بالاخره رفتم يه super talent 2GB گرفتم با 12 تومن.
اين نرم افزار هايي كه رو فلش نصب ميشن چطورين؟ چيكار ميكنن؟ از كجا بايد گيرشون آورد؟
بالاخره رفتم يه super talent 2GB گرفتم با 12 تومن.
اين نرم افزار هايي كه رو فلش نصب ميشن چطورين؟ چيكار ميكنن؟ از كجا بايد گيرشون آورد؟
من همین امروز OCZ RALLY 2 4GB رو تو تهران ولی عصر پاساژ ایران خریدم 24 هزار تومان
این آدرس سایتش و عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتخاب فوق العاده ای هست ...
فقط مشکل جدیدی که میارن اینه که درشون شل میشه و وقتی جاش میزنی بعد یک مدت کارکرد خود بخود کمی فاصله میگیره و میاد بالا
آره با کمک شما و بقیه بچه ها فکر میکنم انتخاب خوبی کردم .... راستی بذار از گارانتیش بگم :
من اینو بعد از 2 بار استفاده زدم دیدم میزن ظرفیت 35 Mb فهمیدم نیمسوز شده ...جنگی پریدم گارانتی یه نو گرفتم
... گارانتیشم دائم العمر هست .... گارانتی گفن این مشکل داشته ... یدونه دیگه داد گفت خیالت راحت
راستی یه ویندوز live usb هم ریختم روش ... خیلی جالب بود..
جالب تر اینه که کامپیوتر OCZ رو به عنوان یک هارد یو اس بی میشناسه .. تو بایوس دیدم رفته تو لیست هارد ها نوشته OCZ RALLY2
دوست خوبم انتخاب خوبي داشتي ولي چند تا نكته هست كه بايد بگم
1 اينكه ميگي رفته تو ليست هارد ها تو بايوس بخاطر اينه كه مادربورد شما توانايي بوت كردن فلش مموري ها رو داره و اين تنها به اين مدل خاص مربوط نميشه
2 اينكه گارانتي رم و فلش به صورت مادام العمر تا زمان وجود هست يعني اگه سال ديگه اين مدل فلش توليد نشه گارانتيش تموم شده به حساب مياد
LIFE TIME WARRANTY گارانتي در صورت وجود
ممنون از اطلاع رسانیتون![]()
شما با 3 تومان بیشتر می تونستید 4 گیگ همین مدل رو بگیرید!
اگر بخوام بصورت قابل فهم برای همه بگم منظور از گارانتی مادام العمر برای فلش مموری ها بصورت زیر است:
حافظه مموری از چند تا خونه تشکیل شده که یکی از اونا فقط قابل خوندنه و نمیشه چیزی روش رایت کرد. هر وقت اون خونه صدمه ببینه گارانتی قطعه از بین میره اما اگر بقیه قسمت ها خراب بشن ولی قسمت مذکور سالم بمونه گارانتی قابل استفاده است که البته اکثر اوقات اینجوریه.
این حرف خودم نیست. یکی از شرکت های گارانتی کننده برام توضیح داد.
Last edited by ganje nahofte; 24-07-2008 at 15:20.
سلام اقا قیمت فلش 16 گیگ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
راجب اون خونه اي كه فقط خواندني كه من اطلاعي ندارم
ولي در كل ميگم گارانتي مموري ها به اين صورت هست كه تا زماني كه اون قطعه توليد بشه گارانتي داره
يعني الان كه ديگه رم 256DDR توليد نميشه گارانتي اين رم هم از بين رفته يعني گارانتي تموم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)