تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 106 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

معرفی پچهای انتقال دهنده پرکاربردترین فایلهای سیستمی از حافظه مخفی گوشی به other

move_camera_driver_to_other_cam این پچ معلومه مسیر درایور دوربین را از ifs/settings/camera به پوشه cam در other گوشی منتقل میکنه و میتوانید به راحتی بدون نیاز به کامپیوتر درایور را عوض کنید. فقط یادتان باشد که قبل از نصب پچ فولدر cam را در other گوشی نه در مموری استیک بسازید(به وسیله MyPhoneExplorer) و درایور دوربین را آنجا قرار دهید.

move_acoustic_to_other_aco این پچ هم مسیر acoustic یا همان درایورهای صدا را از ifs/settings/acoustic به پوشه aco در other منتقل میکنه بقیه مراحل را مثل پچ بالایی دنبال کنید.

move_menu_to_other_menu این پچ مسیر menu.ml را از tpa/preset/system/menu به پوشه menu در otherگوشی منتقل میکنه.

move_layout_to_other_ly این پچ هم همانند بالاییها مسیر فایل layout.xml را از tpa/system/layout به پوشه lyدر other گوشی منتقل میکنه.

move_mp_and_playlist_to_other_mp این پچ هم پوشه مدیا پلیر را از مسیر tpa/system/multimedia/mp به فولدر mp در other گوشی منتقل میکنه. داخل پوشه mp یک پوشه دیگری را با نام pl بسازید تا playlistها در آنجا ذخیره شوند. و اگر قبلا پلی لیست دارید آنها را به این پوشه منتقل کنید.
    توجه : کلیه فایلها که قرار است به این پوشه ها منتقل شوند از حالت Read only خارج سازید. تا بوسیله خود گوشی قابل تغییر و پاک شدن باشند.
    قبل از نصب این پچها با فار از کلیه فایلها بک آپ بگیرید.

منبع:کاربر مسعود57
    سعی می کنم واسه اینکه این پست ها فقط جنبه ی معرفی نداشته باشه اگه شد واسه مثلا 750 از یه ورزن خاصیش یه فایل اپلود شده هم براتون بگذارم کمی صبر کنید

کامیاب باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب واسه 750 از دو تا ورزنش گیر اوردم:

http://rapidshare.com/files/44363140/K750-R1CA021.rar.html

http://rapidshare.com/files/44363520/K750-R1DB001.rar.html

شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

معرفی 2 تا پچ برای R1DB001

تغییر مسیر acostic به فولدر aco در other مموری گوشی
    تغییر مسیر camera به فولدر cam در other مموری گوشی

این پچها برای ورژن R1CA021 موجود است ولی تمام درایورها در یک فولدر drv هستش و باهم قاطی.
    ولی در این دو تا پچ از هم مجزا

فقط یادتون باشه قبل از نصب پچها فولدر aco و cam را در other گوشی به وسیله برنامه MyPhoneExplorer بسازید و هر درایوری که خواستید در درون فایلها قرار دهید.

اگر خواستید acostic را کلا عوض کنید یک بار گوشی را خاموش و مجددا روشن کنید تا درایورهای صدا عمل کنند ولی برای درایور دوربین این عمل لازم نیست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کامیاب باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض اطلاعاتی از نحوه ی ساخت پچ ها

پچ را با نرم افزار بخصوصي نميسازند. همين فار که براي هک گوشي به کار ميرود بهترين برنامه هست. مهم اين است MAIN در فرمت RAW باشد که آدرس دهي درست باشد. براي همين امر هم از فار يا MAIN2RAW استفاده ميشود.
    براي فايلهاي سيستمي ميتوان هر نوع بلايي بر سرشان آورد. ولي براي MAIN بايد سورس برنامه را پيدا کرد يا همين هگز برنامه را دکامپايلر کرد که کار هر کسي نيست تا آنجا که من اطلاع دارم روسها اين کار را کرده اند.

ولي ميتوانيم پچهايي که براي فريمورهاي يک نوع گوشي نوشته ميشوند و براي يک فريمور ديگر از همان نوع که موجود نيست با اندکي زحمت خودمان بسازيم. ( روش مقايسه اي )

با هر برنامه HexEditor ميشه پچ ساخت اگر با يه HexEditor ماين گوشي رو باز کنيد تعداد زيادي کد باينري ميبينيد که با تغيير دادن اونها پچ شما ساخته ميشه البته بايد به firmware گوشي و کدهاي باينري تسلط کامل داشته باشيد و بدونيد هر خط کد در برنامه به چه معني هست تا اون رو عوض کنيد.
    براي ويرايش پچ هم کافي پچ رو با notepad باز کنيد کد اون رو ميبينيد و اطلاعاتي از پچ رو خواهيد ديد

حالا چگونه بايد يه فايل مين که فرمتشbin هست رو به RAW با برنامه MAIN2RAW تبديل کرد؟
    براي اين کار ابتدا فايل BIN رو داخل پوشه ي MAIN2RAW کپي کنيد....فايل BIN رو با مووس بگيريد و روي فايل MAIN2RAW رها کنيد ...فورا در کمتر از ثانيه فايل در فرمت RAW ساخته مي شه...به قول دوسنم به همين خوشمزگي

