سلام دوستان....من رفتم جمهوری n95 قيمت كنم...كمترين قيمتی كه بهم دادن 800 تومان بود...به نظرتون كمترم ميتونم پيدا كنم؟؟....اگه سراغ داريد يه آدرسی شماره ای بديد ممنون ميشم....
سلام دوستان....من رفتم جمهوری n95 قيمت كنم...كمترين قيمتی كه بهم دادن 800 تومان بود...به نظرتون كمترم ميتونم پيدا كنم؟؟....اگه سراغ داريد يه آدرسی شماره ای بديد ممنون ميشم....
ببین حاجی اگه اصل بودن گوشی برات مهم نیست برو چینیش رو بخر 180 هزار تومن در واقع اگه فروشنده آدم حسابی گیر بیاری
موفق باشی
اینجور که داره بوش میاد دوباره قیمتها داره میکشه بالا ...
من كه نميفهمم آخه اين گوشي فقط نيم ساعت زمان مكالمش از ان73 كمتره . چطور ممكنه اينهمه ضعفه باتري داشته باشه . من يادم مياد كه يكي از دوستان تاپيك زده بود كه من روزي 2 بار شارژش ميكنم.
من كه فكر نكنم اين طوريا باشه. در هر صورت مزايايه ديگه اي داره كه آدم ميتونه راحت چشمشو روي اين مسئله ببنده.
اين شركت نوكيا يا خيلي .... (معيوبه) يا سياست خاصي داره كه به قول خودش نسل جديد كامپيوترها رو كه انصافي امكانات و طراحي جالبي داره رو يه همچين باتري براش ميزاره. بعضي ها ميگن به خاطره مانيتور بزرگشه بهخاطر فلانشه به خاطره دوربينشه. به نظر من اصلا اين حرفا نيست . پس چه طور پي 990 يه باطريه خيلي عالي داره در حالي كه مانيتورش از ان95 خيلي بزرگتره. يا پي910 كه 13 ساعت زمان مكالمشه .. نوكيا واقعا يه چيزيش هست.
هيچوقت يه گوشي كامل وارد بازار نكرده
برای این باطری ضعیف رو گوشی هست که گوشی سبک جلوه بده اگه می خوای شارژ زیاد داشته باشه برو یه باطری بگیر که زیاد شارژ کنه
نه بابا مگه كلا چقدر سنگين ميشه؟ در ضمن من مطمئنم كه همه به سنگين بودن گوشي رضايت بدن به شرط اينكه باطري قوي داشته باشه. حالا مگه بقيه گوشي هاي نوكيا خيلي سبك هستن ؟
مشكل كار يه جايه ديگس . ولي باز هم ميگم كه فكر نكنم باطريش تفاوت زيادي با ان 73 داشته باشه.
دستت درد نكنه....ولی اصلش يه چيز ديگس.......به خاطر اسمش نميخوام بگيرم واسه امكانات بالاش ميخوام
حا جی کی میفهمه که اصله یا نه یکی از همین 180 تومنی هاشو با یه دونه غیر اصل کنادر هم بزاری مثل هم هستن از نظر امکانات همه چی بخری بهتره
موفق باشی![]()
![]()
![]()
گوشی چینی مفتش گرونه
مگه واسه مردم ميخوام بخرم...آدم بايد خودش با چيزی كه دستش ميگيره حال كنه....منم اصلا با گوشی چينی حال نميكنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)