لینک پچ GENERALS CRAZY دانلود نمیشه
لینک پچ GENERALS CRAZY دانلود نمیشه
سلام
دوست عزیز با عر ض معذرت اکثر لینکهای مستقیم محدو ده زمانی دارند بر ای دیدن تمام این پکه به این ادرس بر وی د و او نها را به را حتی از ان آدرس دانلو د کنید فقط بر ای را حتی کار به تو ضیحاتی که روی عکس دادم تو جه کنید می تو نید البته به کمک :این سا یتها را فا رسی کنید .باز اگه مشکلی بو د بفر مائید تا بر اتو ن حل کنم ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس در یا فت این پکها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید منتظر خبر های خوب با شید ...!!!![]()
سلام واقعا معذرت ميخوام:
لوگوها:
سوالي داشتيد ممنون ميشم كمكتون كنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=m3hrshad_xxx@yahoo.com;4073354]C&C Generals : All In One 1.5 Released
مجموعه ی کامل بازی جنرالز (1-2 ) + تمام : Shell Map - Map - Patchs - Mod و اموزش های مربوطه
...::: موارد موجود در اين پكيج :::...
Maps
دو بازی C&C Generals +C&C Generals Zero Hour + کرک و Patch مخصوص انلاین بازی کردن.
کلیه ی Map ها
Mods
کلیه ی mod ها
replays24 Replay از بهترین بازیکن های C&C Generals Zero Hour و 25 Replay از خود من ودوستانم .
اموزش نصب
mod - Map - Patch - ساخت نقشه - و نصب کل پچ ها و استفاده به صورت همزمان بدونپیغامخطا ( به طوری که کل پچ ها ( Mods )را دارید و می توانید با همه بازی کنید )
آموزش هک
جنرال به صورت کامل ! فارسی کردن - تغییر مپ - تغییر صداها - اضافه و كم کردن ارتش ها ( همراه با 2 نرم افزار مورد نياز ) 1 نرم افزار
کاربردی برای کار روی فایل های BIG : جهت ایجاد تغییرات : اضافه و کم کردن ارتش های بازی - و هک کردن منو ها و ...
BIG : تمام ( صداها - اهنگ ها - مدل ها - بافت ها - منو ها و ... ) درون این فایل ها گنجانده شده که برای هک کردن انها نیازبه یک نرم افزار دارید که این فایل ها را Extract کند .[B]
سلا م
در هیچ یک از این پکها ار تش ایر ان و جو د ندارد من امتحان کردم
و تما م این پکها از اینتر نت قا بل دا نلو د است هر کس لینکشو می خو اد بگه بدم
همچین آسو ن هم نیست هک کردن ..........![]()
سلام دوستان...ازتون یه کمک میخواستم
من genral zero hour رو دارم اما موقعی که 4 به 4 میزنم بعد گذشت 3 دقیقه از بازی که همه در حال ساختن هستند سرعت بازی به شکل وحشتناکی پایین میاد...میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟
در ضمن حتی یه جنرال دیگه هم از اینترنت دانلود کردم همینجوری بود
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان...ازتون یه کمک میخواستم
من genral zero hour رو دارم اما موقعی که 4 به 4 میزنم بعد گذشت 3 دقیقه از بازی که همه در حال ساختن هستند سرعت بازی به شکل وحشتناکی پایین میاد...میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟
در ضمن حتی یه جنرال دیگه هم از اینترنت دانلود کردم همینجوری بود
ممنون
سلا م
شما تحت شبکه بازی می کنی ؟
اگه تحت شبکه یا آنلاین بازی می کنی و افت سر عت داری دو دلیل داره یکی اینکه سر عت اینتر نت شما کم است
دو م اینکه : احتما لا یکی از بازی کن ها سیستمش زغالیه
بهر حال مشکل بهیچ وجه ربط به بازی نداره
دوست عزیز من تنهایی و با کامپیوتر بازی میکنم و گیر میکنه نه با اینترنت
لطفا کمکم کنید
دوست عزیز من تنهایی و با کامپیتر بازی میکنم نه انلاین
عزیزجان مشخصات کامپیوترت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)