سلام
آقا اگه فوتبال دوباره مثل قرارهای قبلی بازم بازی میکنیم
بگید من کفشم رو بیارم
سلام
آقا اگه فوتبال دوباره مثل قرارهای قبلی بازم بازی میکنیم
بگید من کفشم رو بیارم
مصطفي جان سلامنوشته شده توسط mostafaeshghi
فكر نمي كنم بازي كنيم... ولي اگه خواستي بيار.
در مورد قرارها من و اميد هم در همه قرارها بوديم. بقيه رو دقيق يادم نيست.
---------------------------------------------------------------------------
الفين جان سلام
هر طوري شده بپيچون و بيا... كلاس مي خواهي چيكار؟ (وسوسه كيوون بيدم)!!!![]()
--------------------------------------------------------------------------
در مورد افاضه كلامي كه هادي خوبه در صفحه قبل اين تاپيك فرمودند هم بهتره چيزي نگم... چون اينقدر خودش رو تحويل مي گيره كه آدم كف مي كنه!!!![]()
خدمت دوستان عزيز خصوصا mafia &mehdi_best سلام
پيرو مكاتبات قبلي خدمت شما دوستان عزيز لطفا در قرار آتي يادتون نره كه فيلم با كيفيت خوب و معرفي دوستان بگيريد
ما همچنان مشتاق ديداريم
Elfin-D تو چرا گير ميدي به من هان تو كه منو نديدي هاهاهاهاها .... / خودت رو تا حالا تو آينه / من فكر كنم تو هميشه به ياد قرضاتي ((((((((((((((((((((((((((:
حاج مهدي قرار اين هفته هست ديگه - تو حتما بيا الفين كارت دارم تنها بيا حتما با دوستات نياي ها - اگه خواستي بيا خبر بده
ميتونيد يك كاري كنيد فيلم بگيرين بعد كلش رو سانسور كنين بزارين توي سايت
سلام
براي اينكه اشتباه پيش نياد يك بار ديگه زمان قرار رو مي گم:
ساعت 16 فردا (پنج شنبه 27 بهمن 1384)
پارك لاله - ورودي تقاطع بلوار كشاورز و خيابان كارگر - كنار حوضي كه مجسمه ابوريحان بيروني داخلش است.
ابوريحان بيروني تو حوض چيكار ميكنه؟د د ديگه روم نميشه ادامه اش رو بگم...
كمتر از 24 ساعت تا قرار مونده بچه ها وعده ي ما ساعت 16:00 روز پنجشنبه 27 بهمن 1384 پارك لاله رو به روي مجسه ي ابوريحان بيروني از خانوم و آقا و بچه پير تقاضاي تشريف فرمايي براي داشتن يك روز شاد و دلپذير رو دارم
آقا من توپ و كفش ميارم كساني كه تمايل دارند كه در مسابقه ي فوتبال فردا شركت كنند لطفا وسايل ملزمه را به همراه داشته باشند.
آقای مافیا ببخشید ولی من تکی امکان نداره بیام چون اونجا احساس تنهایی میکنم ولی اگر دوستم قبول کنه باهام بیاد 100 % میامنوشته شده توسط MaFia
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)