گفتم تاپیک رو می ترکونم..نگفتم؟
    کامیاب باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض ادامه ی بحث معرفی اسمامیه پچ ها

reduction_level__illumination
    اين پچ نور صفحه نمايش و نور زير کيبورد را که در حالت پيش فرض 50 درصد هست را تا 20 درصد کاهش ميده و در مرحله آخر نور زير کيبورد را خاموش ميکنه. که از اين طريق مدت زمان روشن ماندن صفحه نمايش بيشتر ميشود.

settings-Display-Brightness برويد و اين تغييرات را مشاهده کنيد. مصرف باطري شديدا کاهش پيدا ميکنه که براي کساني که چند روزي به اجبار دسترسي به شارژر ندارند پچ بسيار خوبي هست تا مصرف باطري را کنترل کنند

faster_long_filename_scrollingبراي زماني که اسم فايلي طولاني باشه ميتونيد به صورت سريعتر اسم کامل رو مشاهده کنيد

remove_bluetooth_message
    حذف پيامي که در مواقع اجراي برنامه معمولا yes/no سئوال ميشه

remove_volume_messageحذف پيغام "هشدار!صداي زنگ بلند زنگ ممكن است به شنوايي شما آسيب مي رساند

remove_nosound_messageوقتي كه گوشي روي حالت silent باشه يعني روي ويبره ، باعث ميشه كه صداي زنگ sms قطع نشه

remove_keylock_message
    اين پچ باعث ميشه كه پيغام "press *,and then unlock" موقع اشتباه زدن دكمه فعال كردن صحفه كليد حذف بشه

کامیاب باشید

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام گل پسر...
    نه بابا اگه اين همه پچ رو ساپورت مي کرد که ديگه چه غمي بود؟
    پچ هاي 810 هنوز کم هستن و بيشتر هم از يک ورزن هستن(اخرش 031داره)...توي اين انجمن 8 تا پچ واسه دبليو810 تا الان معرفي شده
    اينم ادرس هاشون:
    اين 3 تا رو حميد معرفي کردن
    عين صحبت ايشون رو اينجا ميگذارم يه دفعه ديگه:
    . پچ rewinding_audio_files_faster: اين پچ براي اين هست که بتوانيم فايلهاي صوتي رو با سرعت بيشتري به جلو يا عقب ببريم ..خودم تست کردم آهنگ 10 دقيقه اي را در 15 ثانيه به جلو يا عقب ميبرد

2.پچ 16BFont : اين پچ فونت کوچک است...نوشته هاي قسمت now playing واکمن رو کوچک تر ميکند ...بعد از نصب اين پچ شما ميتوانيد با ويرايش فايل layout .xml اندازه نوشته هاي قسمت هاي مختلف را کوچک يا بزرگ کنيد (در آينده توضيح خواهم داد)

3. پچ Remove_java_security_restrictions : اين پچ محافظ جاوا رو حذف ميکنه و ديگه از شما سوال نميپرسه و ديگه لازم نيست هيزرت زرت yes بزنيد...اين پچ بخصوص براي برنامه هايي مثل moby explorer خيلي کاربرد داره.

و اين هم 5 تا پچ که توحيد معرفي کردن:
    توي اين 8 تا پچ 2 تاشون اسميشون معروفه و تو ليستم اورده بودم...يکي راديو هست يکي هم جاوا پرميشن

مرسی مصطفی جان ولی اینا رو قبلا دیده بودم.به هر حال مرسی از جوابت!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسی از همکار انجمن و دوست عزیزم برای تغییر مناسب اسم تاپیک

مرسی مصطفی جان ولی اینا رو قبلا دیده بودم.به هر حال مرسی از جوابت!
    قربونشششششش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

الان که نتونستم ازش استفاده کنم
    ولی تاپیک بدرد بخوری نشون میده ای

یه پیشنهاد ای کاش به جای اینکه لینک ها رو وقتی می خواستی تو پست ها بذاری از گزینه های کد استفاده می کردی حالا فرقی نمی کنه php یا ... ولی این جوری که گفتم دیگه لینک رو با محلقات و تو کروشه و آکلاد نمی ذاره

در هرصورت تاپیک جالبیه و خیلی باحالی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض کدهای مخفی گوشی

کد >**> برای قفل کردن شبکه است
    اگه نمیخواین قفل شه NO رو انتخاب کنید
    کد >>**> برای قفل کردن subset network است
    اگه نمیخواین قفل شه NO رو انتخاب کنید

پیشنهاد میکنم اگه اطلاعاتی تو این زمینه ندارین از این کد استفاده نکنین چون زدن بیش از 5 بار باعث قفل شدن سيم كارد ميشه

اين كد زبان گوشيتون رو به حالته default كه همون انگليسي هست بر ميگردونه مثلا اگه گوشيتون رو زبان فارسي ست هست سريع به حالت انگليسي در مياد

<0000>

منظور از > کلید چپ و منظور از < کلید راست است

میانبر به آخرین شماره گرفته شده : #0

میانبر به شماره های سیم کارت:

برای اینکار ابتدا رو صفحه ی اصلی یک شماره بین 0 تا محدوده ی جا گرفتن شماره در سیم کارتتون رو میزنید سپس # را میزنید مثلا #67 یا #4

کد برای cancel كردن كليه’ divert ها: #002##

برگرفته از سایت موبایلستان
    کامیاب باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •