سلام.....يه سوال .......ببخشيد اساتيد گوشاشونو بگيرن.......سوالم در حد كودكستانه..............
گيتار اسپانيايي.......همون كلاسيكه.....يا فلامينگو.................................. .......................
بعد......من اگر بخوام اسپانيايي ياد بگيرم....و .......بخرم از كجا شروع كنم........بازم ببخشيد...
.gif)
من از گيتار زياد سر در نميارم، خواهرم گيتار ميزنه كه فعلا نيستش
بايد صبر كنى بقيه دوستان جواب بدن
امــــــــا
براى شروع فرق زيادى نداره كه با كدوم شروع كنى و گول رنگ رو هم نخور كه اين روزا مد شده همه افتادن دنبال گيتار مشكى !!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب شرمنده فکر کنم اشتب شد ولی باز خوبه توضیح دادی من که تار نمیخواستم

من سه تار رو گفتم یعنی سیم های سه تار سیمش یعنی سیمه رویه سه تار شرمنده که اشتباهی متوجه شدی شاید من بدجوری نوشتم
بازم ممنون از توضیحات
گفتی برم کلاس آخه من تو شهرستان هستم یعنی ساوه فکر نمیکنم آدم درست حسابیی اینجا پیدا کنم یه جورایی آدمو اگر ساده گیر بیارن میخوان بندازن به طرف منم که چیزی از ساز نمیدونم میخوام برم تهران بخرم البته با یکی دیگه حالا شما میگی از کجایه تهران بگیرم یعنی کجایه تهران منبع هست
بازم ممنون
شرمنده این سوال آقای alone boy هم اگر میدونید بدید بنده خدا دومین باره که میپرسه بازم ممنون واقعا که مشاوره خوبی دادید

خير، شما درست و روشن فرموديد بنده هم خوب متوجه شدم
گفتم يه ريزه بگم كه فردا دو دل نشى
بالاى لينكى كه گذاشتم پر حرفى من درباره تار بود كه بايد ببخشيد و پايين اون موضوع شما
خودت رو با سيم و اين حرفها درگير نكن كه بهتره، از بابت سم هم كلاه سرت نميره، چوب و بدنه اصله
من هم تهران نيستم و جايى رو نميشناسم اما اگر اومدى اهواز در خدمتت هستم
دوره ابتدايى و مقدماتى رو هر جايى ميتونى برى، ديگه هر جايى تار و سهتار و سنتور درس ميدن
ايشالا واسه دورههاى حرفهاى برو جاهاى ديگه
در مورد استادها حتما تحقيق كن
خواستى سهتار بگيرى به استاده بگو چند وقته ديگه كه دستم باز شد بايد واسم عوضش كنى (مخش و بزن، گرفتى؟) و ببين خودش بر ميداره ساز رو يا نه (اينجورى احتمالش كمتره كه كلاه سرت بره) ؟
چند جا برو سئوال كن، خوب و بد كن، بگو سازى ميخوام حدود 50 ، اگر چيز خوبى داشته باشن كه بيشتر بيارزه خودشون پيشنهاد ميدن !!
راستى جعبش هم حدودا 8-10 قيمتشه، كاور هم اصلا نگير
شب خوش