تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 800 اولاول ... 313738394041424344455191141541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    آقا من میخواستم بدونم که وقتی تو دسکتاپ آیکن ها رو با گزینه سایز sort میکنیم با چه روشی آیکن ها مرتب میشن؟؟؟؟؟؟؟؟ (یعنی با اندازه چه چیزی مرتب میشن)
    سلام
    بر اساس اندازه ای که در بخش جنرال هست مرتب می شن

با سلام خدمت دوستان.
    یه سوالی که برام پیش اومده اینه که من وقتی یه فایل رو با پلیری در ویندوز مثلا مدیا پلیر پخش میکنم و برنامه رو میبندم وقتی دوباره برنامه رو باز میکنم و روی دکمه پلی کلیک میکنم فایل قبلی پلی میشه من چطور میتونم این حالت رو غیر فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    شما وقتی کارت با فایله تموم شد دیلیتش کن یا با برنامه ی WinASO Registry Optimizer و بعد Privacy Eraser و بعد اپلیکشن پاکش کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaXteR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام دوستان من لپتاپم خیلی تو صفحه لودینگ ویندوز وقت صرف میبره تا بالا بیاد
    بعدش وقتی هم ویندوز میاد فقط دسکتاپ نشون میده و هنگینگ رم هم نشون میده پر
    به نظرتون چی کار کنم ؟
    فکر ریختن دوباره ویندوز نباشین لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه 950w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من لپتاپم خیلی تو صفحه لودینگ ویندوز وقت صرف میبره تا بالا بیاد
    بعدش وقتی هم ویندوز میاد فقط دسکتاپ نشون میده و هنگینگ رم هم نشون میده پر
    به نظرتون چی کار کنم ؟
    فکر ریختن دوباره ویندوز نباشین لطفا
    من هم تا همین چند روز پیش با همین مشکل در مورد دسکتاپم روبرو بودم ویه چیزی در حدود 20روز تمام بود که باهاش دست و پنجه نرم کردم, هر چیز که به ذهنم می رسید بررسی کردم و به همه چیز فکر کردم الا ویروس که در نهایت با نصب وین جدید و بدون هر کار دیگه ای ابتدا با NOD32 ورژن فاینال سرچ کردم تا اینکه مشکل حل شد امیدوارم هرچه زودتر برای شما هم حل بشه .
    در ضمن اگر مشکل شما هم مثل من باشه,با ساخت یه New User از طریق Safemod میتونی موقتن بالا بیایی.

خوب حالا مشکل خودم
    من بعد از ویروس کشی که در بالا گفتم یه تعداد ویروس داخل System Volume Information پیدا کردم و حالا از دوستانی که اطلاع دارن می پرسم که چه طور می شه System Volume Information رو پاک کرد
    با تشکر از همه

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

توضیحاتی در مورد system restore و System Volume Information

ببينيد توي سيستم عامل هاي ماکروسافت برنامه اي وجود داره به اسم system restore که در واقع مي شه گفت قابليت خوبي هست که ماکروسافت اونا توي سيستم عاملش قرار داده .

اين برنامه در مقابل برنامه هايي که شرکت هاي گوناگون براي باز سازي اشکالات سيستم عامل بيرون داده اند واقعا حرفي براي گفتن نداره اما مي تونه در بعضي مواقع در نبود برنامه ها کمک زيادي براي رفع مشکلات به ما بکنه .

system restore قابليتي هست که اگه ما در بعضي مواقع برنامه اي روي سيستم خودمون نصب کرديم و اين برنامه مشکلاتي را براي سيستم ما به وجود اورد ما مي تونيم از اين برنامه استفاده کنيم و سيستممون را به تاريخي برگردونيم که اين مشکل وجود نداشت .

بهتره ما بعد از نصب ويندوز و برنامه هايي ضروري بلافاصله يک Restore Point از ويندوز و برنامه هاي ان بگيريم تا در صورت بروز مشکل بتونيم به عقب برگرديم .

هر چند اگر ما اين کار را هم انجام نديم سيستم عامل به صورت هوشمند اين کار را براي ما انجام مي ده .
    به اين صورت که بعد از نصب هر برنامه ويندوز به صورت هوشمند يک Restore Point از همان تاريخ ميگيرد تا اگر برنامه اي که ما نصب کرديم مشکل داشت بتونيم از اين گزينه استفاده کرده و مشکل را حل کنيم .

همه اينها مقدمه اي بود تا برسيم به System Volume Information

اين پوشه جزء فاليهاي سيستمي يا سوپر هايدن سيستم عامل محسوب مي شه . به خاطر همين اين پوشه مخفي هستي و شما قادر نخواهيد بود ان را به صورت عادي پاک کنيد .

پوشه System Volume Information مربوط به system restore مي باشد .

Point هايي که سيستم ريستور مي سازه ( منظور همون تاريخهايي هست که گفتم موقع مشکل مي شه به اون تاريخ برگشت ) فايلهاش را در واقع بايد يه جايي ذخيره کنه واون جا هم پوشه System Volume Information هستش تا در صورتي که شما خواستين سيستمتون را رستور کنيد بتونه فايلها را از توي اين فولدر بازيابي کنه .

به خاطر اينکه با انجام هر کاري توي سيستم عامل يک Restore Point ايجاد مي شه بنابراين حجم اين پوشه هر روز زياد تر مي شه . طوري که حتي مي شه گفت گاهي حجم اون به 4 گيگ هم مي رسه . و در واقع حجم زيادي از درايو شما را به خودش اختصاص مي ده .

اما حالا System Volume Information خوبه باشه يا نباشه ؟
    وقتي سيستمي ويروس مي گيره اولين پوشه اي که الوده مي شه همين پوشه هستش و در واقع ويروسها اين پوشه را هدف اصلي قرار ميدن .

بنابراين بهتره هم به جهت ويروسي نشدن و هم به جهت ازاد کردن حجم زيادي از فضاي هارد اين پوشه از روي همه درايو ها به غيرسيستم عامل حذف شود.

بله درسته بهتره از همه پوشه ها حذف بشه به غير ازدرايو c . زيرا اگر براي درايو c پاک نشود شما مي تونيد در صورت بروز مشکل درويندوز به عقب برگرديد .

يا اينکه شما مي تونيد اين پوشه را براي تمام درايوها غير فعال کنيد که اين خوب نيست يعني بهتره پاک بشه . چون اگر غير فعال بشه بياستفاده مي ماند و حجم از درايو را هم به خود اختصاص مي دهد .

براي دسترسيبه سيستم ريستور مسير زير را دنبال کنيد .
    All Programs \ Accessories \ System Tools \ System Restore

براي غير فعال کردن سيستم ريستور براي هر درايو کهدلتون مي خواد مسير زير را دنبال کنيد .

روي my computer راست کليک کنيد وسپس propertise را بزنيد و بعد هم به تب system restore بريد تو اونجا ليست درايوهاتون را مي بينيد هر کدوم را که دوست داشتيد انتخاب کنيد و بعد گزينه setting رابزنيد و بعد از صفحه باز شده يه گزينه هست که اونا تيک بزنيد و بعد ok کنيد .
    براي درايو c تنها نمي تونيد اين کار را بکنيد اما مي تونيد توي همون صفحه اولکه اسم درايو ها را نشون مي ده يه گزينه اون بالا هست که اونا بزنيد تا براي همهدرايو ها غير فعال بشه حتي درايو c .

دلیل این که گفته می شه system restore بهتره همیشه غیر فعال یا off باشه این هست که این برنامه پوشه ای به اسم System Volume Information تولید می کنه و این پوشه هم پوشه ای هست که ویروس ها اونا هدف اصلی خودشون قرار می دن .

برای پاک کردن System Volume Information باید چه کار کنیم .

ابتدا my computer را باز کرده سپس روی tools کلیک کرده ، Folder Options را باز کنید .

ابتدا Show Hidden Files and Folders را انتخاب کنید . سپس تیک کنار [Hide protected operating system files (Recommended)] را حذف کرده ، Yes و سپس Ok را کلیک کنید.

