سلام جابر هستم ببخشید این راهنمای سایلنت هیل رو میزنم منظورم همون سایتی که گذاشتید واخرش نقطه و زیپ هرچی میزنم ی سایتی بنامه تریان بیت میات و خالیه خواهشن راهنمایی کنید ممنون از سایت عالی که گذاشتین ممنون
سلام جابر هستم ببخشید این راهنمای سایلنت هیل رو میزنم منظورم همون سایتی که گذاشتید واخرش نقطه و زیپ هرچی میزنم ی سایتی بنامه تریان بیت میات و خالیه خواهشن راهنمایی کنید ممنون از سایت عالی که گذاشتین ممنون
اینو از میهن دانلود گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها ... کسی راهنمای قدم به قدمه Tomb Raider رو داره ؟ اگه بذارین خیلی ممنون می شم ...![]()
خد مت شما دوست عزيز:
لينك كمكي:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنماي كامل بازي Tomb Raider از Bradygames هست و به اندازه 106 مگ...اميدوارم كه استفاده كنيد و لذت ببريد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by - Saman -; 15-03-2013 at 19:26.
سلام Saman عزیز .... من زبانم زیاد خوب نیست. فارسیش رو نداری ؟ تو ترنسلیت گوگل هم زدم حدرد 0.0000001 % شو فهمیدم ...با تشکر ...
![]()
سلام
نه دوست عزيز! متاسفانه نسخه ديگري به زبان فارسي و يا ترجمه اي از راهنمايي كه گفتم، نيست.
البته جاي تعجبي هم نداره! چون كه معمولا Bradygames راهنماي تمام و كمال بازي ها رو منتشر مي كنه و براي توجه شما هم بايد بگم كه نسخه Limited Edition اين راهنما داراي نسخه عيني آويزه لارا هست!
اين تنها راهنماي (كامل) باري تا به حال هست، اگر با زبان انگليسي ساده تر پيدا كردم، حتما در اين تايپيك شما رو خبر دار مي كنم!
ويرايش:
به اين سايت هم يه نگاهي كن:
تا حدودي به زبان ساده (مختصر شده) و همچنين همراه ويدئو هست، مي تونه مفيد باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by - Saman -; 17-03-2013 at 00:29.
راهنمای بازی far cry 2 هم هست؟؟؟؟
راهنمای بازی deadfall روبزارید لطفا
سلام میشه راهنمای کامل اسپلینتر سل 1 رو بزارین
اغاgod of war 2 من مار گنده رو میکسم ولی سه تا سرباز میاد هر چی میکشم بازم از زمین میان چه کار کنم ؟
روی چند نسخه از یازی امتحان کردم ولی بازم همبن طوریه ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)