فکرم کنم تنها کسی که باور کرده مورنیو از چلسی رفته آبراموویچه ...
آخه یه آدم چقدر میتونه احمق باشه ( موویچ رو میگم )![]()
فکرم کنم تنها کسی که باور کرده مورنیو از چلسی رفته آبراموویچه ...
آخه یه آدم چقدر میتونه احمق باشه ( موویچ رو میگم )![]()
فقط خدا کنه که لیگ اسپانیا رو انتخاب نکنه ...![]()
این لکه های خون رو فقط خوزه می تونه پاک کنه ...
پس تا همیشه روی آواتارم خواهد موند![]()
بازیکن اسبق منچستر آرتور البسیتون معتقد است خروج ناگهانی مربی چلسی ژوزه مورینیو از استمفورد بریج به منچستر یونایتد امتیاز بسیار خوبی برای استحکام قوای خود خواهد داد .
و این در حالیست ممکن است جایگزینی گرانت به جای مورینیو باعث خروج دسته جمعی آبی ها شود . او گفت : " من انتظار یک بازی کامل در اولترافورد را دارم و شخصا" معتقدم رفتن ناگهانی مورینیو به سود ما باشد .
" این برای چلسی یک ضرر تمام عیار است و مهم نیست که بازیکنان در این باره چه بگویند ولی مطمئنا" خیلی از آنان در خلوت خود از این جدایی متاثر شده ند .
" بسیاری از بازیکنان خارجی فقط به خاطر وجود مورینیو با چلسی قرارداد امضا کرده اند و این در حالیست که دو بازیکن محوری چلسی یعنی لمپارد و تری رابطه بسیار نزدیکی با مورینیو دارند و بعد از رقتن او بسیار ناامید شده اند .
منبع : Goal.com
شما رو نمی دونم و لی من یکی که قدرت دیدن این بازی رو ندارم .
تصور اینکه روی نیمکت باید بجای خوزه ، گرانت رو ببینم دیونم میکنه !!
این یارو هم فکر کرده خیلی باهوشه ، آرتور رو میگم ، خب هر ...ی هم می دونه چی قرار ه سر چلسی بیاد .
Last edited by persianastronomy; 22-09-2007 at 15:18.
اتفاقا" به نظر من هر جا بره خوبه و موفق میشه ولی فقط لیگ ایتالیا رو انتخاب نکنه .
درسته ! این لکه ننگ تا ابد روی چلسی خواهد ماند .
منم همین طور !
الان بجای اینه واسه بازیه چلسی - منچوستر ذوق داشته باشیم ، دپیم .
وقتی خبرای قبل از بازی چلسی - من یو رو می بینم حتی دوس ندام بخونمشون .
فکر کنم حالا حالا ها نتونم از تو فاز مورینیو در بیام . اصلا" شاید هیچ وقت در نیام .
دیدن یه مربی اسرائیلی اونم از نوع کریحوالمنظرش دیونم می کنه .
اصلا میدونی چیه به نظرم بمونه انگلیس بهتره ، مربی مثل خوزه حیفه که از انگلیس بره ، شده بره مربی ساندرلند بشه ...
ولی مطمئن باشید با همین تیمم می تونه دهنه خیلیا رو ببنده![]()
تایید میشه ... خدا کنه هر چی زود تر معلوم بشه کدام باشگاه رو انتخاب میکنه ... که بریم تو کارش![]()
برای اولین بار در طول عمرم دوس دارم این قضیه رفتن دسته جمعی بازیکنا عملی بشه تا به مسئولان چلسی بفهمونه یه صهیونیست ارزش کنار گذاشتن بهترین مربی دنیا رو نداره .
آخه چند بار مورینیو باید می گفت که "عاشق چلسیه " چند بار باید می گفت " لیگ برتر بهترین لیگ دنیاست " چند بار باید می گفت " دوست داره تمام مدت مربیگریش رو تو چلسی بمونه ".![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)