درسته ولی
بعضی موقع ها سوتی میده عجیب
هنوز زوده
2 .3 سال دیگه
درسته ولی
بعضی موقع ها سوتی میده عجیب
هنوز زوده
2 .3 سال دیگه
سلام
منم دیشب تو اخبار شنیدم که تقریبا کلمنته قطعی شده منتها جواب اخرش رو تو سفر به ایران میده
یه زمانی یادمه میخواستن سباستین فری دروازبان فرانسوی پارما رو بکنن جانشین اولیور کان.قضیه مال چند سال پیشه.الان نمیدونم ولی فکر کنم توی تیمای متوسط ایتالیا یا فرانسه بازی میکنه.دروازبان بدی نبودش ولی خب.
سپ مایر از آمدن کلینزمن به بایرن انتقاد کرده فکر کنم برای این باشه چون تو تیم ملی اوت رو از سمتش برکنار کرد باشه!!!!!!!!!!!!
منم از اومدنش انتقاد میکنم
حیف نبود سپ مایر اخراج شد؟
مدير باشگاه فوتبال بايرن مونيخ آلمان تاكيد كرد كه "ينس لمان" با وجود بازنشستگي "اوليور كان" به اين تيم نخواهد پيوست.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از برلين، لمان ۳۸ساله از زماني كه جايگاه خود را در ماه سپتامبر از دست داد در آرسنال نيمكتنشين است.
از سوي ديگر كان كاپيتان ۳۸ساله بايرن نيز قصد دارد در پايان اين فصل از فوتبال خداحافظي كند.
با وجود اين "اولي هوينس" تاكيد كرد كه "ميشاييل رنسين" دروازهبان ۲۳ ساله ذخيره بايرن به اندازه كافي منتظر بوده و زمان آن رسيده كه شانس خود را در تركيب اصلي تيم امتحان كند.
وي گفت: بارها به ميشاييل قول دادهايم كه بعد از بازنشستگي اوليور كان دروازهبان اول ما باشد. كمي دور از عقل است كه يك دروازهبان ۳۸ساله ديگر را به جاي يك دروازه بان ۳۸ساله بياوريم. گرچه لمان هم از آن دسته بازيكناني نيست كه روي نيمكت بنشيند تا ميشاييل بيمار يا مصدوم شود.
اين در حاليست كه لمان ۱۰روز پيش پيشنهاد رفتن به بوندسليگا و پيوستن به بروسيا دورتموند را به دلايل شخصي رد كرده بود.
قرارداد وي در تابستان امسال با آرسنال به پايان ميرسد و انتظار ميرود اين تيم او را بازيكن آزاد اعلام كند.
لمان كه از سال ۱۹۹۹تا ۲۰۰۳در بورسيادورتموند عضويت داشت بارها گفته بود، ميخواهد در تعطيلات زمستاني باشگاهش را عوض كند تا شانس او براي بازي در تيم ملي آلمان در مسابقات يورو ۲۰۰۸افزايش يابد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من امروز تو اخبارشنيدم كه بايرن براي به خدمت گرفتن دروازه بان عماني بولتون ابراز تمايل كرده!!!!!!!!!!
نه!!!!!!
جدی؟
به نظر من اصلا به واقعیت نزدیک نیست
من هم انتفاد خودمو اعلام می کنم. دوستان لطفا اگه مایل هستین اسم تیم ها و بازیکنانی که ازشون نفرت دارین اعلام کنین. من: اث میلان استقلال رئال مادری د چلسی منچستر یونایتد اینزاگی نیلسترروی گاتسو منیعی فکری اگه تو لیست من اسم کسی هست که شما دوسش دارین، شرمنده!
Last edited by mansour 64; 29-01-2008 at 13:56.
من:
میلان ... ایتالیا ...بارسلون....لیورپول....اینزا ی....ریسه...جرارد
تو ایران:
ازمامانی وفرشیدکریمی و شیث رضایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)