همه گمراه میشن یعنی چی؟؟
من نمیدونم منظورشون چیه
اولا کتابایی که من معرفی کردم
کتابای خوبین و سطح بالا هستن
بعد من نمیتونم به همه پیغام خصوصی بدم
پس تاپیکو برا چی ایجاد کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..
ممنون.بای
اولین امتحان قلم چی فردا برگزار میشه
آره فردا قلم چیه. از این آزمون به بعد دیگه میریم تو مایه های پیش. یوهو
منظورم اینه که اینجا هر کسی یه کتاب میگه
مثلا برای زبان
یکی میگه قلم چی عالیه/اون یکی میگه گاج بزنید و قلم چی بدبختتون میکنه و ......
این طوری فکر کنم به جای کمک کردن به بقیه بیشتر طرفو گمراه میکنیم
در ضمن
آقای soheismart منظور من با شما نبود.یه موقع سو تفاهم نشه
من کنکوري نيستم. اما با کنکور سر و کار دارم. مي خواستم بگم:
کنکوري ها! اين کلوپ ها و فروم ها خيلي خوبه اما راه خوبي براي رسيدن بهترين گزينه درس خوندن، کتاب و ... نيست.
آيا افراد سودجو نمي تونن وارد اين فروم بشن و تاپيک هاي گمراه کننده بزارن. يا از يک کتاب مزخرف کلي تعريف کنن؟
هوشيار باشيد/
حتما اين اطلاعيه رو بخوانيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منابع آزمون سراسري سال 1387دانشگاههاي دولتي
فهرست منابع آزمون سراسري سال 1387 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي دولتي اعلام شد...
اين منابع شامل دو بخش منابع دروس عمومي و دروس اختصاصي است که در بخش دروس عمومي دروس زبان و ادبيات فارسي ، عربي، فرهنگ و معارف اسلامي، و زبان انگليسي در سالهاي دوم، سوم و پيش دانشگاهي در رشته هاي علوم انساني، علوم تجربي و علوم رياضي و فني دوره دبيرستان را شامل مي شود.
همچنين منابع طرح سوال در دروس تخصصي نيز در گروه علوم رياضي و فني شامل دروس رياضيات ، فيزيک و شيمي مربوط به سالهاي دوم ، سوم و پيش دانشگاهي بوده و در گروه علوم تجربي نيز منابع طرح سوال شامل دروس زمين شناسي ، رياضيات، زيست شناسي، فيزيک و شيمي در پايه هاي تحصيلي دوم ، سوم و پيش دانشگاهي مي باشد. همچنين در گروه علوم انساني نيز منابع طرح سوال شامل دروس رياضيات، اقتصاد، زبان و ادبيات انگليسي، زبان عربي، تاريخ، جغرافيا، علوم اجتماعي، فلسفه, منطق و روانشناسي مي باشد. در جداول مندرج در روزنامه آفرينش فهرست منابع به همراه سال چاپ، کد کتاب، پايه تدريس و نام کتاب در گروههاي مختلف آموزشي آمده است.
gaj.ir
تکلیف کنکور 87 بر اساس طرح حذف کنکور روشن می شود.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورد کنکور سال آینده بر اساس طرح کنکور مجلس تصمیم می گیرد.
دکتر علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تکلیف طرح کنکور مشخص است و تنها باید در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح شود. هم اکنون نیز گزارش رفع اشکالات این طرح به اداره قوانین ارائه شده است...
وی اظهار داشت: طرح هایی که از طرف شورای نگهبان اعاده و اشکالات آنها برطرف شده در اولویت اول برای رفتن به صحن علنی مجلس پس از اتمام طرح اصل 44 قرار دارند که با درنظر گرفتن تعطیلات بعدی مجلس از 24 مهرماه باید منتظر ارائه طرح کنکور در صحن باشد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: تصمیم گیری وزارت علوم برای برگزاری کنکور 87 بر اساس طرح کنکور مجلس مبنی بر افزایش سهم سوابق تحصیلی در آزمون صورت می گیرد.
وی اظهار داشت: درصد تأثیر معدل دبیرستان در کنکور سال آینده نیز باید به تصویب کمیته برنامه ریزی کنکور که در طرح مجلس عنوان شده است، برسد.
عباسپور تأکید کرد: آنچه بیشتر از هر چیز اهمیت دارد، آمادگی آموزش و پرورش برای برگزاری هر چه بهتر امتحانات نهایی است.
سلام
دوستان عزیر من امسال کنکور را دادم وقبول شدم.
ابنم به شما بگم که سولات کنکور آزمایشی سنجش اصلا به درد نمیخوره.
سوالاتش مشکل داره یا مال سالهای قبل است.
هرجایی که میخوای کنکور آزمایشی بدید. بدید اما در سنجش نکید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)