الان می توانید روی System Volume Information folder دابل کلیک کرده و ان را باز کنید.

اما گاهی اوقات ممکن است هنگام باز کردن فولدر system volume information با پیام X:\system volume information is not accessible مواجه شوید.

این در صورتی است که سیستم فایل درایو ویندوز شما NTFS باشد.

برای باز کردن این شاخه (system volume information) ابتدا روی ان راست کلیک کرده سپس Properties را کلیک و زبانه Security را انتخاب کنید. Add را بزنید و سپس user name کسانی را که مایلید بهانها اجازه دسترسی به این شاخه داده شود، وارد کنید. سپس ok و دو باره ok رابزنید.

حالا می تونید اونا پاک یا ویرایش کنید .

موفق باشید .

5. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه blackspider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یاهو مسنجرم رو وقتی می خوام باز کنم این ارور سند ریپورت رو میده، چیکار کنم درس شه؟؟ نسخه های مختلف یاهو مسنجر رو هم نصب کردم، بازم همینه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه 950w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مهدی جان از توضیحات مفیدت ممنونم ولی احساس می کنم یه مقدار ما رو دست کم گرفتی که اینقدر خودت رو تو زحمت انداختی اما سطر آخر مطلبت برام می تونه خیلی مفید باشه و به خاطرش ازت ممنونم.
    اما یه سوال : اینکه Properties از system volume information من تبی به نام Security نداره لطف می کنی اگه یه مقدار بیشتر راهنمایی کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مهدی جان از توضیحات مفیدت ممنونم ولی احساس می کنم یه مقدار ما رو دست کم گرفتی که اینقدر خودت رو تو زحمت انداختی اما سطر آخر مطلبت برام می تونه خیلی مفید باشه و به خاطرش ازت ممنونم.
    اما یه سوال : اینکه Properties از system volume information من تبی به نام Security نداره لطف می کنی اگه یه مقدار بیشتر راهنمایی کنی
    سلام دوست خوبم
    من اصلا شما را دست کم نگرفتم . شما استاد من هستید

این مطالب را هم قبلا برای کس دیگه ای نوشته بودم . و چون به سوال شما مربوط می شد گفتم بزارم اینجا تا بقیه هم استفاده کنند .

اما در مورد تب security
    این قابلیت از مزایای سیستم فایل ntfs هستش و توی سیستم عامل مخفی هستش .
    برای در اوردن این گزینه از حالت مخفی اولا باید سیستم فایل درایوتون ntfs باشه .
    حالا به folder option برید و سپس تب view و بعد هم تیک اخرین گزینه اون یعنی use simple file sharing را بردارید و سپس پنجره را ok کنید .

حالا به پست بالایی رجوع کنید و قسمت اخر را انجام دهید .

موفق باشید .

9. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یاهو مسنجرم رو وقتی می خوام باز کنم این ارور سند ریپورت رو میده، چیکار کنم درس شه؟؟ نسخه های مختلف یاهو مسنجر رو هم نصب کردم، بازم همینه...
    سلام
    دوستان اینجور مسائل خودش تایپیک داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پرسش سوالات در مورد خود ویندوز و مشکلاتی که بعضا با اون رخ می ده سیستم و هر چیز مربوط و مرتبط به اون اینجا مطرح می شه .

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام
    دوستان چه طوری میشه تنظیمات ریجستری و کلآ ویندوز رو به حالت پیش فرض تغییر داد
    من ویندوز عوض کردم و تنظیمات عوض نشد و به حالت پیش فرض درنیومد
    لطفآ کمک کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام
    دوستان چه طوری میشه تنظیمات ریجستری و کلآ ویندوز رو به حالت پیش فرض تغییر داد
    من ویندوز عوض کردم و تنظیمات عوض نشد و به حالت پیش فرض درنیومد
    لطفآ کمک کنید
    سلام دوست عزیز

می شه بگید شما چه تغییراتی انجام دادید ؟

با تعویض ویندوز همه تغییرات انجام گرفته چه توی ویندوز و چه توی رجیستری از بین خواهند رفت . و همه به حالت پیش فرض بر خواهند گشت .

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •