سلام.
من برنامه Advanced Device Lock رو ساین کردم. فایل مربوطه هم ساخته شد. وقتی خواستم نصبش کنم صفحات مرطوط به اطلاعاتش اومد ولی وقتی خواست خود برنامه رو نصب کنه از برنامه اومد بیرون !! چند بار امتحان کردم ولی فایده نداشت.
سلام.
من برنامه Advanced Device Lock رو ساین کردم. فایل مربوطه هم ساخته شد. وقتی خواستم نصبش کنم صفحات مرطوط به اطلاعاتش اومد ولی وقتی خواست خود برنامه رو نصب کنه از برنامه اومد بیرون !! چند بار امتحان کردم ولی فایده نداشت.
خیلی جالبه ! داتک rapidsharo فیل تر کرده !
اگه میشه زحمت ساین من رو هم بکشید
ممنون
شماره سریال گوشی:
**
------
ویرایش:
خودم تونستم تو سایت Symbiansigned ثبت نام کنم و درست کنم
از همگی ممنونم
Last edited by AHT; 21-11-2007 at 12:14.
بیلچه جان اگه میشه ir remote را برای من ساین کنی گوشیم n73 هست اینم imei: *
Last edited by sadrayi; 21-11-2007 at 16:43. دليل: خودم تونستم با کمکی که hary-pater جان کردند در سایت عضو شوم
ابتدا از سایت زیر یه ایمیل رایگان بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس تو سایت کد:
در فرم ثبت نام اطلاعات درخاستی با ستاره رو غیر از activation codeپر کنید. سایت لینک ثبت نام و activation code رو برا شما ارسال میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین راحتی عضو شید و فایل cer تون رو دریافت کنید.
من از ahmadiyya.ws ایمیل گرفتم و عضو symbiansignedشدم دو تای دیگه رو هم اگه شما خواستید امتحان کنید.
با سلام و خسته نباشید من برای
log in
شدن در سایت سیمبین احتیاج به یه ایمیل بغییر از ایمیل یاهو دارم اگر لطف کنید و به من آموزش دهید ممنون میشوم و نحوه ساخت این ایمیل و یا جای که با ید ساخته شود را به من نشان دهید و سوال دوم من برای وارد شدن در سایت سیمبین هرچه با یوزرنیم و پسورد که شما در اموزش قرار داده بودید وارد سایت سیمبین میشودم یوزر نیم عمل میکرد ولی گزینه
my symbian signed
فعال نمیشود اگر لطف کنید و توضیح دهید هم من هم دیگر دوستانی که این مشگل را دارند استفاده میکنیم موفق و پیروز باشید
آقا دستت درد نگنه جواب داد خیلی عالی. واقعا ممنونم
بیلچه جان اگه میشه ir remote را برای من ساین کنی گوشیم 5700 هست... اينمIMEI:353964013552278
دستت درد نکنه hary-pater جان خیلی مفید بود اولی رو که قبول نکرد اما دو تای دیگه رو قبول کرد
کسی نیست جواب منو بده بخدا خیلی لازم دارم همه کارهای گفته شده رو انجام دادم فقط فایل ساین شده درست نمیشه چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)