تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 48 اولاول ... 31373839404142434445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 471

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه سپاهان: Sepahan News

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

ساكت: بعد از ۵ سال از اكثر تيم ها شناخت داريم
    مراسم قرعه كشى مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا انجام شد و سپاهان با قرار گرفتن در گروه چهارم اين رقابتها با تيم هاى كوروفچى ازبكستان، الشباب امارات و الاتفاق عربستان همگروه شد.محمدرضا ساكت مديرعامل سپاهان در رابطه با اين گروه گفت: براى تيم سپاهانى كه چندى پيش نايب قهرمانى رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا را در كارنامه دارد، سخت يا آسان بودن حريفان در قرعه كشى اين دوره معنايى ندارد. هدف ما كسب عنوان قهرمانى است. بعد از ۵ سال حضور مداوم در اين رقابتها از اكثر تيم هاى آسيايى شناخت لازم داريم.مديرعامل سپاهان ادامه داد: مى خواهيم با آمدن فرهاد كاظمى و تغييراتى كه در كادر فنى تيم رخ داده است وهمچنين با برطرف شدن مصدوميت برخى بازيكنان كليدى همان توفان زرد باشيم كه شعار هواداران سپاهان است. ساكت در رابطه با ورزشگاه فولادشهر افزود: خوشبختانه ذوب آهن يكسرى اقدامات اصلاحى لازم را در اين استاديوم انجام داده است تا در زمان مقرر مسئولان و ناظران afc آن را تاييد كنند. باشگاه سپاهان هم در بخش هاى كوچكى كمك لازم را كرده است.
    ابرار ورزشی

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض نگاهی به قرعه کشی لیگ قهرمانان آسیا

در انتظار پایان حسرت ۱۸ ساله
    با مشخص شدن گروه بندی لیگ قهرمانان آسیا، نماینده های ایران از این پس نگاهی جدی تر به این رقابتها خواهند داشت و با توجه به شناختی که از حریفانشان به دست می آورند، می توانند با برنامه ریزی دقیق تر خود را آماده نتیجه گیری در لیگ قهرمانان آسیا کنند.
    چهار نماینده فوتبال ایران در شرایطی متفاوت به استقبال رقاتبهای آسیایی خواهند رفت.
    پرسپولیس و سپاهان که تیم های اول و دوم لیگ حرفه ای هفتم بودند، به واسطه قرار گرفتن در سید b و a با قرعه ای به مراتب آسان تر نسبت به استقلال و صبا که به عنوان نماینده های سوم و چهارم فوتبال ایران به لیگ قهرمانان راه یافته اند، مواجه شده اند.
    این چهار تیم در شرایطی با هدف موفقیت در سطح فوتبال باشگاهی آسیا به میدان خواهند رفت که از آخرین قهرمانی تیم های باشگاهی ایران در قاره، ۱۸ سال می گذرد. جالب است بدانید که آخرین مربی ایرانی که تیمش را قهرمان آسیا کرد، فیروز کریمی بود که حالابا صبای قم دوباره خود را درسطح اول آسیا می بیند.
    در زیر نگاهی داریم به چهارگانه ای که تیم های ایرانی برای رسیدن به قهرمانی آسیا در پیش دارند.
    گروه a
    صبا و تیم های بزرگ قاره
    فیروز کریمی در شرایطی بعد از ۱۸ سال به لیگ قهرمانان آسیا باز می گردد که نه تنها برای قهرمانی، بلکه برای رسیدن به جمع ۱۶ تیم برتر هم کار سختی پیش روی خود می بیند.
    الهلال عربستان را که با سابقه قهرمانی پا به لیگ قهرمانان گذاشته است، می توان جدی ترین حریف صبا و پر امیدترین تیم این گروه برای رسیدن به مراحل نهایی رقابتها دانست.
    این در حالی است که پاختاکور هم که نماینده فوتبال در حال اوج ازبکستان است، در کنار الاهلی، حریفانی نیستند که صبایی بخواهند آنها را دست کم بگیرند.
    البته نباید از تجربه و حرفه ای گری فیروز کریمی به سادگی گذشت، او آخرین مربی ایرانی است که جام قهرمانی آسیا را بر بالای سر برده است و بی شک می تواند با حرفه ای گری، امیدهای تیمش را برای موفقیت افزایش دهد.
    گروه b
    پرسپولیس می تواند اگر...
    رقابت جدی فوتبال ایران و عربستان هم موجب نمی شود تا الشباب را حریفی قابل بحث برای پرسپولیس دانست. آنها با وجود اینکه در لیگ داخلی کشورشان افتخارات قابل توجهی را به دست آورده اند، در لیگ قهرمانان هیچ گاه حرف خاصی برای گفتن نداشتند و معمولاً در همان مراحل اول حذف می شوند.
    در کنار این حریف نه چندان قابل توجه به لحاظ شخصیتی و آمادگی، الغرافه قطر و یکی از تیم های الشارجه امارات یا دمپوی هند دیده می شوند که باعث شده تا قرمزها امیدواری زیادی به موفقیت در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا داشته باشند.
    البته این مهم زمانی به دست می آید که پرسپولیس حاشیه های چند وقت اخیر را به بایگانی بسپارد تا با توجه به پتانسیل فوق العاده ای که در تمام خطوط خود در اختیار دارد، بتواند بازگشتی پر فروغ به آسیا داشته باشد.
    گروه c
    به قول afc، گروه مرگ!
    " گروه c، گروه مرگ لیگ قهرمانان محسوب می شود."
    این اظهارنظر رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا، نشان داد که استقلال چه کار سختی برای رسیدن به قهرمانی و حتی مرحله یک هشتم نهایی دارد.
    همگروهی با الجزیره امارات و الاتحاد عربستان نشان می دهد که تیم ها در کنار اینکه به فکر گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان باشند، باید به این هم توجه داشته باشند تا با به دست آوردن رتبه ای شایسته در لیگ داخلی، گروه راحتتری را پیش روی خود ببینند.
    البته استقلال به واسطه افتخاراتی که در آسیا دارد و همچنین بهره گیری از کادر فنی هماهنگ و بازیکنان آماده در خطوط مختلف، نمی تواند خود را از پیش ناکام تصور کند و به طور حتم می تواند با برنامه ریزی مناسب و همچنین دقت عمل در برطرف کردن نقاط ضعف، امیدواری اش را نسبت به نتیجه گیری در لیگ قهرمانان آسیا افزایش دهد.
    گروه d
    زردها، امیدوار
    سپاهان با اینکه تیم مقتدر و متمول "بنیاد کار" ازبکستان را همگروهی خود می بیند، نگرانی خاصی بابت رسیدن به مرحله یک هشتم نهایی ندارد.
    حتی اگر با توجه به مقیاس روی کاغذ، نماینده ازبکستان را شانس مسلم صعود از گروه d بدانیم، الشباب امارات و الاتفاق عربستان را نمی توانند حریفانی قابل بحث برای شاگردان فرهاد کاظمی تلقی شوند.
    سپاهان از چند هفته پیش هدایت خود را به فرهاد کاظمی سپرده است؛ با توجه به شناختی که کاظمی از این تیم دارد و نشان داده که سپاهان را به سمت موفقیت سوق می دهد، می توان امیدوار بود که زردپوشان اصفهانی یکی از تیم های پر امید ایران در لیگ قهرمانان آسیا محسوب می شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض تساوي حريف سپاهان مقابل بارسلونا

تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان در ديداري دوستانه مقابل بارسلونا به تساوي دست يافت.
    به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، روز گذشته تيم فوتبال بنيادكار ديداري دوستانه با بارسلونا صدرنشين لاليگا، برگزار كرد كه اين ديدار به تساوي يك بر يك انجاميد.
    در اين بازي تمامي بازيكنان اصلي بارسلونا حضور داشتند و تيم فوتبال بنيادكار نيز از بازيكنان اصلي خود در اين ديدار بهره مي‌برد با اين تفاوت كه ريوالدو بازيكن سال‌هاي دور بارسلونا در اين مسابقه حضور نيافت. كارلس پوپول گل بارسلونا را دقيقه 21 و جپاروف گل بنيادكار را در دقيقه 37 به ثمر رساندند. بنيادكار صدرنشين ليگ ازبكستان با برگزاري اين ديدار آمادگي خود را به رخ حريفان خود در ليگ قهرمانان آسيا كشيد. اين تيم رقابت هاي آسيايي با سپاهان اصفهان هم گروه است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض انتقاد روزنامه های اماراتی از لوکا بوناچیچ / حواس او به پرسپولیس بود

برخی روزنامه های اماراتی با انتقاد از عملکرد لوکا بوناچیچ در تیم فوتبال النصر برخی شکست های او با این تیم را عمدی دانستند.به گزارش خبرنگار مهر، لوکا بوناچیچ که از ابتدای فصل جاری رقابتهای لیگ امارات هدایت تیم فوتبال النصر را برعهده گرفته بود، هفته گذشته و پس از کسب نتایج ضعیف از سمت خود برکنار شد.
    روزنامه های الخلیج و اخبار الیوم چاپ امارات در شماره های امروز خود با انتقاد از عملکرد لوکا بوناچیچ از او به عنوان یک مربی عصبانی نام برده اند. الخلیج در این مورد نوشت: بوناچیچ در این مدت رفتار خوبی با بازیکنان النصر و حتی بازیکنانی ایرانی که خودش آورده بود نداشت و یک مربی کاملا عصبانی بود.
    این روزنامه در ادامه انتقاد خود از لوکا بوناچیچ آورده است: هر چند او سرمربی النصر بود اما تمام حواسش به پرسپولیس بود و بارها مدعی شده بود که برخی تیم های ایرانی بشدت خواهان او هستند.
    به نوشته این روزنامه اماراتی بوناچیچ برخی شکست های النصر را عمدا متحمل می شد تا مسئولان این باشگاه وی را اخراج کنند.
    این روزنامه به نقل از بوناچیچ مدعی شده است که مسئولان باشگاه پرسپولیس ایران مدتهاست به دنبال جذب وی هستند و شاید به همین خاطر است که بوناچیچ رفتارهای غیرحرفه ای در النصر دارد.
    براساس گزارش خبرنگار مهر طی روزهای گذشته اخباری مبنی بر مذاکره مسئولان باشگاه پرسپولیس با بوناچیچ منتشر شده که البته همه این اخبار از سوی مسئولان این باشگاه تهرانی تکذیب شده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض دلم براى فوتبال ايران تنگ شده است

قنبرى: دوست دارم در اصفهان باشم
    كريم قنبرى مربى النصر دوست دارد هر چه زودتر شرايطى فراهم شود تا به ايران برگردد. فكر نكنيد چون لوكا بوناچيچ از اين تيم رفته قنبرى جايگاهش به خطر افتاده و دوست دارد برگردد بلكه او دلش براى فوتبال ايران و خود ايران تنگ شده است.
    • چرا لوكا از النصر جدا شد؟
    - لوكا استعفا داد و رفت. دليلش اين بود كه لوكا بازيكن مى خواست و باشگاه نتوانست بازيكن جذب كند و به همين دليل لوكا استعفا داد و از النصر جدا شد قرار بود از اول فصل بازيكن بگيرند اما نيم فصل هم نگرفتند. حتى در اردوى فصل هم ۲ تا از بازيكنانى كه در اردو بودند را فروختند.
    • شما با لوكا به النصر رفتيد حالا كه او استعفا داده و رفته قصد نداريد استعفا دهيد؟
    - نه. فعلاً كه هستيم تا باشگاه تكليف را مشخص كند. به ما گفتند كه ادامه بدهيد ما هم هستيم و كار مى كنيم. آقاى پاگلزدورف هم تازه آمده اند و در تمرينات حضور دارند.
    • با پاگلزدورف در مورد ادامه همكارى با النصر صحبت نكرديد؟
    - باشگاه به من گفت كارت را ادامه بده من هم مشغول هستم و فعلاً صحبتى با پاگلزدورف نكرده ام.
    • پاگلزدورف با خودش دستيار به النصر آورده است؟
    - نه. هنوز كه كسى را نياورده است.
    • شما نگران آينده كارتان در النصر نيستيد؟
    - ما حرفه اى هستيم و آمده ايم اينجا كار كنيم هر چه در توان داريم ارائه مى كنيم اگر مورد قبول بود كه هستيم در غير اين صورت رابطه مان قطع مى شود اما چيزى كه مسلم است اينكه دلم براى فوتبال ايران و خود ايران تنگ شده است و دوست دارم به ايران برگردم.
    • لوكا با تيمى صحبت نكرده است؟
    - تا آخرين دقايقى كه با هم بوديم گفت دوست دارم چند ماه استراحت كنم و بعد از آن براى سال آينده تصميم مى گيرم.
    • مى گويند معدنچى اين اواخر مصاحبه هايى عليه لوكا كرده است؟
    - نمى دانم من چيزى نشنيدم.
    • وضعيت النصر چطور است؟
    - ما در جام اتصالات باز هم باختيم و امتياز نگرفتيم. در اين مسابقه هم شرايط ما به هم ريخت چون از ۳ بازى يك برد و ۲ باخت داريم. در ليگ هم با ۱۲ امتياز در جدول هفتم هستيم.
    • پاگلزدورف در اين شرايط قول خاصى به مديران باشگاه داده است؟
    - نمى دانم. بايد از مسئولان باشگاه بپرسيد، چيزى نشنيده ام. فكر نكنم با اين تيم بشود قهرمان شد اما سعى مى كنيم بين ۴ تيم اول باشيم.
    • اگر به ايران برگرديد دوست داريد در سپاهان كار كنيد؟
    - بايد شرايط فراهم بشود و ببينم چه اتفاقى مى افتد اما با توجه به مشكلاتى كه دارم دوست دارم در اصفهان بمانم.
    ابرار ورزشی

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض رقيب اصلى ما سپاهان است

اولادى: دوست دارم به پرسپوليس برگردم

مهرداد اولادى، مهاجم تيم الشباب امارات كه پس از مدت ها سكونشينى در اين تيم موفق شده نظر سرمربى را جلب كند شرايط الشباب را خوب توصيف كرد. او اميدوار است دوباره پيراهن پرسپوليس را بر تن كند. گفت و گوى ما با وى را در ادامه مى خوانيد:
    • شرايط فعلى الشباب چگونه است؟
    - شرايط بد نيست. روند رو به رشدى را در پيش گرفته ايم و رفته رفته به روزهاى آرمانى نزديك مى شويم.
    • آمادگى جسمانى خودت چطور است؟
    - با توجه به اينكه سال گذشته مصدوميتى برايم پيش آمده بود اكنون شرايط خوبى دارم اما هنوز هم در شرايط ايده آل به سر نمى برم.
    • اوايل فصل در تركيب الشباب قرار نمى گرفتى اما اكنون شرايطت در تيم تغيير كرده است. چه كارى انجام دادى تا نظر مربى تيم را به سوى خود جلب كردى؟
    - ببينيد در امارات هر تيم مى تواند ۵ بازيكن خارجى را به خدمت بگيرد اما در هر بازى فقط از ۳ بازيكن خارجى مى تواند استفاده كند. الشباب در اين فصل ۵ بازيكن خارجى دارد و به همين علت در اوايل فصل كمتر بازى مى كردم. اين موضوع هم تا حدى طبيعى بود چون مربى تيم به بازيكنان مورد علاقه خود بيشتر بازى مى داد. اكنون شرايط بهتر شده و توانسته ام آمادگى خودم را به مربى تيم تحميل كنم.
    • مگر مربى الشباب به تو اعتقاد ندارد؟
    - در اوايل فصل اينطور بود. قبل از شروع فصل قصد جدايى از الشباب را داشتم اما با باشگاه قرارداد داشتم و نمى توانستم جايى بروم. به هر حال خدا را شكر كه روزهاى سخت را پشت سر گذاشتم. در اين مدت فشار زيادى روى من بود. من هيچ گاه در چنين شرايطى قرار نگرفته بودم.
    • الشباب در فصل گذشته قهرمان شد. چرا در اين فصل نتايج خوبى نگرفته ايد؟
    - فكر مى كنم اين موضوع كمى تكرارى شده است كه هر تيمى كه قهرمان مى شود فصل بعد دچار افت شده و نتايج مطلوبى كسب نمى كند. البته در اين فصل مشكلات زيادى هم گريبانگير تيم ما شد. متأسفانه مشكلات مالى هم به سراغ تيم ما آمد و نتوانستيم آن طور كه بايد نتيجه گيرى كنيم.
    • مهرداد اولادى از آن دسته بازيكنانى بود كه مى توانست به يك ستاره در فوتبال ايران تبديل شود اما اينطور نشد. علت اين ناكامى چيست؟
    - متأسفانه يك سرى حواشى به صورت ناخواسته سر راه من قرار گرفت. من با فكر الشباب را انتخاب نكردم و فقط به خاطر منافع پرسپوليس به امارات آمدم. در آن زمان مسئولان الشباب به من پيشنهاد دادند و با ۵ دقيقه فكر كردن و با توجه به مشكلات مالى پرسپوليس چشم بسته اين پيشنهاد را قبول كردم اما باشگاه پرسپوليس حتى پول من را هم نداد. با آمدن من به امارات حدود يك ميليارد تومان به پرسپوليس رسيد اما آنها ۲۳۰ ميليون طلبم را هم پرداخت نكردند. فكر مى كنم اگر اين كار را انجام نمى دادم اكنون شرايط بهترى داشتم به هر حال قسمت من اين بوده است و اعتراضى هم ندارم. من هنوز هم جوان هستم و جا براى پيشرفت بسيار دارم.
    • به تيم ملى هم فكر مى كنى؟
    - چرا كه نه. فكر مى كنم تمام بازيكنانى كه در ليگ ۲ هم بازى مى كنند آرزويشان است كه پيراهن تيم ملى را بر تن كنند. اميدوارم بتوانم نظر مربيان تيم ملى را جلب كنم و ملى پوش شوم. متأسفانه مربيان تيم ملى ليگ امارات را دوست ندارند و توجه زيادى به بازيكنان حاضر در امارات نمى كنند.
    • در خصوص قرعه كشى ليگ قهرمانان و همگروهى تيمتان با سپاهان چه نظرى دارى؟
    - گروه ما گروه سختى است اما صعود كردن از اين گروه دور از دسترس نيست. به نظر من اصلى ترين رقيبمان در رقابت هاى آسيايى سپاهان است. البته تيم ازبكستانى هم تيم قدرتمندى است.
    • چقدر به صعود اميدواريد؟
    - با توجه به اينكه در ليگ امارات شرايط خوبى نداريم اميد بسيارى داريم تا در ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبى بگيريم و جبران مافات كنيم. صعود كردن از مرحله مقدماتى كار سختى است. به نظر من بايد هدف ما صعود به مراحل بالاتر باشد.
    • درباره پرسپوليس و وضعيت نا بسامان اين تيم چه صحبتى دارى؟
    - نظر خاصى در اين مورد ندارم چرا كه من اكنون در جريان دقيق اتفاقات موجود در پرسپوليس نيستم. فقط براى اين تيم آرزوى موفقيت مى كنم و اميدوارم مشكلات آنها روز به روز كمتر شود تا در ليگ قهرمانان آسيا نيز نتايج خوبى بگيرند.
    • تا چه زمانى در الشباب مى مانى؟
    - من ۷ ماه ديگر با اين تيم قرارداد دارم و بعد از آن با بررسى پيشنهاداتم سعى مى كنم بهترين تصميم را بگيرم.
    • امكان دارد به پرسپوليس برگردى؟
    - شخصاً دوست دارم به ايران برگردم و بار ديگر پيراهن پرسپوليس را بر تن نمايم. من يك پرسپوليسى اصيل هستم و اميدوارم دوباره قرمزپوش شوم.

منبع: ابرار ورزشی

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون دوست عزيز .
    برخی روزنامه های اماراتی با انتقاد از عملکرد لوکا بوناچیچ در تیم فوتبال النصر برخی شکست های او با این تیم را عمدی دانستند
    اين آدم واقعا اخلاق ورزشي نداره !!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

آره ازش متنفرم.
    اين يارو تو فولاد و استقلال اهواز بود و هيچ كس نميشناختش.
    هيچ كاريم تو اون 2 تا تيم نتونست بكنه.
    ولي تو سپاهان اسم و رسم پيدا كرد.
    اون وقت براي پول بيشتر النصر وسط فصل سپاهان را بيچاره كرد و رفت.
    حتي به نظر من يه سري از باخت هاي آخر نيم فصل سال پيش هم عمدا تقصير لوكا بود.
    توي يه بازي يادم هست بين 2 نيمه 3 تا تعويضشو انجام داد!! هيچ مربي احمقي همچين كاري مي كنه؟
    اون وقت وسطاي نيمه محمود كريمي مصدوم شد و تيم مجبور شد تا آخر بازي 10 نفره بازي كنه.

يادمه ساكت مي گفت، لوكا هر كاري كرد كه ما اخراجش كنيم ولي نكرديم.
    حتي بين نيم فصل گفته بود كه 7 تا بازيكنا بايد از باشگاه اخراج شند.(از جمله محمود كريمي)
    بازم مديرا قبول كرده بودند.
    اونم كه ديده بود خبري از اخراج نيست، استعفا داد و رفت.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

انگار سر و كله اش دوباره توي ايران پيدا شده . فكر نكنم هيچ تيمي قبولش كنه !!
    ازش متنفرم.
    با اين كاري كه كرد خيلي ها شناختنش و حتي بعضي از طرفداراي تيم هاي رقيب هم از كاري كه با سپاهان كرد اعلام نارضايتي مي كردن .
    Last edited by PLAΨMID; 17-01-2009 at 18:37.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

نوید کیا عجب گلی زد به سایپا !!!!

خیلی قشنگ زد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •