سلام ...
می دونم این بحث خیلی وقته که بسته شده ولی من واقعا کلافه شدم
ورژن اینترنت اکسپلورر من 8 است . گاهی اوقات بدون اینکه روی لینکی کلیک کنم و یا اصلا خود IE رو باز کنم ، به طور خودکار پشت سر هم مثلا واسه خودش 5تا صفحه باز می کنه واین اتفاق مثلا هر 5 دقیقه یکبار باز رخ میده ... و بدون اینکه کاری بکنم مثلا بعد از 10 دفعه خودش بی خیال میشه و تموم میشه
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟
؟؟؟؟؟؟
من IE 10 رو نصب کردم ولی مثلا الان که دارم تایپ میکنم هرچی Enter میزنم نمیره خط بعد!!این اتفاق بعد از نصب ورژن 10 افتاد. لطفا راهنمایی کنین.
![]()
این مشکل منم هست. اگه کسی راه حلی داره بگه. ویندوز xp و IE8 دارم. کلا تا میخوام IE رو باز کنم این 2 تا گزینه میاد. هر کدوم رو که بزنم هنگ میکنه و بعد از چند دقیقه پنجره dont send میاد. و ببسته میشه.
ویروس ندارم. چون با کسپر اسکن کردم. IE رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما بازم همین مشکل رو داشتم. البته وقتی پاک کردم ایکون IE هنوز توی دسکتاپ بود و باز میشد !!!! اما یه ارور میداد و بسته میشد
نسخه های دیگه نصب کنید.
روی ویندوز XP اخرین ورژن همون شماره 8 اومده. دیگه بالاتر نیست که نصب کنم. راه کاری وجود نداره ؟
ببینید ویندوز xp دیگه به پایان عمرش رسیده. این یه واقعیتیه که باید پذیرفت
ویستا.... بعد 7 ... الان هم 8
دیگه بسیاری از نرم افزارهای عادی و پرکاربرد هم 2-3 ساله که نسخه سازگار با xp بیرون نمیدن. به نظرم وقتش رسیده که ویندوزتون رو عوض کنید
اگر واقعا نمی تونید غیر xp کار کنید، باید قید IE رو هم بزنید
درسته من خودم برای لپتاپم و pc خونه 7 ریختم ولی جایی هستم که مجبورم از یک سیستم استفاده کنم که ویندوزش xp هست. زیاد هم با IE کار نمی کنم چون قدیمیه. Firefox 20 که فعلا خوب کار میکنه
شما هم می تونید امتحان کنید
دوست عزیز منم الان در همین شرایطم. مجبورم با XP کار کنم , وهمچنین IE
البته الان که این پست رو میدم جوابشو پیدا کردم. توی فروم های خارجی و خود سایت مایکروسافت میشه جوابشو پیدا کرد.
باید مولفه های ویندوز رو دوباره نصب کنم. که شامل مولفه های IE هم میشه
control panel - > add or remove program - > add or remove windows components
اینجا تیک IE رو حتما قرار بدم و ok کنم. خودش تعمیر میکنه و پس از ریستارت دیدم که درست شد
دوستان من وقتی ie رو باز میکنم تا به یه سایتی میرم این ارور میاد
ورژن جدید هم نصب کردم باز مشکل باقی هستش
باید چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)