واقعا چی بر سر بارسا امده چرا اینجوری بازی میکنه؟
هر مربي ديگه اي كه بياد حداقلش اينه كه ديگه مشكلات تيم رو زيادتر نمي كنه!!
اونجا بهت گفتم به مورينيو هم راضي شدم مگه نه؟ حالا ميگم به نامربي هايي مثل گرانت هم راضي هستم:دي
قبلااز اين خوشم ميومد ولي ديگه نه. مخصوصا بعد از اون باخت افتضاح جلوي مادريد.
الان اون ستاره اسپانیا تو لالیگا چندم هست؟
چرا دیگه از بازی تماشایی رونالدینیو و مسی خبری نیست؟
به نظر شما اگه ژولی و ساویولا بودند و هانری هم نبود تیم چه جوری بود؟
امشب در جام حذفی با سویا بازی داریم . از دستش ندید .
ساعت چند هست؟ پخش می کنند؟
ساعت چند هست؟ پخش می کنند؟
یوفا: تيم بارسلونا با برتري در مجموع دو ديدار مقابل تيم سوييا به مرحله يك چهارم نهايي مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاههاي اسپانيا راه يافت.
به گزارش یوفا از مادريد: تيم بارسلونا سهشنبهشب در دور برگشت از مرحله يك هشتم نهايي اين مسابقات در زمين خود مقابل تيم سوييا بهتساوي بدون گل رسيد ولي به علت زدن گل در زمين حريف و در ديدار رفت پيروز ميدان شد.
دو تيم در دور رفت به تساوي يك بر يك رسيده بودند.
Last edited by ox3blue; 17-01-2008 at 06:57. دليل: جامع
یوفا: "ديديه دروگبا" مهاجم تيم فوتبال چلسي انگليس اعتراف كرد كه عاشق به وجود آوردن يك زوج رويايي با "ساموئل اتوئو" در بارسلوناست.
به گزارش یوفا: دروگبا در اين فصل بارها گفته است كه در پايان مسابقات جاري، آينده خود را در استمفوردبريج بررسي خواهد كرد.
ستاره ساحل عاجي چلسي كه در حال حاضر براي شركت در مسابقات جام ملتهاي آفريقا به كشورش رفتهاست با توجه به تعريف و تمجيدهايي كه از اتوئو كرده، ظاهرا تمايل دارد به بارسلونا برود.
دروگبا در اينباره به روزنامه "ديلي اكسپرس" گفت: هر مهاجمي با شرايط من واقعا دوست دارد شانس خود را براي بازي در كنار ساموئل امتحان كند. نميدانم چرا نبايد اين اتفاق بيفتد. اين يك چيز استثنايي است. اما بارسلونا بايد دسته چك خود را كنار بگذارد، تا اين اتفاقات بيفتد.
وي افزود: من عاشق سرعت، مهارت گلزني و قدرت دوندگي ساموئل هستم.
قطعا وجود او براي بارسلونا ضروري است.
اتوئو مهاجم كامروني بارسلونا نيز معتقد است، سرعت او در كنار قدرت دروگبا تركيب هولناكي خواهد بود.
وي گفته است: نميدانم چرا هر دوي ما نميتوانيم در يك تيم بازي كنيم.
فقط تصور كنيد تيمي با حضور دروگبا و من چه خواهد شد.
"ديديه دروگبا" مهاجم تيم فوتبال چلسي انگليس اعتراف كرد كه عاشق به وجود آوردن يك زوج رويايي با "ساموئل اتوئو" در بارسلوناست...
متن کامل خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)