بچه ها دلم گرفت
پس جواب سوال من چی !!
بچه ها دلم گرفت
پس جواب سوال من چی !!
يكي ديگه هم من پيدا كردم AcousticK800-HoGWaRtS
صداش در بلندگو معموليه ولي در هندز فري هم بم خوبي داره و هم زير و هم بلندي يعني هندزفريش توپه
لينك دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اين ارور را در خيلي گوشيهاي ديگه هم ديدم مثلا P990 و يا بعضي از K750 و ...
اما اهميت ندادم و كابل را دراوردم و تا بحال هم هيچ مشكلي نيومده البته نميگم كه مشا هم اين كار را بكين
راستي شما بكدوم روش برق USB را قطع ميكني ؟
خیلی ممنون از توجهتون.
وقتی با این اشکال روبرو می شم، یا کابل رو از case جدا میکنم یا از از گوشی، خوب بعضی وقت ها هم سیستم رو خاموش میکنم.
راه بهتری هست؟
خوب بهترين گزينه اينه كه در My Computr روي درايو مموري راست كليك كرده و گزينه Eject را بزنيو بعد با خيال راحت كابل را درش بياري
حال اگر ارور داد دلايلي ميتونه داشته باشه كه بيخيال راه ديگه اي را ميگم
موقعي كه يك وسيله از جمله گوشي يا ريدر از طريق بلوتوث به كامپيوتر وصل ميشه در Taskbar ويندوز همون بغل ساعت يه گزينه اظافه ميشه كه يك فلش يبز رنگ هم دارد روي آن دوبار كليك ميكنيم تا باز بشه بعد ليست از Device هايي كه از طريق بلوتوث وصل شده اند مشاهده ميشه كه شما بايد روي آن كليك كرده و پايين Stop را بزني بعد دوباره يه صفحه اي مياد كه بازم Stop را ميزني بعدش كار تمومه برق USB قطع ميشه و ميتئني با خيال راحت كابل را قطع كني
اين روش به درد همه ميخوره
موفق باشين
Last edited by golmohammadi; 10-12-2007 at 13:06.
اولی رو امتحان می کنم ببین چی می شه.
ولی دومی رو بارها استفاده کردم و دقیقا بعد از استفاده از اون با این ارور مواجه می شم.
به هر حال نتیجه رو می زارم. ممنون.
آقا ممنون خیلی خوب بود
انو امتحان كنيد نتيجه رو بگيد من با هندزفري امتحان كردم گوشم درد گرفتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی می تونه در مورد گوشی نوکیا5200 توضیحاتی رو بده ؟
با اینکه ربطی به تاپیک نداره
نسبت به قیمتش خیلی خوبه.صداش که حرف نداره.مموری هم میخوره.یکم LCD ش ضعیفه.دوربین هم غیر قابل استفاده.اگه ملاکت گوشیه دخترانه نیست NOKIA 3110 بهتره.منظورم امکاناتش.
برای اطلاعات دقیق تر تو انجمن زیر سوالتو مطرح کن:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)