pele گل زد
اینم گلش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pele گل زد
اینم گلش:
انصافا عجب گلی هم بود خیلی قشنگ بود کسی نمی دونه سرعتش چقدر بود؟
من هنوزم قبولش دارم کاری که اون برا اینتر کرد هیچ کس تا حالا نکره ود حتی مربیان نامداری چون لیپی حتی مربی افسانه ای اینتر هررا(اگه درست نوشته باشم) نتونسته اینتر رو 3 باز قهرمان سری ا کنه البته این اوخر یکم بد ترکیب میچیند حالا چرا میدونم شاید میخواست لج همه رو در بیاره
یه سوال هم از شما دارم اگه مورینو هم اومد ونتونست این نتایج و بگیره اونوقت چی خواهید گفت
من هنوزم مانچور قبول دارم اما اینم بهش اعتقاد داره یه مربی بعد از 3 الی 4 سال که توی یه تیم ود باید حتما بره چون دیگه کارایی نخواد داشت
راستی این بازیکنایی که شما گفتی همشون هم بد نیستند
کوردوبا که بهترین مدافع اینتر هست اگه اون بود اینتر حتی بازی با لیوپول رو هم میبرد وچه بسا قهرملن لیگ قهرمانان هم میشد مکسول هم بد نبود تاز یک از بهترین گزینه های دافع چپ هست خمینیز وکورز هم خوب بودن
به جاش من میگم کریپو مانیش فیگو و چند تای دیگه که الان حضور ذهن ندارم باید از اینتر برن
کلا اگه اینتر یه خونی تکونی بکنه یه مشت از این بازیکنای هله هوله رو بفروشه خیای خوب خواهد شد
نظر شما اجع بع حرفای من چیه
انصافا منطقی برخورد کن!
اختلاف سلیقه که وجود داره ولی من به نظر شما احترام می زارم قبول دارم که مانچینی با اینتر هر چی جامه تو ایتالیا گرفته و بدم نتیجه نگرفته البته تو ایتالیاولی خوب شما اینم در نظر داشته باش یووه و میلان تو این 2 سالی که قهرمان شد اصلا تیمای آماده ای نبودن یووه که شخصیت تیمیش رو از دست داده میلانم که امسال واقعا شاهکار کرد و نتونست تو 4 تا تیم باشه فقط رم تا حدی خوب بوده که اونم اصلا از لحاظ مهره در سطح اینتر نیست
تو اروپا هم که نتونست حتی تیم رو بین 4 تای نیمه نهایی بیاره به نظر من با مهره هایی که اینتر داشت و رقیبای تضعیف شدش کمترین کاری بود که می تونست انجام بده همین قهرمانی تو ایتالیا بود ولی اگه مربیه خوبی بود تو اروپا هم نتیجه می گرفت
در مورد کوردوبا هم باید بگم که مدافع مستحکمیه ولی تو بازیایه حساس سوتی های وحشتناک و پنالتی های الکی هم می ده گل به خودیم کم نزدهبهترین مدافع اینتر به نظر من ساموئل هست و مکسولم که با سینا سوتی داد که گل دومو خوردیم در کل از بازیش خوشم نمی یاد به نظر من چیوو بهتر می تونه تو دفاع چپ واسه اینتر بازی کنه
کلا تو این چند سال مانچینی خیلی بازیکنا رو به ایتالیا و دنیا معرفی کرد و خیلی ها رو هم خراب کرد مثلا سزار همه می دونن در سطح تولدو نیست ولی چون می دونه رقیبش رو نیمکت تولدو هست سعی می کنه اصلا اشتباه نکنه چون می دونه خیلی سریع جاشو تو ترکیب اصلی از دست می ده پس انگیزه پیدا می کنه که خودشو نشون بده همین کارم با داویدز کرد و کامبیاسو رو به جاش رو کرد بعدشم کروز رو شاخ کرد و بازیکنایی مثل کرسپو و آدریانو و رکوبا و خیلی از بازیکنای خوبه دیگه مثل کاناوارو و گروسو و ... رو مفت از دست داد
اما در مورد هررا اون تو اینتر هر چی جام بود رو گرفت که 2 بار تونست تو اروپا قهرمان بشه که متاسفانه دیگه تکرار نشد و جام بین قاره ای و سیستم کاتاناچیو رو اون ابداع کرد اما به قول شما چون نتونسته 3 بار تو ایتالیا قهرمان بشه پس نمی شه نتیجه گرفت که که مانچینی ازش بهتره!
سال اولم به خاطر رسوایی کالچوپولو قهرمانی رو به اینتر دادن که به نظرم خیلی زودتر هم می تونستن اینکارو بکنن چون یووه همیشه داوری ها به نفعش بوده اون سال که اینتر با یووه بازی داشت و اگه نمی باخت قهرمان می شد رو هیچوقت یادم نمی ره اونور یه صحنه رو رونالدو شد که پنالتی نگرفت اما عین همونو واسه یووه پنالتی گرفته بودسال 97 بود یادش بخیر
شما هم منفی گرا نباش با مورینیو هر چی جامه می گیره چون مورینیو خودش عطش قهرمانی داره و می خواد ثابت کنه بهترین مربیه دنیاست به نظر من انگلیس و خیلی از تیما رو پیچوند تا بیاد تو اینتر بترکونهخودم اول کاپلو رو قبول دارم بعدشم مورینیو به نظرم همون سال اول ما رو قهرمان اروپا میکنه
به نظر من ماسیمو موراتی تصمیم خوبی گرفت چون یووه و میلان با توجه به ناکامی هاشون خودشون رو تقویت می کنن و با مانچینی همین قهرمانی تو ایتایا هم از کف می دادیم امسال 11 امتیاز جلو بودیم ولی هفته های آخر به 1 امتیاز رسید و بد جوری سایه رم رو پشت خودمون حس می کردیم و به نظرم لطف خدا بود که زلاتان به بازی رسید و باعث قهرمانیمون شد![]()
Last edited by Ali Pacino; 29-05-2008 at 20:57.
مربی فقط مورینیو
من که خوشحالم که مانچو از اینتر رفت
خوب پرونده مورینیو هم بسته شد .
موراتی مالک باشگاه اینتر طی مصاحبه ای اعلام کرد خوزه مورینیو سرمربی جدید اینتر است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته جالب اینه که تا این لحظه این خبر رو هیچ سرویس خبری دیگه ای منتشر نشده ! حتی سایت رسمی باشگاه اینتر !
Last edited by AVB; 01-06-2008 at 20:27.
مورینیو هنوز رسمی نشده.خدا بخواد امروز!!
یک کلوپم زدیم.خواستین عضو شین کم نیاریم:
خوزه مورینیو رسما" سرمربی تیم اینتر میلان شد .
سایت رسمی باشگاه اینتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف شد.... مانچو بهترین مربی تاریخ اینتر بود خدا وکیلی . فقط تو لیگ قهرمانان ضعیف کار میکرد
مانچو کجا هررا کجا!!مانچو مربی خوبی بود اما بهترین نبود.
ببینیم مورینیو با این بودجه 100 ملیونی چیکار میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)