تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 120 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام به همه
    من یکه سوال داشتم اونم اینکه که شاید شاید بخوام یک ساز بخرم حالا موندم چی بخرم یعنی بین سه تار و سنتور موندم به نظر شما کدوم ذو بخرم که هم در کوتاه مدت وهم دراز مدت خراب نشه آخه شنیدم که سنتور ممکنه خودش خراب بشه البته با بودجه کمی که من دارم مثلا 70 تومن حالا به نظر شما کدوم رو بخرم خیلی ممنون میشم که یک توضیح خوب و قانع کننده بدید بازم ممنون و متشکر
    دوست عزیز سلام

انتخاب ساز فقط میتونه به تصمیم شما بستگی داشته باشه و مطمئنا پیشنهاد دیگران سلیقه ی دیگرانه و ممکنه در مشقت های فرآیند آموزش شما رو خسته کنه

اما در مورد طول عمر ساز
    همونطوری که میدونید ساز ها عمدتا چوبی هستند و چوب هم به عومل طبیعی خاصی واکنش نشون میده مثل روطوبت ، سرما ، گرما ، فشار و ....

هر سازی در طول زمان اگر خوب نگهداری نشه ممکنه خراب بشه
    سرما و گرما رو میشه راحت کنترل کرد ، رطوبت هم با موادی مثل لاک و پلی استر تا حدود زیادی کنترل میشه اما فشار
    بشترین فشار روی چوب ساز از سیم هاست ، مخصوصا سازی مثل سنتور که فشار روی صفحه ی اون خیلی زیاده ،
    این میتونه در دراز مدت ساز رو از چهارچوب خارج کنه و در بیشتر موارد صفحات ساز قوس برمیداند (اصطلاحا شکم میدن )
    وقتی شما با ساز مینوازید چاره ای نیست و ساز باید همیشه کوک باشه ، اما وقتی قصد کنار گذاشتن ساز رو داشته باشید میتونید کوک های اون پایین بیارید .
    البته در ساز های درجه 1 این مشکل خیلی کم پیش میاد

موفق باشید

2. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iman_n21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میشه قیمتی درباره قانون بدید در چه حدودی هست این ساز فوق العاده ( صداش بسیار زیباست)

سلام دوستان یه سوال دارم اونم اینه که قیمت تیونر برای کوک سنتور چند هست و میشه عکس بزارید ممنون
    و کتاب اموزشی یا فایل اموزشی نت سنتور رو هم دارید ممنون؟(برای دانلود)
    قانون خوب حدود 2 ميليون (تقريبا پول يه پيانو خوب) قيمت داره و همين قيمت بالا باعث شده خيلى‌ها سمتش نرن و به جاش رو به سنتور بدن، متـــــــــــــــاسفانه

4. این کاربر از iman_n21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

واقعا ممنون از نظر دقیقتون همین طور هست
    حالا یک چیزی من از هیچ کدوم از این دوتا نمیتونم بگذرم لامذهب هردوشون صدایه دیوانه کننده ای به من میدن حالا به نظر شما من اگر بخوام سه تار بگیرم حدود 60 یا 70 میتونه خوب باشه یعنی چه از نظر چوب وچه از نظر سیم ها ؟
    بازم ممنون از جواب خیلی خوبتون

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واقعا ممنون از نظر دقیقتون همین طور هست
    حالا یک چیزی من از هیچ کدوم از این دوتا نمیتونم بگذرم لامذهب هردوشون صدایه دیوانه کننده ای به من میدن حالا به نظر شما من اگر بخوام سه تار بگیرم حدود 60 یا 70 میتونه خوب باشه یعنی چه از نظر چوب وچه از نظر سیم ها ؟
    بازم ممنون از جواب خیلی خوبتون
    همونطور كه دوست عزيزمون vioman هم فرمودن، همه چيز بستگى به نظر و طبع شما داره
    امـــــــــــــا
    از اونجايى كه ظاهرا شما رو دو راهى گير افتادين و تصميم گيرى براتون سخت پس بهتره اين چند نكته گفته بشه كه :

با 70 ميتونى يك سه‌تار خوب و خوش صدا بگيرى ولى براى سنتور پول خيلى كميه (سنتور مشقى حدود 140 هست)
    اگـــــــر ميخواى واسه دلت ياد بگيرى سه‌تار يادگيريش راحتره از سنتور و نسبت به سنتور زمان كمترى رو ميخواد صرف كنى
    كوك كردن سنتور بسيار سخت تر از سه تاره تا جايى كه مشهوره : برابر نیمهٔ عمر تمرین سنتور نوازان، به کوک کردن آن می گذرد

هر دو ساز هم قدرت تكنوازى خوبى دارند و هم همنوازى اما به نظر من اگر بيشتر از اين نميخواى بودجه بزارى و نميخواى به صورت حرفه‌اى دنبال كنى سه‌تار بگير

و ديگه اينكه : تا دلت بخواد سه‌تار و سنتور گير مياد پس واسه خريد اصلا عجله نكن، خوب فكر كن و واقع بين باش

تذكر: با تمام اين حرفها شما اگـــــــــر از پيانو (يه ساز گرون) خوشت مياد و هيچ صدايى جز اون ارضات نميكنه بايد برى پيانو بزنى

چند سالته ؟
    Last edited by iman_n21; 17-02-2009 at 11:52.

7. این کاربر از iman_n21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی ممنون واقعا کارشناسانه جواب دادی دمت گرم البته نه اینکه من تو همین سه یا چهارماه علاقه پیدا کردم به سازهای سنتی نه من 4 یا 5 ساله پیش میخواستم بگیرم اما مشکلات نذاشت ونشد

من 20 سالم هست از اون موقعی که آهنگ های افتخاری رو گوش میکردم دیوونه سنتور شدم بعد این جدیدا هم سراج گوش دادم واقعا آهنگ هایی قشنگی داره که بیشتر با سه تار زده میشه خیلی زیباست منو به اوج میره سونه!

حالا علاقه پیدا کردم که یکی رو شروع کنم یاد بگیرم همونطور که گفتی نه به صورت حرفه ای فقط فعلا به صورت تفریحی تا بعد از دانشگاه بتونم کلاساش رو هم برم
    بعد یه نمه تحقیق کردم دیدم سنتور به همون دلایلی که گفتی و مشکلات نمیصرفه برایه منی که میخوام همین طوری برایه دله خودم بزنم تا ارضاع بشم به نظر خودمم همون سه تار خوبه اما یکی از رفقا میگفت اگر تاره خوب بخوای بگیری یه چیزی حدود 70 تومن فقط تارهاش میشه یا همون سیم هاش و یه چیزی حدود 100 تومن هم خودش میشه

ولی در کل با راهنمایی هایی که شما دوستان کردین به این نتیجه رسیدم که خرج الان و بعد یا آینده سه تار کمتره
    حالا با این 70 تومن چه از نظر چوب چه از نظر سیم هاش چی بگیرم واقعا موندم چون هیچی نمیدونم میترسم کلاه سرم بزارن
    اگر میدونید یه نمه در مورد چوب و تارها یا سیم ها راهنمایی کنید ممنون میشم
    بازم ممنون که جواب دادید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی ممنون واقعا کارشناسانه جواب دادی دمت گرم البته نه اینکه من تو همین سه یا چهارماه علاقه پیدا کردم به سازهای سنتی نه من 4 یا 5 ساله پیش میخواستم بگیرم اما مشکلات نذاشت ونشد

من 20 سالم هست از اون موقعی که آهنگ های افتخاری رو گوش میکردم دیوونه سنتور شدم بعد این جدیدا هم سراج گوش دادم واقعا آهنگ هایی قشنگی داره که بیشتر با سه تار زده میشه خیلی زیباست منو به اوج میره سونه!

حالا علاقه پیدا کردم که یکی رو شروع کنم یاد بگیرم همونطور که گفتی نه به صورت حرفه ای فقط فعلا به صورت تفریحی تا بعد از دانشگاه بتونم کلاساش رو هم برم
    بعد یه نمه تحقیق کردم دیدم سنتور به همون دلایلی که گفتی و مشکلات نمیصرفه برایه منی که میخوام همین طوری برایه دله خودم بزنم تا ارضاع بشم به نظر خودمم همون سه تار خوبه اما یکی از رفقا میگفت اگر تاره خوب بخوای بگیری یه چیزی حدود 70 تومن فقط تارهاش میشه یا همون سیم هاش و یه چیزی حدود 100 تومن هم خودش میشه

ولی در کل با راهنمایی هایی که شما دوستان کردین به این نتیجه رسیدم که خرج الان و بعد یا آینده سه تار کمتره
    حالا با این 70 تومن چه از نظر چوب چه از نظر سیم هاش چی بگیرم واقعا موندم چون هیچی نمیدونم میترسم کلاه سرم بزارن
    اگر میدونید یه نمه در مورد چوب و تارها یا سیم ها راهنمایی کنید ممنون میشم
    بازم ممنون که جواب دادید

تصميم خوبى بود

هنوز هم كه سنى ندارى (ماشااله - گوش شيطون كر - بزنم به تخته ...)
    ساز اولت رو با دقت ياد بگير بعد برو سراغ سازهاى ديگه، وقت هست عجله نكن

تار و سه‌تار خيلى به هم شبيه هستن و معمولا هر دو رو از روى يك كتاب هم درس ميدن ( بهتره بگم سه‌تار شبيه به تار هست)
    كسى كه بتونه تار بزنه، سه تار رو هم ميزنه (زود راه ميافته و بالعكس)
    تار نسبت به سه تار كامل تره و يه مقدار هم سختره به دليل وزن ساز و ضخامت دسته و اينكه در پرده گيريها بايد دو سيم گرفته بشه ولى به نظر من براى ياد گيرى نت و درك نت بهتر از سه‌تاره، وقتى مثلا ميزنى "مى" خود ساز به وضوح تلفظ ميكنه !! در صورتى كه تو سه‌تار اينجور نيست (البته به نظر من)
    تار صداش هم بلندتر از سه تاره، صداى سه‌تارى كه تو كاست ميشنوى به خاطر ميكروفنيه كه استفاده كردن
    قيمت هم، مشقى خوبش حدود 250 هست كه هر چى بهتر باشه گرونتره ديگه، تا 4-5 ميليون
    يعنى از لحاظ قيمت گرونتر از سنتوره

نتيجه : فعلا خودت رو با تار درگير نكن و اينقدر از اين شاخه به اون شاخه نپر، سه تار كه ياد گرفتى 2-3 ماهه رو تار هم دستت روون ميشه
    لينك زير رو هم يه نگاه بنداز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مگه ميخواى خودت تو خونه كار كنى ؟
    يه كلاس خوب و مطمئن تو آموزشگاهى جايى پيدا كن، ثبت نام كن، خودشون برات ساز مناسب پيدا ميكنن (البته اطمينان مطلق هيچ وقت خوب نيست)
    ساز بايد دستش صاف و بدون هيچ تورفتگى يا برجستگى باشه
    ساز رو از قسمت سيم‌گير(زير كاسه) مماس با چشمت بگير ببين دسته صافه ؟
    كاسه تركى چيزى نداره ؟
    جايى كه دسته به كاسه وصل ميشه خيلى خيلى حساسه و نبايد شكستگى داشته باشه
    گوشيها هم همينطور (ببين از كوك خارج ميشه يا نه ؟)
    پرده ها معمولا عمر مفيدشون يك ساله و هر بار تعويضش 8-15 خرج داره (چك كن ببين پوسيده نباشه)
    كاسه نبايد زياد بزرگ يا كوچيك باشه
    تو ساز از همه چيز مهمتر صداست كه ديگه اينو نميدونم چه طور توضيح بدم

اگر تا حالا ساز نخريدى و نزدى حتما حتما يكى رو كه مورد اعتمادته و اين كارست ببر با خودت (جو نگيرت تنها برى )

جورى تصميم بگير كه پس فردا اگر كسى نشست كنارت سنتور زد، نگى اى كاش رفته بودم سنتور ! ( و برعكس)
    موفق باشى
    -------------------------

باز نياى بگى كمانچه ؟!
    Last edited by iman_n21; 17-02-2009 at 17:25.

10. 2 کاربر از iman_n21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام.....يه سوال .......ببخشيد اساتيد گوشاشونو بگيرن.......سوالم در حد كودكستانه..............
    گيتار اسپانيايي.......همون كلاسيكه.....يا فلامينگو.................................. .......................
    بعد......من اگر بخوام اسپانيايي ياد بگيرم....و .......بخرم از كجا شروع كنم........بازم ببخشيد...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عجب شرمنده فکر کنم اشتب شد ولی باز خوبه توضیح دادی من که تار نمیخواستم من سه تار رو گفتم یعنی سیم های سه تار سیمش یعنی سیمه رویه سه تار شرمنده که اشتباهی متوجه شدی شاید من بدجوری نوشتم
    بازم ممنون از توضیحات

گفتی برم کلاس آخه من تو شهرستان هستم یعنی ساوه فکر نمیکنم آدم درست حسابیی اینجا پیدا کنم یه جورایی آدمو اگر ساده گیر بیارن میخوان بندازن به طرف منم که چیزی از ساز نمیدونم میخوام برم تهران بخرم البته با یکی دیگه حالا شما میگی از کجایه تهران بگیرم یعنی کجایه تهران منبع هست
    بازم ممنون

شرمنده این سوال آقای alone boy هم اگر میدونید بدید بنده خدا دومین باره که میپرسه بازم ممنون واقعا که مشاوره خوبی دادید

13. این کاربر از roohi_rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.....يه سوال .......ببخشيد اساتيد گوشاشونو بگيرن.......سوالم در حد كودكستانه..............
    گيتار اسپانيايي.......همون كلاسيكه.....يا فلامينگو.................................. .......................
    بعد......من اگر بخوام اسپانيايي ياد بگيرم....و .......بخرم از كجا شروع كنم........بازم ببخشيد...
    من از گيتار زياد سر در نميارم، خواهرم گيتار ميزنه كه فعلا نيستش
    بايد صبر كنى بقيه دوستان جواب بدن
    امــــــــا
    براى شروع فرق زيادى نداره كه با كدوم شروع كنى و گول رنگ رو هم نخور كه اين روزا مد شده همه افتادن دنبال گيتار مشكى !!

کد:
    کد:
    عجب شرمنده فکر کنم اشتب شد ولی باز خوبه توضیح دادی من که تار نمیخواستم من سه تار رو گفتم یعنی سیم های سه تار سیمش یعنی سیمه رویه سه تار شرمنده که اشتباهی متوجه شدی شاید من بدجوری نوشتم
    بازم ممنون از توضیحات

گفتی برم کلاس آخه من تو شهرستان هستم یعنی ساوه فکر نمیکنم آدم درست حسابیی اینجا پیدا کنم یه جورایی آدمو اگر ساده گیر بیارن میخوان بندازن به طرف منم که چیزی از ساز نمیدونم میخوام برم تهران بخرم البته با یکی دیگه حالا شما میگی از کجایه تهران بگیرم یعنی کجایه تهران منبع هست
    بازم ممنون

شرمنده این سوال آقای alone boy هم اگر میدونید بدید بنده خدا دومین باره که میپرسه بازم ممنون واقعا که مشاوره خوبی دادید
    خير، شما درست و روشن فرموديد بنده هم خوب متوجه شدم
    گفتم يه ريزه بگم كه فردا دو دل نشى
    بالاى لينكى كه گذاشتم پر حرفى من درباره تار بود كه بايد ببخشيد و پايين اون موضوع شما

خودت رو با سيم و اين حرفها درگير نكن كه بهتره، از بابت سم هم كلاه سرت نميره، چوب و بدنه اصله

من هم تهران نيستم و جايى رو نميشناسم اما اگر اومدى اهواز در خدمتت هستم
    دوره ابتدايى و مقدماتى رو هر جايى ميتونى برى، ديگه هر جايى تار و سه‌تار و سنتور درس ميدن
    ايشالا واسه دوره‌هاى حرفه‌اى برو جاهاى ديگه
    در مورد استادها حتما تحقيق كن
    خواستى سه‌تار بگيرى به استاده بگو چند وقته ديگه كه دستم باز شد بايد واسم عوضش كنى (مخش و بزن، گرفتى؟) و ببين خودش بر ميداره ساز رو يا نه (اينجورى احتمالش كمتره كه كلاه سرت بره) ؟

چند جا برو سئوال كن، خوب و بد كن، بگو سازى ميخوام حدود 50 ، اگر چيز خوبى داشته باشن كه بيشتر بيارزه خودشون پيشنهاد ميدن !!

راستى جعبش هم حدودا 8-10 قيمتشه، كاور هم اصلا نگير

شب خوش

15. 4 کاربر از iman_n21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

بازم ممنون از توضیحات

بازم ممنون

دوست عزیز

اول من جا داره از دوست خوبمون "آقا ایمان " تشکر کنم که توضیحات بی نظیری دادند.
    شما میتوند در تهران به خیابان بهارستان مراجعه کنید ، البته با کسی برید که کار بلد باشه و دستی بر ساز و ساز شناسی داشته باشه ، بهارستان عمده فعالیت ساز در تهرانه (بیشتر سازهای ایرانی) و اونجا هم خیلی آدمهای بازاری زیاده ممکنه دل شما رو به ظاهر ساز خوش کنند.

موفق باشید

17. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •