی بعد از هر بازی چیه؟
یه سوال دیگه:
09 کی میاد؟
Last edited by keshish; 21-05-2008 at 07:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)