تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -

0 0%
  • -

0 0%
صفحه 41 از 83 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 829

نام تاپيک: ◄◄ اتـــاق حــســاب دیــفــرانــسیــل و انــتـــگــرال ►►

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

این انتگرال جواب بسته نداره ولی میتونی کسینوس رو به بسط مکلورن ش تجزیه کنی. اون وقت انتگرال به مجموع چند انتگرال تبدیل میشه که به صورت یک سری در اومده. یعنی این طوری:

که حالا انتگرال آخر رو میشه به صورت پارامتری و با استفاده از 2n-1 بار جزء به جزء حل کرد و بعد هم مقدار سری رو بدست آورد. (البته شاید سری رو نشه به این راحتی ها حل کرد)

موفق باشین.
    89/3/4

2. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من فک کردم بلد نبودم،میدم به یه دوستم که ادعاش میشه ببینم بلده یا نه!!!
    یا علی
    دست شما درد نکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

14

سلام!
    توی سوال اول امکان نداره که سنگ با شتاب 10 پرتاب بشه! چون سنگ وقتی پرتاب میشه ، دیگه شتاب نمیگیره! اگه شتاب هم بگیره ، منفیه که میشه همون شتاب گرانشی! که همیشه یا 9.8 یا 10 هستش و نیازی به نوشتن نداره ، ولی اگه منظورتون اینه که با سرعت 10 متر بر ثانیه پرتاب میشه، مسلمه که توی یک ثانیه بالا میره و یک ثانیه پایین میاد و در کل 2 ثانیه میشه! و اینکه با همون سرعتی که پرتاب شده به زمین میرسه که میشه 10 متر بر ثانیه!
    خب برای سوال دوم هم من فکر میکنم ، جواب این باشه!
    دوبار حد مطلوب نمک توی آب ریخته شده! پس غلظت 2 برابر شده! پس ما برای مطلوب کردن شرایط باید نصف محلول رو ( با شرط اینکه محلول آب نمک پایین و آب خالص بالا باشه!) بیرون بریزیم و جایگزین کنیم! پس از این 400 لیتر باید 200 لیتر جایگزین بشه که چون 20 لیتر در ثانیه جایگزین میشه ، پس 10 ثانیه طول میکشه که جبران کنیم!
    فقط باید حواسمون باشه که آب رو نباید هدر بدیم و 10 ثانیه که شد ببندیمش! فقط یه سوال! اون 200 لیتر دیگه رو رو زمین نریختین که؟
    سوال سومتون هم میشه 10 ساعت!
    خب ، اول کار که یه میزان مشخص باکتری داریم! 5 ساعت بعد میشن 2 برابر! 10 ساعت بعد هم میشن 3 برابر دیگه! همین؟

ولی این سوال آخرتون! من ریاضیم بد نیستا! ولی .... حال اثباتای اینجوری ندارم! چیزی که فرمول شد ، دیگه اثباتش فقط واسه خوندنه! نه واسه اثبات مجدد! فکر کنم توی فصل سوم حساب دیفرانسیل پیش ریاضی ، اثبات شده!
    موفق باشین!

سلام
    آره به این صورتی که گفتین از طریق فیزیکی حل میشه اما یه استاد داریم که گیر داده میگه از راه معادلات دیفرانسیل بایدحلش کنید حل فیزیکی رو قبول نداره
    اینطوری میشه حلش کرد؟؟؟

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

13 جواب!

سلام
    آره به این صورتی که گفتین از طریق فیزیکی حل میشه اما یه استاد داریم که گیر داده میگه از راه معادلات دیفرانسیل بایدحلش کنید حل فیزیکی رو قبول نداره
    اینطوری میشه حلش کرد؟؟؟
    سلام!
    ببین ، شما پیش دانشگاهی هستی دیگه؟
    به خاطر یه سوال مکث نکن!
    اگه میتونی بیخیال این مسئله بشی ، ولش کن! سر کنکور 55 تا سوال میاد ؛ سر المپیاد دو سه تا! شما که نمیخوای المپیاد بدی؟
    ولی در کل منم نمیدونم! یعنی اگه هم بتونم دوست ندارم سرش فکر کنم! چون وقتی میشه در رو با دست باز کرد دیگه بیل مکانیکی واسه باز کردن در نیاز نیست که! اما اگه واقعا جوابشو نیاز داری ، راهنمایی من اینه! توی فیزیک برای حل مسئله باید تمام داده ها رو در بیاری و بعد تمام فرمول های مرتبط رو هم پیدا کنی و بعد یه کم ترکیب و بعد جاگذاری! توی این مسئله هم عملیه! منتها بعضی جاها اول تفکر شدید میخواد که .... شما هم اینجور که معلومه وقت به اندازه ی کافی داری! پس موفق باشی!

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

این انتگرال جواب بسته نداره ولی میتونی کسینوس رو به بسط مکلورن ش تجزیه کنی. اون وقت انتگرال به مجموع چند انتگرال تبدیل میشه که به صورت یک سری در اومده. یعنی این طوری:

که حالا انتگرال آخر رو میشه به صورت پارامتری و با استفاده از 2n-1 بار جزء به جزء حل کرد و بعد هم مقدار سری رو بدست آورد. (البته شاید سری رو نشه به این راحتی ها حل کرد)

موفق باشین.
    89/3/4
    داداش خیلی ممنون
    حلتون خیلی قشنگ بود،مرسی

7. این کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام!
    ببین ، شما پیش دانشگاهی هستی دیگه؟
    به خاطر یه سوال مکث نکن!
    اگه میتونی بیخیال این مسئله بشی ، ولش کن! سر کنکور 55 تا سوال میاد ؛ سر المپیاد دو سه تا! شما که نمیخوای المپیاد بدی؟
    ولی در کل منم نمیدونم! یعنی اگه هم بتونم دوست ندارم سرش فکر کنم! چون وقتی میشه در رو با دست باز کرد دیگه بیل مکانیکی واسه باز کردن در نیاز نیست که! اما اگه واقعا جوابشو نیاز داری ، راهنمایی من اینه! توی فیزیک برای حل مسئله باید تمام داده ها رو در بیاری و بعد تمام فرمول های مرتبط رو هم پیدا کنی و بعد یه کم ترکیب و بعد جاگذاری! توی این مسئله هم عملیه! منتها بعضی جاها اول تفکر شدید میخواد که .... شما هم اینجور که معلومه وقت به اندازه ی کافی داری! پس موفق باشی!
    نه بابا پیش دانشگاهی کجاست کارشناسی یکی از استادها این سوال رو طرح کرده به جای میان ترم مشکل اینه.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

نه بابا پیش دانشگاهی کجاست کارشناسی یکی از استادها این سوال رو طرح کرده به جای میان ترم مشکل اینه.
    دوست عزیز شما اگه به جای کمیت سرعت قرار بدی مشتق مکان بر حسب زمان و به جای شتاب قرار بدی مشتق دوم مکان بر حسب زمان، در حقیقت همون معادله ی فیزیکی معمولی ات رو به معادله دیفرانسیل بر حسب کمیت مکان تبدیل کردی که البته حلش مث چرخوندن لقمه دور سر هستش.

موفق باشین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

sلام خدمت دوستان ممنون میشم در راین انتگرال راهنماییم کنید نمی دونم چه شکلی میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

sلام خدمت دوستان ممنون میشم در راین انتگرال راهنماییم کنید نمی دونم چه شکلی میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام. بفرمائید:

البته گویا قبلا هم این سوال رو مطرح کرده بودید.

موفق باشین.
    89/3/10

12. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون داداشی
    ممنون میشم در این رابطه هم راهنمایی کنید

اون تقسیم کل مجموعه تقسیم بر x هست که درست نوشته نشد اون ور هم محدوده دوم مثبت بینهایت هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •