تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 61 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 604

نام تاپيک: « معرفي و بحث فايروالها »

داره خودمونی میشه vivasoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

حسین pcflank رو احتمالا حواست نبوده بلوک کردی من الان دارم باش کار میکنم جواب میده
    حالت دیگه ممکنه گذاستی رو مد most block برای شروع به کار باید بزارش روی wizard
    وقتی از ت پرسید بش اجازه بده (اگه از حالت بلوک درش بیاری حتما کار میکنه)

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Masoud.ebi

من یه ایرادی به فایروال اوت پست گرفتم توی یه تاپیک دیگه که امیدوارم دوستان متخصص مون بتونن راه حلی براش ارائه کنن

عنوان تاپیک :: پايان زندگی انتی ويروس ها antivirus terminator

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام مسعود جان من هم این فایل رو که در اون صفحه ای که اعلام کردی اجرا کردم .

آنتی ویروس کاسپرسکای رو نتونست از Try خارج کنه و هم آیکونش در اونجا بود و هم پروسه هاش
    فعال بودند.

به هیچ عنوان روی فایروال Outpost Pro هم نتونست عملی رو انجام بده.

دفعه اول من توسط برنامه Hacker Eliminator تونستم جولوشو بگیرم و بستمش . نمیدونم اسم
    این برنامه رو شنیدی یا نه ولی برنامه خوبیه و سبکم هست. از اسمشم معلومه چه کاری انجام میده
    قیمت برنامه هم 99 دلاره.

اما دفعه دوم بهش اجازه دادم و فقط تونست یاهو مسنجرم رو که باز بود ببنده DDD

اما در مورد Outpost که چرا نمیتونه قبل از عملش جلوشو بگیره . به دلیله اینه که این فایروال
    بر روی پروسه هایی که اضافه میشن و یا حذف میشن نظارت نمیکنه چونکه اصلا این قابلیت رو نداره.
    اما من بازم در تنظیماتش نگاه میکنم اگر به چیزی برخورد کردم که بتونه در این مورد حساسترش بکنه
    حتما میگم.

مسعود جان نمیدونم الان از نسخه جدید Outpost Pro استفاده میکنی یا نه ولی اگر جواب مثبت هستش
    آیا به اشکالاتی که در قابلیت DNS Cache وجود داره پی بردی. چون اشتباهی خیلی چیزا رو بلوک میکنه
    ولی در نسخه قبلیش اینطوری نبود.

البته این نسخه اش اشکال زیاد داره و من زیاد ازش راضی نیستم و امیدوارم در نسخه های بعدی بهتر بشه.
    Last edited by Cracki; 29-09-2005 at 14:42.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خدمت اقا مسعود

اولین نصحیت امنیتی که وجود داره اینه که به انتی ویروس و فایروالت هیچ وقت بطور صددرصد اطمینان نکن
    دوم کسی که فایلهای مشکوک و نامطمئن رو باز میکنه مسئولیتش با خودشه

هیچ شرکت امنیتی تضمین نمیکنه شما هر فایلیرو که گیر اوردی رو سیستمت با خیال راحت اجرا کن چون دقیقا یکی از
    خطرناکترین راههای آلوده شدن یه سیستم اجرای برنامه های مخرب توسط خود کاربره

بگذریم ....من این فایلو برای امتحان اجرا کردم درصورتی که اصلا راضی به این کار نبودم
    هدف اصلی این برنامه از کار انداختن انتی ویروس و فایرواله ولی همونجوری که خودتونم گفتید اصلا موفق به همچین
    کاری نمیشه حالا چرا اوت پوست به قول شما صداش در نمیآد برای اینکه این برنامه هیچ ترافیک و اطلاعاتی رو جابجا
    نمیکنه واصلا تقضای اتصال نمیکنه من بیشتر دوست داشتم انتی ویروسم حساسیت نشون بده ولی در کل کار این
    برنامه فعلا یکم خنده داره با موس که روی ایکونها میری همه برنامه های غیر اصلیرو میپرونه البته اگه در نسخه
    بعدی بتونه واقعا انتی ویروس و فایروالو از کار بندازه جدا میتونه خطرناک باشه(فعلا که این برنامه در حد یه شوخیه)

ولی امنترین راهی که بوده و خواهد بود دریافت نکردن و اجرا نکردن فایلهای مشکوکه
    Last edited by vivasoft; 29-09-2005 at 20:24.

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

کی میگه کریو نسخه ی جدید نمیده اتفاقا خوبشم میده نسخه ی 4.2.1 رو داد بیرون:
    دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کرکم ندارم فعلا فردا پس فردا میاد کرکش

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

ساسان جان کسی نگفته کریو نسخه جدید نمیده بیرون.

بلکه گفته شده کریو نسخه 4.3 رو بیرون نخواهد داد. بین این دو حرف فرق زیاده.

در ضمن تاریخ سپری شدن و کنار رفتن کریو از تاریخ 30 سپتامبر 2005 است دوست عزیز.

خبرها رو خوب بخون و بعد حرف بزار دهن من.
    شرمنده ها چون نمیخوام سوئ تفاهم پیش بیاد . فکر کنم خبر رو خوب نخوندی با تاریخش

در خبر قید نشده که از همین امروز عملی میشه بلکه تاریخ رو اعلام کرده.

نقل قول نوشته شده توسط Cracki
    اما متاسفانه شرکت کریو اعلام کرده است که بنا به دلایلی دو برنامه معروف خود را به نام Kerio Personal Firewall
    و Kerio ServerFirewall از تاریخ 31 دسامبر 2005 دیگر توسط این شرکت پشتیبانی نخواهند شد. این بدان منظور
    است که از تاریخ 31 دسامبر 2005 کریو فعالیت خود رابیشتر بر روی برنامه های دیگر خود متمرکز میکند. و این یعنی
    کنار رفتن یکی از قویترین فایروالها به نام Kerio Personal Firewall.

شرکت کریو همچنین اعلام کرده است که از تاریخ 31 دسامبر دیگه هیچ اشتراکی را بروز نخواهد کرد ولی کسانی
    که دارای اشتراکهای واقعی از طرف کریو میباشند میتوانند تا آخر سال 2006 از اشتراک خود استفاده کرده و از آنها
    پشتیبانی نیز خواهد شد. ولی در غیر این صورت شرکت کریو اعلام نموده که به فکر فایروال دیگری برای کاربران
    خانگی و همچنین سرورها باشید.

منبع >>> Kerio

Joshua Thomas
    Technical Support Manager
    2350 Mission College Blvd, Suite 400
    Santa Clara, CA 95054
    Phone: (408) 496-4500
    Fax: (408) 496-6902

ترجمه شده توسط >>> کرکی .انجمن تخصصی P30world
    واقعا متاسفم که من مجبور به نوشتن این خبر شدم اما بهر حال باید از طریقی اطلاع پیدا میکردید.

برای اطلاعات بیشتر و همچنین خواندن نظرات مردم در این مورد میتوانید به این سایت زیر برید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Cracki; 29-09-2005 at 21:06.

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

Cracki جون نه نخونده بودم فقط یه جا دیده بودم نسخه ی جدید نمیده بیرون!
    ببخشید

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

کرکی جان برنامه hacker emilinator فقط وقتی میتونه جلو این فایلرو بگیره که تو 2 تا 3 ثانیه اول ببندیش وگرنه خود برنامه اصلیم
    بسته میشه
    راه حل کلی رعایت نکات امنیتی ساده اس

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

hossein84x جان در مورد مشکل اولت بگم که whoeasyهمیشه برای من جواب داده و 2 ماهه دارم از این پلاگین استفاده می کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vivasoft
    کرکی جان برنامه hacker emilinator فقط وقتی میتونه جلو این فایلرو بگیره که تو 2 تا 3 ثانیه اول ببندیش وگرنه خود برنامه اصلیم
    بسته میشه
    راه حل کلی رعایت نکات امنیتی ساده اس

Vivasoft جان آره عزیز باید برای بستن این برنامه سریع عمل کنی .
    اما در مورد اینکه کلا باید نکات امنیتی رعایت بشه حرفت کاملا درسته و من هم همیشه این رو گفتم
    که هکر ها همیشه جلوتر از فایروالها و آنتی ویروسها هستند و این فایروالها در مقابل هکرهای حرفه ای
    چیزی نیستند . اما همین فایروالها زمانی خوب عمل خواهند کرد که ما خوب عمل کنیم . یعنی کارکرد اونا به
    آگاهی و عملکرد شخصی ما بستگی داره .

فایروال اصلی مغز ما هستش . اگر کسی دیدکه هک شده از روی نا آگاهی خودش بوده نه عمل نکردن فایروالها
    و یا انتی ویروسها. البته من نمیگم اینها مهم نیستند بلکه نظر من براینه که شرط داشتن امنیت داشتن
    برنامه های امنیتی و آپدیت شده هستش . حتی سیستم های عامل باید فورا آپدیت بشن اما قانون رعایت کردن
    امنیت بر میگرده به خود ما.

یک موضوع دیگه که من باهاش برخورد کردم. اشتباهی است که در سایت Kerio.com بر روی لینک دانلود
    نسخه جدید این فایروال صورت گرفته.

در سایت قید شده که نسخه جدید این فایروال به اسم >>> Kerio Personal Firewall 4.2.1 <<< در
    حدود 7.5 مگابایت حجم داره . در حالی که وقتی آن را دانلود میکنم 5.25 مگابایت است.

آیا کسی خبر داره که موضوع از چه قراره چون که نسخه قبلی این فایروال یعنی 4.2.0 دقیقا 7.5 مگابایت بود
    و هیچ اشکالی نداره اگر الان حجمش کمتر شده باشه چونکه این پیشرفتشون رو نشون میده که بهتر روش
    کار کردن اما پس در آن صورت چرا در سایتش حجمش را یک چیز نوشته ولی وقتی دانلود صورت میگیره حجم آن
    یک چیزه دیگه هست.

امیدوارم که این یک نوع سهل انگاری در رسیدگی به سایتشون نباشه .

Last edited by Cracki; 30-09-2005 at 01:27.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام
    دوستان سریال یا پچی واسه ورژن جدید کیرو هستش؟
    اگه هست بزارین pls

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •