دوستان شما برای انلاین بازی کردن بمدت یک ماه چه قدر هزینه می کنید؟(ADSL.PIONT. ...)
دوستان شما برای انلاین بازی کردن بمدت یک ماه چه قدر هزینه می کنید؟(ADSL.PIONT. ...)
مهمترین هزینه را برای من یکی که adsl نا محدود داشت که پوست از کلم می کند
اینم شد جواب درست حسابی؟
حالا معمولا چه قدر میشه
دوست عزیز معمولا حدود ماهی 20-60 در میاد.بستگی به سرویس ADSL ات داره.ما اینترنت ماهی 500 هزار تومان هم داریم.پس قیمتی که بهت گفتم میانگین بود نه دقیق.
در ضمن در امضات هم اگر جسارت نباشه یه غلط داری...i am what i am غلطه...هیچ موقع برای انسان از What استفاده نمیشه...به جاش اینو بنویس قشنگتره:I am who i am...No one else
البته ببخشید اگر فضولی کردما.
داداش میشه بپرسم نامحدود چقدر برات هزینه برداشت؟؟
چون زیاد فکر نکنم سنگین باشه...بالای 50 نیست.هست؟
من 512 با ترافیک 24 ساعت نامحدود را از شرکت داتک 95000 تومن می گرفتم حالا اگه این مبلغ برای شما سنگین نیست یعنی خیلی دیگه مایه دارین چون ما که 3 ماه گرفتیم برامون دادن 95 تومن در هر ماه برای adsl سنگین بود
من این امضا رو روی پیراهن بسیاری از فوتبالیست های معروف جهان دیدم
حتما یه چیزی هست دیگه
خواهش می کنم
نه خداییش سنگین در میاد...ولی با یه 512 معمولی ام میشه کار رو راه انداخت.ولی حیف که الان نمیشه آنلاین بازی کرد.حالا میخواد اینترنتت 128 باشه یا 4 مگا بیت.
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
حتما درسته دیگه که نوشتن...
در مورد هزینه هم متوجه شدی عزیز؟
سلام دوستان من یه دستگاه wireless برای کنسولم خریدم میخواستم بدونم چه طوری می تونم به شبکه وصل شم
آره اصلا معمولی و حرفه ای نداره.
طبق گفته ی پدرام جان فقط PING شما مهمه , یعنی یک 256kb با PING زیره 200 راحت میتونه بازی کنه !
شهاب جان این چه کاریه کردی داداش !!؟؟
خیلی پول دادای !! من حساب کردم روزی 4 ساعت LIVE برابر هست با 10 GIG ترافیک .پس یک 512 یا ترافیک 12 عالی میشه.
البته اگه کار دیگه ای نخوای باهاش بکنی.
تنها هزینش فقط پول ADSL و مقدار پولی که برای خرید یک کارت LIVE مدت دار میپردازید.
Point برای Download هست.
Last edited by SamGun; 09-04-2010 at 15:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)