فلش رو بايد با برنامه RSD Lite انجام بديد. سراغ يه منستر پك خوب بريد و دانلود كنيد بعد هم با اين برنامه فلشش كنيد. سرچ كني ميتوني پيدا كني.
فلش رو بايد با برنامه RSD Lite انجام بديد. سراغ يه منستر پك خوب بريد و دانلود كنيد بعد هم با اين برنامه فلشش كنيد. سرچ كني ميتوني پيدا كني.
اشتباه نکن.برنامه یLeaderGL_FlexEditor اصلا بری فلش کردن نیست عزیز. باید از RSD_LITE استفاده کنی.
.
برنامه رو پیدا کردم و دارم dl میکنم...
خب چیزه...حالا واقعا باید فلشش کنم..!؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی مشکلم جوری که باید فلش بشه..؟
بعدشم..کار با این برنامه که میگین چجوریه..!؟
تو همین تاپیکا اموزش و لینک دانلودش نیست...!؟
امیدوارم نرفته باشید برا لالا...!!!! D::((
.
Last edited by .shahyad.; 27-07-2007 at 00:48.
سلام جناب naser maldini یک جا از شما مطلبی خونده بودم درباره ی مشکل lcd های موتو که جای دکمه ها و انگشت میمونه روش.
خاطرم هست یک راه حل پیشنهاد کرده بودین برای V3i .
اگه لطف کنید در مورد V3x هم منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
در ضمن من اون محافظ پلاستیکی رو ندارم .یعنی اصلا همچین چیزی نداشتم.
حالا چه پیشنهادی میدین؟؟
سلام شهياد جون:
نه نيازي به فلش كردن نيست! من تازه مشكلتون رو خوندم. آخه فكر كردم ديگه حتما بايد فلش بكنيد! اگه مسيج ها براتون مهم نيست يه بار كه همشون رو ديلت كنيد مشكلتون حل ميشه. اگه اون مسيج هم خيلي براتون مهم هست بريد رو پيامك! و اونو فوروارد كنيد و بخونيد بعد از اون ديلتش كنيد. همين. در مورد صدا هم شما با يه شماره تماس بگيريد و بعد با كليدهاي كناري صدا رو زياد كنيد.
corvette عزيز هيچ فرقي نميكنه. براي وي تري ايكس هم از اين محافظ هاي پلاستيكي مخصوص هست. قيمتش هم فكر كنم يه چيزي تو مايه هاي 2000 تومن هست.
خیلی ممنون.راستی کجا پیدا میشه؟؟ شما از استفادش راضی هستین؟؟
خوب بايد از موبايل فروشي ها دنبالش بگرديد مخصوصا از اون هايي كه لوازم جانبي ميفروشن!! شوخي كردم! راستش من اهل تهران نيستم كه آدرس بدم ولي فكر كنم تو علائدين معروفتون باشه. از استفادش هم خيلي راضي هستم.
.
ناصر جان از دیروز تا حالا هر راهیو بگی انجام دادم...
امروز عصر یه چندتا مسیج دیگه برام اومد که باعث شد از اون مسیجی که دیشب اومدو گوشیمو به این روز انداخت فاصله بگیره...
(مثلا شماره اون مسیجم که دیشب اومد و اخری میشد 478 بود و امروز به 485 رسیده بود...و از بخته خوشم یهو رفت تو اینباکس و تونستم مسیجای جدید رو بخونم ولی وقتی دونه دونه پایین اومدم و به مسیج دیشب رسیدم دوباره از اینباکس پرید بیرون..)
همین عصر هم در اقدامی انتحاری و ...کل مسیجامو که 500 تایی میشد پاک کردم تا بتونم برم تو اینباکس..ولی بازم نشد...و همون مشکل داخل پرانتز پیش اومد...یعنی باز مسیج اومد و باز داخل اینباکس نشد...
در مورد صدا هم الان تست میکنم ببینم درس شده یا نه...
از وقتی که میذاری ممنونم...! *-: X:
.
Last edited by .shahyad.; 27-07-2007 at 01:06.
.
مشکل صدا حل نشد...ولوم تا 7 پره...ولی نه صدای هوایی نه خش خشی..هیچی..!!
اصلا انگار نه انگار که یه گوشی دمه گوشته..!! :((
.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)