اینم سوال یه نفر که سوال منم بود بازم ممنون
کیست silent storm هست فن وسط هم فابریک روشه؟ اگه فن باشه کارت چون اندازه ش زیاده به فن وسط برخورد میکنه و باید فن رو برداشت؟
کیست silent storm هست فن وسط هم فابریک روشه؟ اگه فن باشه کارت چون اندازه ش زیاده به فن وسط برخورد میکنه و باید فن رو برداشت؟
با سلام..
می خواستم بدونم وقتی یه کیس می خریم ... دقیقا چه وسایلی داخلش هست...... آخه فکر کنم کیسی که خریدم یه چیزهایی کم داره ...................
سلام دوستان
نظرتون درباره کیس Shadow از شرکت Green چیه ؟ به درد میخوره ؟
اگه میشه قیمتشم بگید !
ممنون
كيس خوبيه.
ولي مثل اينكه دو مدل داره ,با فن و بي فن.
شما كدوم رو انتخاب كردي؟
دوستان کسی نیست جواب پست 400 و 401 رو بهم بده؟؟
عزیز به نظرم کیس tuniq 2 کیس شیک و خوش تهویه ای هسته و مشکلی نداره silent stom من ندیدم....شاید این مشکلی شما می گید رو داشته باشه......وقیمت tuniq2 هم فکر کنم....90باشهدوستان کیس های هم رده از نظر تهویه تو مایه های silent storm چی هست ( + قیمت) ممنونم
اونی که یه فن بزرگ داره !
قیمتش چنده ؟
اون دور و ور 40.000
سلام دوستان من دارم یه سیستم تقریبا حرفه ای برای کار برنامه نویسی و محاسبات فیزیک جمع می کنم با این مشخصات
CPU AMD Phenom 9600
Motherboard DFI 790-FX M2R
RAM 2*1024 DDR2 Corsaiar Dominator
VGA XFX 8600GT 256MB DDR3
HDD 2*320GB WD
DVD ROM
DVD WRITER
Case Tuniq3
برای پاور بین دو مدل GREEN GP780B و CoolerMaster Real Power M850 تردید دارم. اگه سریع کمکم کنین ممنون میشم. در ضمن مشخصات فنی این دو پاور خیلی به هم نزدیکه.
در ضمن ممنون میشم اگه لطف کنید و دلیل انتخابی که می کنید رو بگید
Last edited by Saeed.G; 15-02-2008 at 14:32.
2 تا هارد 320 میخوای بخری چکار یه Seaget 32mb 500 GB بخر با قیمت 175 هزار خیلی بهتره.
در مورد پاور هم به نظر من GREEN رو انتخاب کن.
پیروز و موفق باشید
فروش انواع قطعات و لوازم جانبی کامپیوتر با نازلترین قیمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)