ببخشید دوباره پست میدم .
بعد از جواب به بالایی ، اگر اینو هم بگید ممنون میشم
دوربین s5is کجاییه تو ایران ؟ ژاپنی یا جنس های بنجل و بدردنخوره چینی
ببخشید دوباره پست میدم .
بعد از جواب به بالایی ، اگر اینو هم بگید ممنون میشم
دوربین s5is کجاییه تو ایران ؟ ژاپنی یا جنس های بنجل و بدردنخوره چینی
با سلام
دوست عزيز اين مارك ها قطعاتش چيني نيست.در واقع شركت كانن به علت اينكه هزينه ي كارگر در چين خيلي پايين است اقدام به ايجاد كارخانه در چين زده كه اونجا فقط مونتاژ مي شه.پس نگران چيني بودنش نباش.
همچنين در جواب آقا رضا بايد بگم كه زياد نگران باطري نباش.شما مي تونيد 2 باطري قلمي شارژي بگيريد كه معادل همون باطريه سر خود است.فوقش هم 25000 هزينه داره و به نظرم بهتر هم هست چون اگه يه زماني همون باطري شارژي هم تموم شد ميتوني 2 باطري يك بار مصرف بگيري و استفاده كني ولي باطري سر خود رو نميشه كاري كرد تا اينكه به خود بابا برقيبرسي و شارژش كني
عزیز تا 500 مدل های زیادی هست من چنتشو برات لیست میکنم...........راجع بهs5is توی تاپیک بررسی فنی توضیح دادم...سوالی بود بپرس.. دو
اینها از 400 شروع میشن تا 500
fuji S9600
canon G9
Panasonic DMC - Fz18
Olympus SP - 560UZ
Sony DSC- H9
Sony Cyber - Shot T300
Sony DSC-H50
اینهاهم از 500 هستن تا 580canon EOS 350D
Panasonic DMC - Fz50
Nikon D40
ژاپنی..اگه از نمایندگی بگیری...چینیشم هستا معمولا توی این مغازه های معمولی
سلام.
من میخوام یه دوربین دیجیتال کمپکت بگیرم.
الان خم بین چند تا مدل موندم:
fx100
ixus970 is
w170
t300
ممنون میشم اگه تو انتخاب یه دوربین خوب در سطح قیمت این سه تا و با قابلیت فیلم برداریه خوب کمکم کنید.
ممنون عزیزم
یه سوال دیگه
1. اگه خودت بخوای یکی از اینا رو بگیری که زومش پیکسلی باشه . باتریش قلمی باشه . حداقل فاصله ی عکاسیش 0 cm باشه . عمر خوبی و کیفیت خوبی عکساش داشته باشه کدوم رو میخری ؟
2. به نظر تو همون S5is خوبه ؟؟
3. این دوربین جدیده چیه اسمش ؟؟ آها olampuse فکر کنم که زومش 20 برابر و 10 میلیون پیکسله . این بهتر نیست ؟؟ آخه از قیلفش خوشم نیومد . عجق وجقه ( Ajagh vajagheeee) ولی از S5is خوشم اومد
4. باتری لیتیمی بهتره یا اون قلمیا ( همراه داشت زاپاس قلمی درسته که مزیته ولی همه جا اینو عیب میدونن . چرا ؟؟)
ممنون که دوباره جواب بدید /
با سلام
میشه یه توضیح در مورد w200 سونی بدید.به نظر شما خوبه یا نه؟
بازار دوربين عكاسي ديجيتال
قيمت انواع دوربين عكاسي طي يكماه اخير ثابت بوده و تغييري نداشته است. </B>
به روز شده تا تاريخ 27/03/87
mazdakaa قیمت سونی هات اشتباه هست w80 شده 203 تا 200 بازرگانی ایران w90 شده 230 تا 235 و...
بابا تورو خدا یکی جواب بده این w200 سونی خوبه یا نه اگه نهیه چند تا خوب معرفی کنید
با تشکر
لوگان جان اگه اشتباه نکنم ابن دوربین با گارانتی بارزگانی ایران 348000 تومان است
چند نکته : دوربین های کامپکت سونی عالی هست مثل w200 منتها 1 ابراد دارن اونم مثل همین w200 برد فلاشش کمه 3.3 متر هست
با این پول مینونی دوربین های بهتری بگیری اگه کامپکت میخوای فقط به جای این که پول w200 سونی رو بدی برو w80 ,w90 سونی رو بگیر canon هم کامپکتهای خوبی داره ولی اگر میتونی 350000 پول بدی میتونی دوربین های آماتور پيشرفته بگیری مثل h7 ,h3 سونی و یا آماتور مثل canon a720is , Canon PowerShot SX100 IS , Canon Powershot A570 IS آماتور پيشرفته Canon PowerShot A650 IS , Canon PowerShot S5 ISوNikon Coolpix P5100وFujifilm FinePix S8000 fdغیره راستی این سایت فارسی رو 1 نگاه بندازقسمت دوربین هاش روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی به نظر من کیفیت عکسهای سونی بهتره
Last edited by mpeg; 20-06-2008 at 01:22.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)