دوستان من شنيدم god of war3 مي خواد از 120% قدرت cell استفاده كنه و تحولي عظيم در بازي هاي كمپيوتري ايجاد كنه!!!
دوستان من شنيدم god of war3 مي خواد از 120% قدرت cell استفاده كنه و تحولي عظيم در بازي هاي كمپيوتري ايجاد كنه!!!
Gta iv با دوبله فارسی و 100% اسلامی عرضه شد
از مزایای این بازی اینه که توی بازی فحش نمیدن...مردم رو نمیشه زیر کرد
ماشین رو نمیشه دزدید...خواهران با حجاب هستن...برادران همه ریش دارن
برای حمل اسلحه باید جواز بگیری...و خیلی چیزهای دیگه
امتحان کنید...قیمت 500 ریال
شما می توانید سوار ماشین پلیس شده و برای پول بیشتر ماموریت های گشت ارشاد را انجام دهید و جوانان مردم را بریزید توی ون و پول بیشتری نسبت به گرفتن خلاف کارها بدست آورید. ( اگر خواستید با خلاف کارها مبارزه کنید سیستم درخواست کمک برای ارسال نیروی بیشتر توسط پلیس غیر فعال می باشد )
ایول خیلی توپ اومدی دمت گرم
![]()
در بازی gta iv برای بدست آوردن پول بیشتر می تونی دخترای ایرانی را بدزدی و ببری دبی بفروشی.....
خبرها حاکی از آن است که اخیرا در فروم TooHuman.net خبرهایی از ساخت ادامه این بازی، پراکنده شدهاست.
- به نظر میرسد که چهره شخصیت Loki تغییر کرده و برخی از مراحل بازی نیز طراحی شدهاند.
- احتمالا این بازی قصد دارد سهگانه خود را تکمیل کند.
- صحبتهایی نیز از عرضه DLC برای این بازی شده است که اطلاعات درستی از انها در دسترس نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به علت بحران مالی در آمریکا و اروپا بازی آینده یوبی سافت محصول مشترکی از پرنس و اساسین است به نام prince of assassins . در این بازی مراحل رو پرنس و الطایر با هم و به صورت مشترک انجام می دهند. دشمن اصلی هم المعلم هستش که رو حشو به اهریمن فروخته. در ضمن الیکا نیز نقش خیره کننده ای در روند بازی داره به طوری که بدون حضور او حتی یک مرحله رو هم نمی تونید رد کنید.
خوب دیگه.
از فردا اسم من تو روزنامه ها پر میشه.
اتفاق خاصی نیست. اینا برای ما طبیعیه.
هیچی از من خواستن تو بازی Resident Evil نقش زامبی اعظم (تو مایه های کاهن اعظم) رو بازی کنم.
گفتن تیپ و چهرت بهش میخوره.
حالا کسی میدونه زامبی چیه؟ اصلا رزیدنت ایول کیه؟ میگن طرفی که نقششو بازی میکنم خوشتیپه. آرره؟
فکر نمیکردم این قدر خوشکل باشی![]()
احتمالا یه چیزی تو مایه های nemesis
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)