با سلام
در اكسل چگونه مي توان هنگام پرينت شماره رديفهاي مربوط به خود برنامه اكسل را پرينت كرد
با تشكر
با سلام
در اكسل چگونه مي توان هنگام پرينت شماره رديفهاي مربوط به خود برنامه اكسل را پرينت كرد
با تشكر
سلام
شماره رديفها رو به تنهايي نميشه پرينت گرفت بلكه همراه با ستونها پرينت گرفته ميشه يعني هم A , B , C و هم 1 و 2 و 3
از منوي File گزينه Page Setup ، زبانه Sheet و گزينه Row and Column Headings رو فعال كن
موفق باشي
يه سوال ضروري و مبتدي :
وقتي يه عدد 12 رقمي تو ريف A مثلا وارد ميكني اون رو بصورت رمز در مياره مثلا 12e+4 چكار كنم تا اينجوري نشه چون ميخوام 1200 تا عدد بعدي اون رو به ترتيب با اكسل درست كنم و بعد تو Access وارد كنم و و قتي بصورت رمز باشه Access اون رو قبول نميكنه!!!
سلام
شما كافيه فرمت اون خونه رو روي Number قرار بدي همين
Right Click --> Format Cell --> Number Tab --> Number
یک چیز هم من اضافه کنم . این 12E+4 نماد علمی هست
(نماد علمی باید عددش بین 0 تا 10 باشه و احتمالا نباید 12 باشه ، درسته؟!)
+ مثلا عدد 120000000000000 میشه 1.2E+14 یعنی 1.2 ضربدر (10 به توان 14)
سلام
رسيدن به خير آقا مهدي
به فقير فقرا سر زدين
قدم رنجه
![]()
داخل اکسل 2007 جدولی با استفاده فرمت تیبل طراحی شده که جمع هر ستون را در ردیف آخر بصورت عدد می نویسد حال بعد از اینکه فرمت هر ستون را مشخص کردیم مثلا ستون A اعداد باشد و بصورت فارسی نمایش داده شود بدونایراد است ولی بعد از سیو کردن و بستن فایل اکسل وقتی دوباره فایل زا باز می کنیم ردیف آخر که جمع هر ستون را می نویسد به صورت اعداد انگلیسی نمایش می دهد ؟
سلام wordist جان!
ما همیشه ارادتمند بودیم و هستیم ...
اختیار دارید ... شما استاد ما هستی ...
ببخشید که در کار بزرگان دخالت کردیم![]()
اگه از فونت هاي سري B استفاده كنيد همه عددها فارسي نمايش داده ميشه. شما چطوري اعداد رو فارسي كرديد؟
فارسی مشخص می کنه ولی بعد از باز وبسته کردم ایراد پیدا می کنه
منظور از سری B فونتهای فارسی xp است بنده هم از فونت نازنین استفاده کرد ه ام
منظور از اینکه چطور فارسی کردید ....اعداد را می فرمایید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)