سلام دوستان
قیمت 3110 نوکیا الان چنده ؟
تهران و شیراز
ممنون
سلام دوستان
قیمت 3110 نوکیا الان چنده ؟
تهران و شیراز
ممنون
مشخصات فنی
مشخصات کلی
شبکه GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 / UMTS معرفی سه ماهه اول ۲۰۰۵ نسل سوم سیستم عامل Symbian OS 8.0a بستر نرم افزاری Nokia Series 60 Platform 2nd Edition مشخصات فیزیکی
شکل ظاهری ساده ابعاد ۲۰٫۵ * ۵۵٫۲ * ۱۰۸٫۶ میلی متر وزن ۱۳۳ گرم تنوع رنگ نقره ای - برنزه روشن، نقره ای - نقرآبی نمایش
نوع TFT وضوح ۲۰۸ * ۱۷۶ پیکسل تعداد رنگ ۲۶۲۱۴۴ رنگ دوربين
کیفیت عکس 1.3 مگاپیکسل ابعاد عکس حداکثر ۹۶۰ * ۱۲۸۰ پیکسل فیلمبرداری بله ابعاد فیلم حداکثر ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل دوربین دوم کیفیت VGA، حداکثر ۴۸۰ * ۶۴۰ پیکسل تماس تصویری بله فلاش بله ذخیره سازی
دفترچه تلفن پیشرفته ذخیره تماس ها بله نوع کارت حافظه RS-DV-MMC، قابل تعویض در حین کار کارت حافظه همراه ۶۴ مگابایت حافظه داخلی ۱۰ مگابایت ویژگی ها
مدیریت اطلاعات شخصی تقویم، دفترچه تلفن، یادداشت، وظایف آتی، مدیریت پرونده ها، ماشین حساب، جاوا MIDP 2.0 پخش موسیقی AAC, MP3 پخش فیلم MPEG4 دریافت فیلم بله ساعت بله زنگ هشدار بله پیش بینی کلمه T9 پخش با صدای بلند بله فرمان صوتی بله ضبط صدا بله بازی Card Deck, Snake EX, 3D Snowboarding دریافت و نصب بازی بله تبادل اطلاعات
ارسال پیام SMS, MMS, EMail, Instant Messaging مرورگر اینترنت XHTML, HTML، به همراه پشتیبانی PDF مرورگر WAP WAP 2.0 بلوتوث بله درگاه USB بله (درگاه Pop-Port) GPRS کلاس ۱۰ EDGE بله Push to talk بله سرعت انتقال حداکثر ۳۸۴ کیلوبیت در ثانیه انطباق با کامپیوتر بله چاپ مستقیم PictBrige زنگ
نوع پلی فونیک (۴۸ کانال)، مونوفونیک، تروتونز، MP3 تنظیمات دریافت ملودی لرزاننده بله باتری
نوع Li-Ion (BL-5C) 900 mAh حالت انتظار حداکثر ۲۴۰ ساعت حالت مکالمه حداکثر ۶ ساعت
دوربین این گوشی 1.3 مگا هست.
و اگه دقت کنی نقص هاش رو میبینی.و فک کنم اگه حتی k750 بگیری بهتر باشه.
سلام
آخرین قیمتk810 رو می خوام.
ممنون.
آره
من نمیدونم که چطوری میتونم برات پیغام خصو صی بذارم
راهنماهی کن تا بهت شماره تلفنم را بدم
تا مستقیم ببرمت پیش نمایندگی اصلی
من خودم خرید و فروش خط میکنم
شیراز 5 روز پیش 300 تومن...
دوستان سلام
می خواستم بدونم k850 و w960 اومدن واگه اومدن قیمتشون چنده ؟؟؟؟؟
از وقتی گوشی جدید گرفتم به کلی از بازار بی خبر شدم و قیمتا از دستم در رفته
دوست من
هیچ کدومشون هنوز نیومدند....
سلام اگه میشه قیمت
Qtek S200
HTC P3600
Qtek 9600
را اعلام بفرمایید
قیمت samsung p850 رو میشه لطف کنین
میدونم کمیابه ولی به مای تازه وارد یه حالی بدین !
راسسی ایرادی مگه داره انقدر نایابه ؟ اگه داره تو رو خدا بگین ( رو در وایسی نکنین ! )
سلام.قیمت Nokia E90 و Nokia N95
یه سوال دیگه اینکه Apple iPHONE تو ایران هست؟ اگه هست قیمت رو بگید لطفا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)