تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 356 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان سلام. منو راهنمایی کنید لطفا .یه مین ایسوس با این مشخصات می خوام بخرم :asus p5B-PLUS vista edition. البته از اون ور آب. این مادربورد تو سایت رسمی خودش یعنی
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مشخصاته که fsb:1066_800 حالا من یه دونه سی پی یو core2duo 6550 با fsb 1333 میخوام بخرم . دوستان میگن که این سی پی یو توسط مادربوردم ساپورت نمیشه . رفتم قسمت دانلود جدید ترین بایوس این مادربورد که با ورزن 0804 این fsb (1333) به مادر بورد معرفی شده . آیا اگه این ورژن رو به مادربورد بدیم ساپورت کامل میکنه این fsb1333 رو یا یه چیز تقلبیه . و آیا این fsb در واقع میتونه بطور کامل 1333 رو ساپورت کنه یا نه ؟ ممنون میشم زود جوابمو بدید. کلا نظرتون در مورد این مادر بورد چیه .

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام. منو راهنمایی کنید لطفا .یه مین ایسوس با این مشخصات می خوام بخرم :asus p5B-PLUS vista edition. البته از اون ور آب. این مادربورد تو سایت رسمی خودش یعنی
    کد:
    کد:
    این مشخصاته که fsb:1066_800 حالا من یه دونه سی پی یو core2duo 6550 با fsb 1333 میخوام بخرم . دوستان میگن که این سی پی یو توسط مادربوردم ساپورت نمیشه . رفتم قسمت دانلود جدید ترین بایوس این مادربورد که با ورزن 0804 این fsb (1333) به مادر بورد معرفی شده . آیا اگه این ورژن رو به مادربورد بدیم ساپورت کامل میکنه این fsb1333 رو یا یه چیز تقلبیه . و آیا این fsb در واقع میتونه بطور کامل 1333 رو ساپورت کنه یا نه ؟ ممنون میشم زود جوابمو بدید. کلا نظرتون در مورد این مادر بورد چیه .
    وقتی بایوس رو آپگرید می کنی در واقع fsb 1333 رو به صورت نرم افزاری ، شبیه سازی می کنی. بنابراین مادربورد تو در واقع با همون 1066 کار می کنه نه 1333. تنها اتفاقی که میفته اینه که سی پی یو فکر می کنه که مادربوردت 1333 هست. این کارها برای اینه که مدل های قدیمی تر مادربورد هم بتونن از سی پی یو های جدید استفاده کنند اما وقتی می خای یه مادر بورد هم بخری این کار منطقی نیست. در ضمن مادربوردهای ویستا ساپرت زیادی الان تو بازار خودمون هم هست
    Last edited by a.toraby; 18-09-2007 at 13:05.

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

امرووز به یه چیز عجیب برخوردم

توو سایت Asus خبری از مادربورد p5kc نیست !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

امرووز به یه چیز عجیب برخوردم

توو سایت Asus خبری از مادربورد p5kc نیست !
    دوست عزيز هست.
    کد:

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

مين هاي Foxconn در چه سطحي قرار ميگيرن؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

مين هاي Foxconn در چه سطحي قرار ميگيرن؟
    موسی جان اول این کمپانی به صورت OEM مادربوردهایی به نام WINFAST , SOLONEX ,....... تولید می کرد که

از نظر کیفیت قابل قبولی عرضه می شدن و با گارانتی تعویض 1 ساله تو بازار ایران بودن . ولی از نظر استفاده از

تکنولوژی های جدید خنک سازی و اورکلاکینگ در حد نرمال یه کم پایین تر کار میکنه .

ولی کلآ از نظر کیفیت و بی دردسر بودن و سازگاری با قطعات عالیه البته از نظر من .

البته الان دیگه OEN کار نمیکنه و با برند رسمی Foxconn مادربورد و VGA تولید میکنه .

تا نظر بقیه دوستان چی باشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

موسی جان اول این کمپانی به صورت OEM مادربوردهایی به نام WINFAST , SOLONEX ,....... تولید می کرد که

از نظر کیفیت قابل قبولی عرضه می شدن و با گارانتی تعویض 1 ساله تو بازار ایران بودن . ولی از نظر استفاده از

تکنولوژی های جدید خنک سازی و اورکلاکینگ در حد نرمال یه کم پایین تر کار میکنه .

ولی کلآ از نظر کیفیت و بی دردسر بودن و سازگاری با قطعات عالیه البته از نظر من .

البته الان دیگه OEN کار نمیکنه و با برند رسمی Foxconn مادربورد و VGA تولید میکنه .

تا نظر بقیه دوستان چی باشه .
    الان OEM هم كار ميكنه. SOYO و Palit و Gainward مادربوردهاشون رو از بقالي فاكسكان خريداري ميكنند

داره خودمونی میشه GALAXY DESIGN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان. والا تا این لحظه که 41 صفحه از این تاپیک رو پشت سر گذاشتیم جمع و بندی و تصمیم گیری در رابطه با خرید قطعات هماهنگ و مناسب باز هم کار سختیه!
    در هر صورت نیازمند کمک و همفکری شما برای خرید قطعات اصلی جهت ارتقا سیستم هستم.

خب به نظر شما و با وضعیت فعلی بازار با سقف هزینه 400 تا 450 هزار تومان بهترین انتخاب چی میتونه باشه بین این قطعات:

1. مناسب ترین Mainboard از برند ASUS

2. مناسب ترین CPU از چه برندی ؟ AMD یا Intel ؟ (مناسب برای کارهای گرافیکی و در الویت دوم Game!)

3. مناسب ترین RAM از چه برندی ؟ OCZ ، Corsair یا .... ؟

4 . مناسب ترین H.D.D ار چه برندی ؟ SAMSUNG یا .... ؟

5. مناسب ترین V.G.A با چه چیپستی ؟ ( البته نظر خود و برداشتی که از بحثها کردم بهترین انتخاب سری SLI از nVIDIA هست!)

6. و در آخر پاور مناسب از لحاظ قدرت و با قیمت مناسب!

میدونم که این تاپیک مخصوص مشاوره Mainboard بود ولی چون میخواستم بحث کلی باشه همرو یه جا مطرح کردم.

با تشکر ......

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوستان. والا تا این لحظه که 41 صفحه از این تاپیک رو پشت سر گذاشتیم جمع و بندی و تصمیم گیری در رابطه با خرید قطعات هماهنگ و مناسب باز هم کار سختیه!

خب به نظر شما و با وضعیت فعلی بازار با سقف هزینه 400 تا 450 هزار تومان بهترین انتخاب چی میتونه باشه بین این قطعات:

2. مناسب ترین CPU از چه برندی ؟ AMD یا Intel ؟ (مناسب برای کارهای گرافیکی و در الویت دوم Game!)

5. مناسب ترین V.G.A با چه چیپستی ؟ ( البته نظر خود و برداشتی که از بحثها کردم بهترین انتخاب سری SLI از nVIDIA هست!)

میدونم که این تاپیک مخصوص مشاوره Mainboard بود ولی چون میخواستم بحث کلی باشه همرو یه جا مطرح کردم.

با تشکر ......
    دوست عزيز يك تاپيك براي سوالاتتون باز كنيد. اينطوري بهتر و راحت تر ميشه توضيح داد.

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر ......

بهتره شما تو بخش اطلاع رسانی و مشورت خرید کلا مطرح کنی.
    بهترین انتخاب با این بودجه سیستم AMD Base هست با مادربورد :
    1- MSI K9n neof 550
    2-Asus m2a-vm 690G

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •