تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 126 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1251

نام تاپيک: نرم افزارهای فارسی

Banned m45m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nimafire

این هم یه برنامه بسیار قوی برای تبدیل dvd به انواع فرمتها با کیفیت عالی این برنامه توسط گروه nimafire به وسیله جناب آقای آرش صفاری فارسی شده.
    خوشحال میشم که نظرات شما را در رابطه با مشکلات و ... این برنامه دریافت کنیم.
    در همین تاپیک منتظر نظرات دوستان هستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام
    دوست عزيز شما محبت كنيد فارسي ساز برنامه را برايمان بگذاريد ،چون من برنامه را انگليسي دارم و برنامه پرسيان هم ارور ميده و فارسي نميكنه .
    باتشكر .
    موفق باشيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط karimi_1366
    تا به حال از "راهنمای" ویندوز را به زبان انگلیسی مطالعه می کردید و ممکن است که یکی از خواسته های شما از مایکروسافت و یا دیگران تبدیل و ترجمه این راهنما به زبان فارسی باشه که کمک بسیار زیادی برای یادگیری مبتدیان از ویندوز را به همراه دارد.

راهنمای ویندوز اکس پی به زبان فارسی به شما کمک می کند تا بتوانید تمام قسمت های ویندوز را یاد بگیرید...
    این فایلها که همه با فرمت HTML هستند تمام بخشهای ویندوز را درون خود جای داده است و دقیقاً راهنمای ویندوز اکس به زبان انگلیسی را ترجمه کرده اند... البته قابل توجه و ذکر این مطلب هست که این راهنما توسط خود مایکروسافت به همراه پک فارسی ویندوز ارائه شده است و این ترجمه توسط فرد خاصی درست نشده...

در ضمن، این راهنما متأسفانه فهرست نداره، دوستانی که وقت آزاد داشتند و در زمینه HTML دانائی دارند، می توانند این راهنما را فهرست بندی بکنند.

سلام فايل وينرر پاسورد لازم داره. لطف مي كنيد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مورد قبلي رل اصلاح مي شود پاسورد را يافتم. شاد باشيد

Banned m45m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط m45m
    با سلام
    دوست عزيز شما محبت كنيد فارسي ساز برنامه را برايمان بگذاريد ،چون من برنامه را انگليسي دارم و برنامه پرسيان هم ارور ميده و فارسي نميكنه .
    باتشكر .
    موفق باشيد.
    با سلام
    دوست عزيز هنوز اصلاح نشده است .
    موفق باشيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اسلامیّه

پيش فرض Disk Password Protection

دوستان عزیز سلام.ایندفعه با دست پر اومدم تا کفتون ببره.یعنی عمرا کرک این نرم افزار توپ رو به این راحتی ها پیدا کنید.دهنم سرویس شد ولی آخرش از اونجایی که ایرانی هر کاری رو بخواد میتونه و ما هم خوشبختانه ایرانی بودم گیرش آوردم.حالا هم نسخه سازگار با کرک رو در اختیار شما عزیزان قرار میدم.با این نرم افزار به راحتی پسورد بذارید روی پارتیشن یا دیسکتون و مطمئن باشید هر جا بره باز نمیشه.البته این ادعای نرم افزار هست.من امتحانش نکردم.ولی کارش حرف نداره آخـــــــــــــــــــــــ رشه

For Download Disk Password Protection with serial number click on the above link

ظمنا فایل فارسی رو به پوشه Languagesدر محل نصب برنامه کپی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اسلامیّه

پيش فرض Cryptic Disk

دوستان عزیز اینم دومین محصول Exladeکه کارش واقعا توپه.با استانداردهای پنتاگون از اطلاعاتتون محافظت میکنه.شما یه پارتیشن خالی رو با این نرم افزار رمز گذاری میکنید.بعد برای هر بار استفاده پارتیشنتون رو نصب میکنید و اطلاعاتتون رو اون رو میریزید و بعد هم اصطلاحا حذف میکنید .دوبار که نصب کنید اطلاعاتتون اون رو هست.استاندارد رمز گذاری ناسا و پنتاگون رو استفاده میکنه.دیگه خود دانید

فایل فارسی دارای اطلاعات ثبت:
    برای ثبت چندین بار تلاش کنید.ظمنا به بزرگ و کوچک بودن حروف حساس است

Banned m45m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mohammadamirbazrafshan
    دوستان عزیز سلام.ایندفعه با دست پر اومدم تا کفتون ببره.یعنی عمرا کرک این نرم افزار توپ رو به این راحتی ها پیدا کنید.دهنم سرویس شد ولی آخرش از اونجایی که ایرانی هر کاری رو بخواد میتونه و ما هم خوشبختانه ایرانی بودم گیرش آوردم.حالا هم نسخه سازگار با کرک رو در اختیار شما عزیزان قرار میدم.با این نرم افزار به راحتی پسورد بذارید روی پارتیشن یا دیسکتون و مطمئن باشید هر جا بره باز نمیشه.البته این ادعای نرم افزار هست.من امتحانش نکردم.ولی کارش حرف نداره آخـــــــــــــــــــــــ رشه

For Download Disk Password Protection with serial number click on the above link

ظمنا فایل فارسی رو به پوشه Languagesدر محل نصب برنامه کپی کنید
    با سلام
    دوست عزيز لينك امروزت خراب است و در حال حاضر سره كاريم .

سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري .

Banned m45m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mohammadamirbazrafshan
    دوستان عزیز اینم دومین محصول Exladeکه کارش واقعا توپه.با استانداردهای پنتاگون از اطلاعاتتون محافظت میکنه.شما یه پارتیشن خالی رو با این نرم افزار رمز گذاری میکنید.بعد برای هر بار استفاده پارتیشنتون رو نصب میکنید و اطلاعاتتون رو اون رو میریزید و بعد هم اصطلاحا حذف میکنید .دوبار که نصب کنید اطلاعاتتون اون رو هست.استاندارد رمز گذاری ناسا و پنتاگون رو استفاده میکنه.دیگه خود دانید

فایل فارسی دارای اطلاعات ثبت:
    برای ثبت چندین بار تلاش کنید.ظمنا به بزرگ و کوچک بودن حروف حساس است
    با سلام
    دوست عزيز هر دو لينك امروزت خراب است و در حال حاضر سره كاريم .

سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري .
    با سلام :اصلاح شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد.
    Last edited by m45m; 18-07-2006 at 07:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد محترم چند تا سوال دارم اميدوارم پاسخ آنها را بگيرم :
    1ـ من با نرم افزار ResHack شروع به فارسي سازي كردم مثلا نرم افزار جت اوديو . قبل از نصب كه نتوانستم يعني ستاپ برنامه داراي منوهاي موجود نبود . اما بعد از نصب و در پوشه برنامه ها جت اوديو را انتخاب و تقريبا آن را فارسي كرده ام اما فارسي شده آن را بايد به عنوان كرك و بعد از نصب نرم افزار اصلي در پوشه آن كپي كني . آيا راهي براي فارسي سازي اصل نرم افزار وجود دارد ؟ چگونه ؟
    2ـ پوسته نرم افزارفارسي نمي شود ، با وجود اينكه تمام منوها ، ديالوگها و استرينگ تيبل ها را فارسي كرده ام . آيا راهي براي اينكار وجود دارد .
    3_ طريقه فارسي سازي ساير نرم افزارهاي خود ويندوز مثلا ويندوز ميديا پلير چگونه است ؟ آيا نرم افزار خاص ديگري براي اينكار وجود دارد ؟
    با تشكر ـ آرياس

Banned m45m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 7260
    با سلام خدمت اساتيد محترم چند تا سوال دارم اميدوارم پاسخ آنها را بگيرم :
    1ـ من با نرم افزار ResHack شروع به فارسي سازي كردم مثلا نرم افزار جت اوديو . قبل از نصب كه نتوانستم يعني ستاپ برنامه داراي منوهاي موجود نبود . اما بعد از نصب و در پوشه برنامه ها جت اوديو را انتخاب و تقريبا آن را فارسي كرده ام اما فارسي شده آن را بايد به عنوان كرك و بعد از نصب نرم افزار اصلي در پوشه آن كپي كني . آيا راهي براي فارسي سازي اصل نرم افزار وجود دارد ؟ چگونه ؟
    2ـ پوسته نرم افزارفارسي نمي شود ، با وجود اينكه تمام منوها ، ديالوگها و استرينگ تيبل ها را فارسي كرده ام . آيا راهي براي اينكار وجود دارد .
    3_ طريقه فارسي سازي ساير نرم افزارهاي خود ويندوز مثلا ويندوز ميديا پلير چگونه است ؟ آيا نرم افزار خاص ديگري براي اينكار وجود دارد ؟
    با تشكر ـ آرياس
    با سلام
    دوست عزيز قبلا به تميزي انگليسي فارسي شده است و موجود است اگر خواستي برايت بگذارم .
    زياد زحمت نكش .
    موفق باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •