با سلامنوشته شده توسط nimafire
دوست عزيز شما محبت كنيد فارسي ساز برنامه را برايمان بگذاريد ،چون من برنامه را انگليسي دارم و برنامه پرسيان هم ارور ميده و فارسي نميكنه .
باتشكر .
موفق باشيد.
با سلامنوشته شده توسط nimafire
دوست عزيز شما محبت كنيد فارسي ساز برنامه را برايمان بگذاريد ،چون من برنامه را انگليسي دارم و برنامه پرسيان هم ارور ميده و فارسي نميكنه .
باتشكر .
موفق باشيد.
سلام فايل وينرر پاسورد لازم داره. لطف مي كنيد؟نوشته شده توسط karimi_1366
مورد قبلي رل اصلاح مي شود پاسورد را يافتم. شاد باشيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط m45m
با سلام
دوست عزيز هنوز اصلاح نشده است .
موفق باشيد.
دوستان عزیز سلام.ایندفعه با دست پر اومدم تا کفتون ببره.یعنی عمرا کرک این نرم افزار توپ رو به این راحتی ها پیدا کنید.دهنم سرویس شد ولی آخرش از اونجایی که ایرانی هر کاری رو بخواد میتونه و ما هم خوشبختانه ایرانی بودم گیرش آوردم.حالا هم نسخه سازگار با کرک رو در اختیار شما عزیزان قرار میدم.با این نرم افزار به راحتی پسورد بذارید روی پارتیشن یا دیسکتون و مطمئن باشید هر جا بره باز نمیشه.البته این ادعای نرم افزار هست.من امتحانش نکردم.ولی کارش حرف نداره آخـــــــــــــــــــــــ رشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
For Download Disk Password Protection with serial number click on the above link
ظمنا فایل فارسی رو به پوشه Languagesدر محل نصب برنامه کپی کنید
دوستان عزیز اینم دومین محصول Exladeکه کارش واقعا توپه.با استانداردهای پنتاگون از اطلاعاتتون محافظت میکنه.شما یه پارتیشن خالی رو با این نرم افزار رمز گذاری میکنید.بعد برای هر بار استفاده پارتیشنتون رو نصب میکنید و اطلاعاتتون رو اون رو میریزید و بعد هم اصطلاحا حذف میکنید .دوبار که نصب کنید اطلاعاتتون اون رو هست.استاندارد رمز گذاری ناسا و پنتاگون رو استفاده میکنه.دیگه خود دانید
فایل فارسی دارای اطلاعات ثبت:
برای ثبت چندین بار تلاش کنید.ظمنا به بزرگ و کوچک بودن حروف حساس است
با سلامنوشته شده توسط Mohammadamirbazrafshan
دوست عزيز لينك امروزت خراب است و در حال حاضر سره كاريم .
سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري .
با سلامنوشته شده توسط Mohammadamirbazrafshan
دوست عزيز هر دو لينك امروزت خراب است و در حال حاضر سره كاريم .
سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري . سره كاري .
با سلام :اصلاح شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.
Last edited by m45m; 18-07-2006 at 07:51.
با سلام خدمت اساتيد محترم چند تا سوال دارم اميدوارم پاسخ آنها را بگيرم :
1ـ من با نرم افزار ResHack شروع به فارسي سازي كردم مثلا نرم افزار جت اوديو . قبل از نصب كه نتوانستم يعني ستاپ برنامه داراي منوهاي موجود نبود . اما بعد از نصب و در پوشه برنامه ها جت اوديو را انتخاب و تقريبا آن را فارسي كرده ام اما فارسي شده آن را بايد به عنوان كرك و بعد از نصب نرم افزار اصلي در پوشه آن كپي كني . آيا راهي براي فارسي سازي اصل نرم افزار وجود دارد ؟ چگونه ؟
2ـ پوسته نرم افزارفارسي نمي شود ، با وجود اينكه تمام منوها ، ديالوگها و استرينگ تيبل ها را فارسي كرده ام . آيا راهي براي اينكار وجود دارد .
3_ طريقه فارسي سازي ساير نرم افزارهاي خود ويندوز مثلا ويندوز ميديا پلير چگونه است ؟ آيا نرم افزار خاص ديگري براي اينكار وجود دارد ؟
با تشكر ـ آرياس
با سلامنوشته شده توسط 7260
دوست عزيز قبلا به تميزي انگليسي فارسي شده است و موجود است اگر خواستي برايت بگذارم .
زياد زحمت نكش .
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)