نظرتون چيه ؟؟؟ :ديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون چيه ؟؟؟ :ديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولین گیم پلی از بازی منتشر شد، منم اون برداشت GameSpot رو خوندم ولی حسش ندارم در موردش خیلی بنویسم فقط نکات مهم اینه که:
-بازی در سال 1940-1950 هست و اسلحه های بهتر و ماشین های بهتر موجوده.
-بازی مثل نسخه اول خوب OpenWorld هست ولی دنیای بازی تقریبا 10 برابر دنیای Mafia هست (10 مایل مربع برابر نزدیک 25 کیلومتر مربع)
-پلیس ها در بازی تنبل هستن یکمی یعنی مثلا بعد از کمی تعقیب شما بی خیال میشن مگه اینکه شما به هر حال به مردم عادی تیراندازی کرده باشی اونقت نیروی کمکی در خواست میکنن.
-داستان بازی در مورد 10 سال زندگی مردیه که اول آدم خوبیه و زیر دست باباش داره کار میکنه ولی کم کم وارد باند مافیا میشه و آدم موفقی میشه در حرفه خودش ولی بعدا با پلیس همکاری میکنه و..
- نکته مهم در مورد بازی سیستم مبارزات بازی هست که نویسنده Gamespot میگه مبارزه مسلحانه بازی این بازی بیشتر بازی رو به یک Shooter تبدیل کرده تا یه بازی auto-aiming minigame، نوع مبارزات بازی رو در بازیهایی دیگه هم دیدین بازی از سیستم کاور استفاده میکنه که میتونید پشت دیوارها و اشیا مخفی بشید و شلیک کنید (سبک بازیهای موتور Unreal3) این در مورد دشمن ها هم تو بازی هست (در GamePlay زیر معلومه خیلی سبک مبارزات مثل بازیهایی موتور Unreal3 هست).
-کلا آخرشم میگه بازی همه چیزهایی که در بازی Mafia1 بود رو داره ولی خیلی بهتر و بیشتر و تقریبا تمام چیزها از نوع تیراندازی تا رانندگی و... بهبود پیدا کرده بازیهم که MultiPlatform هست.
کلا تریلر رو ببنید همه چیزهایی که گفتم مشخصه توش با جزئیات.
GamePlay از بازی به حجم 40 مگ:
بصورت Stream:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقاله GameSpot:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی با این تصاویری که شما گذاشتید به نظرم گرافیکش در اون حد انتظار و مثه تصاویر قبلی نیست . ولی تا زمان انتشار باید صبر کرد . تاریخ دقیق انشارش کی هستش ؟
Trailer را ديدم :دي ولي در بازي چيزي به نام خون وجود نداره !!! با Tommy Gun طرفو سوراخ سوراخ كرد ولي يه قطره خون هم ازش نريخت !!!
اگه واقعا اينجوري باشه كه خيلي بد ميشه !!! من كه خيلي ضد حال خوردم !!!
تاريخ رو صفحه قبل زديم :دي TBA 2009
بازي در حد اون Trailerهاي اول كه ميگفتم Real Time هستش و ازين حرفا نبود !!! ولي خب هنوز معلوم نيست بازي كي عرضه ميشه شايد هنوز خيلي كار داشته باشه !!!
در كل Mafia گرافيك هم نداشته باشه بازم كلي طرفدار خواهد داشت :دي
ولي اون قضيه نبودن خون حالمو اساسي گرفت !!! خدا كنه اينجوري نباشه واقعا ....
Last edited by resident_evil; 18-04-2009 at 15:38.
گرافیک بازی حقیقتا با وجود اینکه کیفیت این تریلر خیلی خوب نیست ولی چیزی از این تریلر معلومه اونقدر خفن نیست و سیستم مبارزات هم بشدت شبیه بازیهای مثل Rainbow Six، GOW, MassEffect ... هست.
الان كه دقت ميكنم ميبينم گرافيك محيط بازي خوبه !!! مخصوصا وقتي ميره تو خيابون سوار ماشين هستش :دي
تو ساختمون هم كه هستن در هنگام تير اندازي شيشه ها باحال خورد ميشن :دي در كل بازيه خوبي ميه ديگه گير ندين به گرافيكش ...
ولي احساس ميكنم يكم رانندگيش روون نيستش !!! فرمون ماشين يه جوريه !!! خيلي خشكه به نظر البته خب طبيعيه !!! مال چندين سال پيشه ...
من که از Gamespot نقد نمی زارم چون سایته بی خودیه!
همینطور نقد هاش خیلی کم تر از IGN هست!!!!
ببینم IGN اومده بعد منم یکی میزارم!![]()
امروز شات هاي بسيار زيبايي از بازي Mafia II در وبسايت رسمي اين بازي (official website) منتشر شده.
علاوه بر اسكرين شات ها مي توانيد يك ويدئو را كه پس از وقفه اي طولاني منتشر شده را مشاهده نماييد كه در اين ويدئو خصوصيات كامل تير اندازي ، cursing و ساير مافياهاي مرتبط با بازي را مي توانيد مشاهده نماييد.
اين ويدئو را از دست ندهيد.
عکس و ویدئو:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا من توی این عکس هایی که دیدم بازی گرافیک خوبی داشت
نمی دونم چرا بقیه به گرافیک بازی گیر دادن و میگن خوب نیست!
البته من از رو تریلر GamePlay بازی گفتم که با عکس خیلی فرق میکنه خیلی از عکس ها از قبل رندر شده هستن با این حال من نگفتم گرافیکش بده فقط گفتم خیلی خفن نیست البته بازم حداقل از رو این تریلر اینطوری بود چون کیفیت تریلر هم خیلی خوب نبود. شما هم تریلر رو ببین.
Last edited by milky way; 19-04-2009 at 14:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)