تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 308 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا کسی نمی خواد جواب مارو بده.

ضمناً من یک divix player رو گوشیم(n73 music) نصب کردم که فیلمهای avi را مثل آئینه نشون میده ولی یکم بگی نگی سرعتش پایین است.البته مثل پخش با تلویزیون نیست.برای شما هم همینطوره؟اگر نه یک برنامه پخش دی وی دی برام بذارید که درست بشه؟یا اگر راهی بلدید که سرعتش یکم بالاتر بره راهنمائی کنید.مرسی
    آقا لطفاً یکی جواب مارو بده؟
    هم سوال بالا و هم:
    در مورد برنامه Ptp که روی گوشی بوده می خواستم بدونم چیه؟
    همچنین برنامه transfer کارش چجوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام من یک سوال داشتم می خواستم نظرتون رو بدونم من برای خرید گوشی معیارهای زیر را انتخاب کردم :
    1 - داشتن سیستم عامل
    2 - کیفیت موسیقی و صدای خوب نه خیلی عالی
    سه تا گوشی پیدا کردم : 5700 ، n73 music edition و p990
    در مورد 5700 از لقی پایین گوشی می ترسم در ضمن گارانتی اش متفرقه است
    در مورد n73 music edition از طلایی نیا قیمت کرده ام گفت 420000 تومان آیا از طلایی نیا بگیرم دیگه مطمئنه یا باید بترسم که چینی باشه و این که می ارزه ( پولش مهم نیست خود گوشی مهمه )
    در مورد p990 همه چیزش خوبه با گارانتی سیتادل 365000 تومان فقط فکر کنم خیلی بزرگه
    لطفا بدون تعصب نظر دهید لطفا نگید گارانتی متفرقه بگیر این گارانتی های اصل کشکه چون من قبلا موبایل نداشته ام و بنابراین کاملا بی تجربه ام و حاضرم گرانتر بخرم ولی سرم کلاه نره
    با تشکر
    Last edited by reza_62; 27-08-2007 at 16:29.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دوستان این کلید چند جهته اصلی شما سفته یا نه من قبلا شل بود الان سفت شده اصلا راحت نمی تونم کار کنم رفتم تو یه نقد بررسی خوندم گفته بود یکی از معایب این گوشی سفت بودن همین کلید هستش حالا ماله شما سفته یا شل

پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان

منم امروز یه دونه n73 me خریدم 375 تومن

گوشیم هم اصله .

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امروز تو بازار به 3 مدل n73 برخوردم اولیش واسهt i m بود و مدل دیگه همراه صفحه کلید فارسی و بردش سبز لجنی بود و اخری جایی بود که من گرفتم که صفحه کلید انگلیسی و بردش مثله عکس اصلش هست که تو سایت گذاشتین و اول گوشی رو باز کردم و رنگ برد رو دیدم و بعد سیمکارت گذاشتم . دقت کردم که در اول ازم تاریخ و ساعت بخواد و بعد شماره سریالو چک کردم همه چی نشان از اصل بودن میده و بعد هم هندز فری و شارژر

راستی مال همه کاور دوربینش لق می زنه ؟

یا علی مدد

اگه نباشه جاش خالی می مونه baharan_2122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان من
    من امروز یه گوشی n73 رو خریدم البته موزیکالش
    من این گوشی رو از دبی گرفتم و در مورد اصل بودن یا غیر اصلش چیزی نمی دونم ولی اولا که کاور دوربینش لق نمی زنه
    دوما رنگش تقریبا نوک مدادیه و سوما رو دکمه هاش هم عربی و هم انگلیسی داره و در ضمن رنگ داخلش سبز لجنی هست و ساخت فنلاند نوشته
    در ضمن قیمتش هم حدود 365 هزارتومن در اومد
    حالا آیا گوشی من اصله؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

با سلام من یک سوال داشتم می خواستم نظرتون رو بدونم من برای خرید گوشی معیارهای زیر را انتخاب کردم :
    1 - داشتن سیستم عامل
    2 - کیفیت موسیقی و صدای خوب نه خیلی عالی
    سه تا گوشی پیدا کردم : 5700 ، n73 music edition و p990
    در مورد 5700 از لقی پایین گوشی می ترسم در ضمن گارانتی اش متفرقه است
    در مورد n73 music edition از طلایی نیا قیمت کرده ام گفت 420000 تومان آیا از طلایی نیا بگیرم دیگه مطمئنه یا باید بترسم که چینی باشه و این که می ارزه ( پولش مهم نیست خود گوشی مهمه )
    در مورد p990 همه چیزش خوبه با گارانتی سیتادل 365000 تومان فقط فکر کنم خیلی بزرگه
    لطفا بدون تعصب نظر دهید لطفا نگید گارانتی متفرقه بگیر این گارانتی های اصل کشکه چون من قبلا موبایل نداشته ام و بنابراین کاملا بی تجربه ام و حاضرم گرانتر بخرم ولی سرم کلاه نره
    با تشکر
    دوست عزیز،‌ اگر دوربین هم براتون مهم هست N73 تنها انتخاب شما خواهد بود،‌در مورد اصل بودن هم مواردی که تا الان ۱۰۰۰ بار بحث شده رو چک کنید اصل خواهد بود،‌ضمن اینکه من خودم فکر می کنم تا زمانی که گوشی کار می کنه چه فرقی می کنه اصل هست یا نه! شما گارانتی رو بگیر هر چی شد با گارانتی حل می کنی دیگه!
    در مورد ۵۷۰۰ گرچه ۹.۲ هست ولی به نظر من خیلی بی ریخته! گوشی باید یکم سروسنگین هم باشه،‌رنگ قرمز +‌ نوع طراحیش رو من نمی پسندم،‌اگر دوربین براتون مهم نیست +‌ از ۵۷۰۰ هم خوشتون می اد اوونم گوشی خوبی هست! سونی اریکسون هم که گوشی محسوب نمی شه!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها قاب n73 me گیر میاد ؟ اصلش چنده ؟ غیر اصل هم داره ؟ من فقط در پشتشو می خوام چون کاور دوربینش بد لق می زنه . راستی راه دیگه ای به جز تعویض قاب هست ؟

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها قاب n73 me گیر میاد ؟ اصلش چنده ؟ غیر اصل هم داره ؟ من فقط در پشتشو می خوام چون کاور دوربینش بد لق می زنه . راستی راه دیگه ای به جز تعویض قاب هست ؟
    اگه قاب مشکی منظورتون هست آره گیر میاد خیلی هم فراون،اما اکثرا مال n73 معمولیه(که البته فرق این دو قاب توی نقاشی یه دکمه بیشتر نیست)

داره خودمونی میشه Gestapo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    من باطری گوشیم چند روزیه که مشکل پیدا کرده
    گوشی رو میزنم به شارژ.بعد خودش بعد یه مدت خالی میشه.یعنی باطری پر پره ولی تا یه روز بعد باطری نصف میشه.هیچ کدوم از برنامه هامم باز نیستن.ولی به سرعت باطری خالی میکنه(منظورم اینه که کلا دو نیم روز دووم میاره.)
    حالا مطمعن نیستم از باطریه یا گوشی.باطریمم مطمعنم که اصله یه ماه و نیمه که خریدمش نمیدونم مشکل از کجاس.لطفا راهنمایی کنید .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •