تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 97 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

من نمی دونم تیمم چه مشکلی داره که دو سه تا بازی عالی کار می کنه ولی یهو تو یه بازی سه چهار تا می خوره.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

به نظر سیستم خیلی خوبه برای مقابله با شیوه سه دفاعه است اما میانه میدان رو از دست نمی دی؟
    منظورت از استفاده از عمق یعنی چی؟چطور به بازیکنا می گی از عمق دفاع حمله کنن؟
    در واقع الان به یه شیوه ی جدید برای مقابله با 3 دفاع رو اوردم
    4دفاع که توی دستورات movmemt عقب بازی میکن حتی در حمله . 1 هافبک دفاعی کامل و یکی دیگه هم نزدیک اون یکم جلوتر 2 هافبک کناری .1 مهاجم نوک یا همون تارگت و 1مهاجم که ازاد هست و مهاجم دووم به حساب میاد البته خودم این نقش رو به عهده دارم و برای این کار همیشه با رونالدو بازی میکنم و در 50 بازی 49 گل در مجوع بازی ها و4 بازی مانده به پایان زدم

در مقابله با 4 دفاع هم با یک سری تغیرات ولی با هم با استفاده از رونالدو در عمق حرکت میکنم و درخواست توپ میکنم و یا با استفاده از دکمهی shift و دریبل بازیکن و ایجاد فضا برای شوت های از راه دور خیلی مفیده

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

من تمام صفحات تاپیک رو خوندم.یه موضوع به ذهنم اومد اونم نبود یک راهنمای کامل از بازی هست.اگه کسی یا کسانی بتونن یه راهنمای کامل از بازی رو بسازن لطف بزرگی به دوستان دیگه کردن.
    اصلاً لازم نیست از ابتدا توضیح داده بشه.چون کسی که این بازی رو انجام میده حتماً می تونه بیاد بازی رو اجرا کنه و تیم بگیره.اما مهم ادامه کار با تیم هست.
    من خودم تازه یک فصله شروع کردم اما با توجه به نکاتی که در تاپیک اومده می خوام دوباره از ابتدا شروع به کار کنم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

آموزش این بازی کار یک نفر نیست.دقیقا مشکل سر اینه.بازی هزار تا سوراخ سمبه داره که خود منم تاحالا باهاش کار نکردم.بخواد آموزششو بنویسه که طرف باید بره بیمارستان.
    مگه اینکه کار گروهی باشه.
    --------
    اون آموزش ابتدای بازی برای یک جای دیگه بود که لیگ میزاریم با منیجر.اونا تاحالا اسم منیجرم نشنیده بودن واسه همین من شروع کارو آموزش دادم و دیدم اینجا هم یکی می خواد گذاشتم.همون حدودا 2 3 ساعت وقتمو گرفت.

در آغاز فعالیت Maysam khoze's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

13

salam dostan aziz man chand sale ke daram fifa manager bazi mikonam bazi ke na zendegi mikonam ama motasefane hamin emroz motevaje en site va gofto gosh dar en mored ashna shodambe har hal manam omadam to en topic vase shoro mikham begam ke man patch 2 fm08 ro nasb kardam va crackesho ham down load kardam va kamelanam dare kar mikone eno goftam shayad kasi en cracko nadashte bashe
    ye nokte ham begam ke age ye mohajeme khob va arzon mikhayen mitonin andru murgu ro az team reserve fiorentina bekharid tazmine bazi khobe murgu baman

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ye nokteye ke benazaram lazem omad begam fifa manager 09 ham to rahe hata 5 ta screenshot ham azash omade age mayelid mitonid to site [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bebinid
    agaram harfam ghadimiye mazerat mikham chon man nemidonam ghabl az man shomaha che etelaati ro baham rado badal kardid
    fadaye hameye manager haye irani

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

salam dostan aziz man chand sale ke daram fifa manager bazi mikonam bazi ke na zendegi mikonam ama motasefane hamin emroz motevaje en site va gofto gosh dar en mored ashna shodambe har hal manam omadam to en topic vase shoro mikham begam ke man patch 2 fm08 ro nasb kardam va crackesho ham down load kardam va kamelanam dare kar mikone eno goftam shayad kasi en cracko nadashte bashe
    ye nokte ham begam ke age ye mohajeme khob va arzon mikhayen mitonin andru murgu ro az team reserve fiorentina bekharid tazmine bazi khobe murgu baman
    دوست من اولا خوش بیامدی به جمع ما دوما یوونتوس سوراخه
    بعدشم فینگیلیش خلاف هست.اگه میشه فارسی بنویس تا جریمت نکنن.
    حالا اگر میتونین لینک کرک رو به ما هم بدین.من که هر چی گشتم پیدا نکردم!!

راستی اون murgu همون موتوی خودمونه

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اول خدا رو شکر که به لطف بازیکنان juve قهرمان شدید!!!دوم اینکه murgu موتو نیست تو save من ئه بازیکن 21 سالاست!!تو سرچ کنئ میبینی که تو تیم reserve فیورئنتیناست نا تیم اصلی !!!
    لینکام ندارم اگه میشه ئه سایت معرفی کن من اونجا upload کنم از اونجابگیر!!!
    قهرمانی اینتر رو هام جدی بهت تبریک میگم حقش بود خوب بازی میکرد!!

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان عزیز اگه بازیکن جوان و با استعداد و ارزون در هر پستی احتیاج دارین خوشحال میشم بتونام کمک کنم!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

من یه چیزی رو نمی فهمم وقتی بازیکن خوب و با تجربه هست برای چی بریم سراغ جوونا؟
    در ضمن بهترین روش برای افزایش انرژی بعد از هر بازی چیه؟

یه سوال دیگه:
    09 کی میاد؟
    Last edited by keshish; 21-05-2008 at 07:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •